Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızarım tabiii
haftalık çetele tablosu yapicimmm sana kontrol altına alıcizzz
adam böle olcek kafasına güneşimin ne düştü diye

hahahaahahahahaahahahahahahahahah her parise check in yapıp burda yayınlasın altına kocasının imzasını da alsın ama inanmayız sonra :)

ayhhh şu ziyaretçilerin haline bakk ne kadan komiklerr
üye olunda sıkıyosa öle gelin nannnnn(kimbilir hangi adamlar)

hazoşum
da olabülür ama tatlımmmm sen gel artıkk özledik kızzzzz

kızlar ben şimdilik kaçıyorum toplantım var hazırlanmam lazım öpüyorum sizi çok çok çok gelemeyebilirim bugün ama geledebilirim. Kendinize iyi bakın

kızlar ben şimdilik kaçıyorum toplantım var hazırlanmam lazım öpüyorum sizi çok çok çok gelemeyebilirim bugün ama geledebilirim. Kendinize iyi bakın

ammaaaaaaaa olmazkiii daha karpuz kescektik yaaaaaaaaa
muhabbet yeni başlamıştıııı yaaaaaaa

bu arada böcük öbür topiktede yok nerde bu garu

Kızar tabi kocan ne diyo bu duruma asıl önemli olan o :) kız arayı da çok açmamak lazım aslında :)

hehehe koceminde hosuna gıtmıyor ama uzluyor halıme cok yoruluyorum dıyee yaaa oyuuzden anlayıslı bılıyorsunuz hep soyluyorm eskıden böle deıldık bizim yavru kus bizi rahat bırkmadıgı ıcn böle olduk hehehe bugnlerde gececekkk

kızarım tabiii
haftalık çetele tablosu yapicimmm sana kontrol altına alıcizzz
adam böle olcek kafasına güneşimin ne düştü diye

alya gusum tamammdır

harbıden ne bu be 7 zıyaretcı:) kesın benı merak edenlerdır tum hayranlarıma burdan el sallıyorummm

genel kurul vardı mecburen bu pazarda calışıcam
cuma cok yoruldum el atmadık yer bırakmadım evde
cumartesı gettuk halvete

ne genel kurulu ki bu kızz nerde çalışıyon sen
bakanlıkta falan mı(şaka:) harbi ne iş yapıyodun ki bacımmmm

ammaaaaaaaa olmazkiii daha karpuz kescektik yaaaaaaaaa
muhabbet yeni başlamıştıııı yaaaaaaa

bu arada böcük öbür topiktede yok nerde bu garu

gelirim öğlenden sonra diye düşünüyorum hatta numunelerdi projelerdi hazırliyim gelmemiş olurlarsa yine gelirim onlar gelene kadar. Muhabbete katılırım yani yine... Her ne kadar bu muhabbet cansusener i bayacak cinsten de olsa beni çok sarıyor vallahi

Valla merak ettim böcüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…