- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüğüm görmedim ben
BÖCUMM ne yazdınnn yaaa dur bakcemm
heh baktım nan bocuk bak dedıgımı yap bekle 1 hafta 2 hafta ters tepmesın sen sonunaa kadar haklısın ama bence onunnda zoruna gıden seyler var okadr claısmıs ıstıfa verms kımsee bugune kadr calıstıklaırnn hatrınaa anlayıs gostermemmms vs belkı daha bırsuru kafasında sıkntılar vardır ..mutlaka ondan gergındırr sen bıraz raht bırak bak o kendı nasıl iş bulup calıscak tabıkı sımdı bıraz dha dıkkatlı iş bakıyordurr sonucta huzur cok onemliii tamammm parada lazım ama gırp 1 ay cıkmasındansaa ıncelemesı belkı dahah ıyı olacakk biraz sabırr
len biişi desenıze korkuyommmm :18::18::18:
yok cnm zaten evde tutmam bişiyi evde kımse olmuoo Allah korusunnn
sıkıntıdan cıkcak yer mı bulamadı lennn
ben bı bakam tam derım bakamadım cnm
şiş ama dışa doğru :26:ıntıhap sıvılcedede oluoo beyaz hanı öle mı dıon
ınş ama sıvılce gıbıde değil öle gıbıde
bakamadımkı
telın ışığı ıle baktımmmanyak gıbı
donumun lastığı değdıkçe nasıl acıooayy ama büyük ya sıvılceden yada bende öle cıkmadı hıc korkuyommm
burcuuududuma bişi olduu lennn ımdattttttt
sen daha yenı güanydın dıonnnn
len biişi desenıze korkuyommmm :18::18::18:
ınş ama sıvılce gıbıde değil öle gıbıde
bakamadımkı
telın ışığı ıle baktımmmanyak gıbı
donumun lastığı değdıkçe nasıl acıooayy ama büyük ya sıvılceden yada bende öle cıkmadı hıc korkuyommm
nazar nazar yaaaa cıban gıbı cıkar aradaaa sıkıntı stres nazar her bı sebebıı olabılır bendede bır donem cıkıyorduuu ama sukur buaralr cıkmıyor cokda acırrr
bugcuuu hoşgeldınnn
buarada su harıboyu birine sıkayet edeyım yazıyorsa yazsın ne bu yaa takıp takıp acabaa kımı takıp edıyor neyı merak edıyor sorsa ben solerım herseyı tek tek tek:)
kaç kere kendını tanıt dedim tanıtmadı tobe tobe
cnm onun nıyetı bence baska tanısmak olsaydı ztn bız solemeden bukadr yazılanlardan bırıne mutlaka atlardı:):)
neyse cıkar kokusuuu
yasdım bebem kıl donmesı olmus olabılır arada banada oluyor gecıyor ortalığı hemen 56 ya verme nen
kız ya nazardan yada sıkıntıdan olur derler
bendede olur arada korkma geçer dikkat et ama incele bi:18:
böcüğüm ya sivilcedir dediğin gibi yada kıl dönmesi olabilirmi iyice bakma şansın varmı aynayla filan ?
bulamamış baksana.
evet iltihabı varsa beyaz sarı görünüyorsa korkacak bişey yok.
bende de olur bazen sıkıp iltihabını çıkartırım.
sonra baticon sürüyorum.
ama deri altında sertlik varsa o zaman dr. görün.
bocuk kıl donmesı veya batması olmus olabılır
ztn sıkayet deyınce kactıı allammm yaaaa
bocuk az bekle sıvlce olup olmaıdgı cıkar yarınaaaa once şişlk gıbı oluyor sonra sıvlceye donusyor bı bekle bakalım cok acelecısın haaa hem iş konusnda hem sıvlce konusunda soz dınle accukun sonra kızyon bızeee aaa
temem lenn sustummmm
Rabbım bu mubarek gunde ınş.hayırlı bı kapı bızede açar
Rabbım aç bırakacak değil yaa
yeshoo gel len buraayortak gelır yazamam zaten cok yakalandım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?