Kokoşş Hatunlar Kulübü

hahhayyyyyyyyy yooo cuma akşam gettim h.sonu gidemedim
halam geldi
iyiki cuma gittik yani

Heheheeheehehe eksik kalmam diyorsun yani :) iyi bari halan gidene kadar idare eder.

Ya ben deli olcam benim hala hala gelmedi tırsıyorum valla 1 hafta oldu

Heheheeheehehe eksik kalmam diyorsun yani :) iyi bari halan gidene kadar idare eder.

Ya ben deli olcam benim hala hala gelmedi tırsıyorum valla 1 hafta oldu

ya aslında çok ama çok yorgundumda halam geliceni biliyodum gidek bari dedimm heee geri kalmıyakkk

anamm gecikti mi bende tırsıyom anammmmmmmmm

off 7 ziyaretçi noluyoruzzzz

hayatım nasıl geçti sınavın....

konuştuklarımıza dikkat etcez mi demek bu anlamadım ki . Bu topic feci popüler oldu yalnız yeni topic açıp milat mı yapmak lazım ne anlamadım ki çok fazla ziyaretçi bir de kırmızı haribo var

Son düzenleme:
ya aslında çok ama çok yorgundumda halam geliceni biliyodum gidek bari dedimm heee geri kalmıyakkk

anamm gecikti mi bende tırsıyom anammmmmmmmm

Sorma kuşum gecikti valla birde ben allerji yaptı diye spiral li çıkarttırdım hap ta inatla ben kullanmıyorum hormon bozuyor diye bilemedim ki yaaaaaa dikkat ediyoruz ama Yunusa da dikkat etmiştik ahanda 6 aylık oldu bile bugün yani :)

valla aslında iyi fikir yeni bi topik açıp oraya taşınalımmm ... sınavlar ehh işte geçti bakalım ne gelcek..

napam iişte kuzum evli çocuklu napar yorgunluk bacımmm

naptın kız parise gitmeye gitmeye
bu hafta gettim hamladın mı

hahah delüüü evet bir parisss turu yaptuk geldıkk 20 gunden sonra ee artık bi 20 gun sonra bıdaaaa gideriz hohohohoho:)

yaaaaaa Böcük nerdeeeeee izinli falan mı bugün dr a mı gitti bileniniz varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…