Kokoşş Hatunlar Kulübü

Önüne Geçemediğin Tek Şey Kaderdir... Her Şey Dünden Kalma Sebeplerdir..Ve Aslında Hayat Yaşayabildiğin Kadar Güzeldir..!!!​

hayat tatlım başarıar sneı ıhmal ettım sanırsam hihihi

[sıze=3]
önüne geçemediğin tek şey kaderdir... Her şey dünden kalma sebeplerdir..ve aslında hayat yaşayabildiğin kadar güzeldir..!!!​
[/sıze]

hayatcımmmm hadi utandırma bizi eve gedince çalış bacımmmmm
kız sen ne iş yapıyodun ki

ayy ne güsel ben çok severim böle eşli misafiri

aynen canım. kaynım benim eski danışanımla birlikte. bi tanıştırdım tesadüfen oldu adam aşığım ölüyorum dedi:) kaynanam da sıkıştırıp duruyo. kim oğlumun sevgilisi onu da evlendirelim diye.gösterdim kızı bi kere. çok beğendi. isteyelim hemen diyo. he heeeeeee:)) biz de bekletip duruyoz. neyse yakındır zaten. kızın okulu bitiyo bu yıl

ben kendime almaya kalkarsam eşim batar.
tuğbiş senle tanışmadık canım.,
hayat başarılar!

tanışalım canım benim

evliyim evdeyim iki böcüğüm birde goncagülümle uğraşıp duruyorum...

burcuma bakmaya gelmiştim buraya takıldım kaldım

sevdim sizleri de muhabbet hatunlarsınız maşallah...

kırmızıharibo bu kez yakaladım seni

slm vermeden gitmek yok hadi ama ya bu kadar naz mı olurmuş

alyam bnı anlarsın osaman ıs yerınde kalasım yok eve gıdesımde yok bı garıbım bu aralar kendımı temızlıge verecem eve gecınce

hahhayyyy aynı duyguları yaşıyoz
kocem ben geç kaliabilirim belki diyor

bende temizliğe girişicem
valla inanmicaksınız ama temizlik iyi geliyo kafa dağıtıp mutlu oluyom heeeeeee
delümyüm neyim

benimde 1 yaş küçük benden eltim var oda çok kafa ve kokoştur
çok severiz görüşmeyi
oda çalışıyo malum 2-3 haftada bir görşrz
ama kafa hatundur oda

hahhayyyy aynı duyguları yaşıyoz
kocem ben geç kaliabilirim belki diyor

bende temizliğe girişicem
valla inanmicaksınız ama temizlik iyi geliyo kafa dağıtıp mutlu oluyom heeeeeee
delümyüm neyim

kuzuuum o kadınların çoğunda var olan psikolojik bir durum. ben de öyleyim. kadınlar genelde temizlik yaparken bilinçaltında da temizlik yaparlar. düşüncelerini rahatlatıp o sıkıntıyı az veya çok atarlar. temizlik ve iç temizlik bilinçaltında birlikte olur aslında:)) çoğu kişi sıkıldığı bunaldığı zaman duş aldığında da rahatladığını söyler mesela canım. aynı şey o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…