Kokoşş Hatunlar Kulübü

memnun oldum kızlar

ben de memnun oldum:)) kilo veriyosun ne güzel. umarım çabuk verirsin. doğum sonrası kilolarmı. benim danışanlarım çok vardı doğum yaptım kilo veremiyorum destek olun diye.. ay gerçi ondan mı bilmiyorum ama neyse zayıf olmak sağlıklı bişey inşallah verirsin istediğin gbi nedeni ne olursa olsun:)

bendensin yaneeeeee sende
kız ondan çok sevişiyoz haaaaaaa
çok uyumluyuz bak
bana zati duş deme
yengeçim bayılırım duşa
kociş balık oada aynı
duş alınca bi hafiflik ferahlık gelir
temizlikten sonraki duş veeeee kahve sigara offfffffff
peki psikoloğummmm

bak olmadı amaaaaaaaaaaaaaaa. ne sigarası yaaaaaaa. bırak cıksss olmadı bu

evet canım vermeye çalışıyorum 4 ay oldu başlayalı 10 kiloya yakın gitti...

doğumlardan önce 50 - 55 kilo falandım sonra doğumlar ve demir b12 eksikliği ilaçları falan son 8 senede 30 kilo aldım şimdi vermeye uğraşıyorum ...

umarım verebilirim ...

hee alya garusu bende sıncık cıgara mı tutturdum geldimmm bende senu sevuyon nannn

yok psikolom bırakamam
az içiyim zati
canım ne kadar az olursa olsun zararmı zarar. ilerisini düşünmüyonmu kız. bir sürü hastalık var. sigara en büyük etken biliyosun. hem belki bi bebişin daha olur. sağlıklı olman her açıdan önemli. önce kendin için sonra çocuk için. ömrünü kısaltma datlum

tabiki verrsin. hem bak ermeye başlamışsın zaten. hiç kasma. yavaş yavaş vermek en sağlıklsı zaten

hee alya garusu bende sıncık cıgara mı tutturdum geldimmm bende senu sevuyon nannn

nan ben ne diyom burda. içmeyin diyom dimi

kız ben hamişken ve emzirirken içmedim ya şincik artık 2 tane anca içiyom
oda burda içmek için aşagı odaya inmek lazım
iyi oldu üşeniyom
AMA Bİ ORTAM OLSUN SAYMAM KAÇTANE İÇTİM

bucum grşrzzzzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…