oyusden dıyomya kendımı temızlğe vercem
bak bakkkk bırı benu gözluyorrrr
memnun oldum kızlar
peki psikoloğummmm
kız ondan çok sevişiyoz haaaaaaabendensin yaneeeeee sende
bana zati duş demekuzuuum o kadınların çoğunda var olan psikolojik bir durum. Ben de öyleyim. Kadınlar genelde temizlik yaparken bilinçaltında da temizlik yaparlar. Düşüncelerini rahatlatıp o sıkıntıyı az veya çok atarlar. Temizlik ve iç temizlik bilinçaltında birlikte olur aslında:)) çoğu kişi sıkıldığı bunaldığı zaman duş aldığında da rahatladığını söyler mesela canım. Aynı şey o da
peki psikoloğummmm
kız ondan çok sevişiyoz haaaaaaa
çok uyumluyuz bak
bana zati duş deme
yengeçim bayılırım duşa
kociş balık oada aynı
duş alınca bi hafiflik ferahlık gelir
temizlikten sonraki duş veeeee kahve sigara offfffffff
bak olmadı amaaaaaaaaaaaaaaa. Ne sigarası yaaaaaaa. Bırak cıksss olmadı bu
ben de memnun oldum:)) kilo veriyosun ne güzel. umarım çabuk verirsin. doğum sonrası kilolarmı. benim danışanlarım çok vardı doğum yaptım kilo veremiyorum destek olun diye.. ay gerçi ondan mı bilmiyorum ama neyse zayıf olmak sağlıklı bişey inşallah verirsin istediğin gbi nedeni ne olursa olsun:)
iveetttama öslüyom seni ne yapiimm
kız ondan çok sevişiyoz haaaaaaa
çok uyumluyuz bak
bana zati duş deme
yengeçim bayılırım duşa
kociş balık oada aynı
duş alınca bi hafiflik ferahlık gelir
temizlikten sonraki duş veeeee kahve sigara offfffffff
bende senı osluyom hergun gel buraya temam mı
canım ne kadar az olursa olsun zararmı zarar. ilerisini düşünmüyonmu kız. bir sürü hastalık var. sigara en büyük etken biliyosun. hem belki bi bebişin daha olur. sağlıklı olman her açıdan önemli. önce kendin için sonra çocuk için. ömrünü kısaltma datlumyok psikolom bırakamam
az içiyim zati
ben gacıyommmm ve hepinizi opuyorum
evet canım vermeye çalışıyorum 4 ay oldu başlayalı 10 kiloya yakın gitti...
doğumlardan önce 50 - 55 kilo falandım sonra doğumlar ve demir b12 eksikliği ilaçları falan son 8 senede 30 kilo aldım şimdi vermeye uğraşıyorum ...
umarım verebilirim ...
hee alya garusu bende sıncık cıgara mı tutturdum geldimmm bende senu sevuyon nannn
tabiki verrsin. hem bak ermeye başlamışsın zaten. hiç kasma. yavaş yavaş vermek en sağlıklsı zaten
nan ben ne diyom burda. içmeyin diyom dimi
hee alya garusu bende sıncık cıgara mı tutturdum geldimmm bende senu sevuyon nannn
çok veren kastan az veren yağdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?