annem onu heç denemedim nasın oluyodu yazsana bi
bende ılk yaptım ama bek gusel oldu yazam dur
4 tavuk fileto ınceltılmıs
1 soğan
2 diş sarımsak
1 fincan sıvı yağ
1 cay kaşığı karabiber
1 cay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kekik
soğanı ve sarımsağı rendele bahartları ve yagı koy tavukları onlu arkalı sosa bula sonram dolaba koy bir kaç saat kalsın ben arada acıp bırde obur yusunu sosa yatırdım gene dolaba koydum alınyım folyoyla sutunu kapattım tabe sonrada yagsız tavada pişir ve afiyetle yeee
aynı ben gibi kızz
yemeklerdede uyumu severim değişik ve çeşitliliği severimm
gel annem gelll buyur kızzzzz
ben kek heç yapmazdım basit diye bişiy oldu bana yapıyom artık
BU ARADA FIRIN SÜTLACADA BAYILIRI
KÖY SÜTÜ HANGİ KÖYDEN
yeşillik yap bence kıymalımı çorban
biliyom kız şakacıktan soruyom
hıımm bildiğimiz bişiy kolay ve güzell
sosa yatırıyon et misali tavıkı heeeeeee
denerim bacım saol
aslında yapıyodumda soğansızını
kıymalı değil bacım erişte mercımek nohut var accuk
erişteli yeşil mercimek ve ekşilimi...
o ise bana tarifine ver ne olur.
bi yerde yedim çok lezzetli idi....
ama hiç yapmadım
annladım tatlım ben o çorbayı kıyma koyuyom accuk
dibinde kavuruyom bide tarhun bazılarıda reyhander o ottan çok yakışıyo
tarhun ne kıssss
işte dedim ya kekik gibi bi ot
bazılarıda reyhan diyo gızz
ama çorbayı enfes yapıyor
ya kızlar halimize bi kez daha şükredelim eşinin ailesi bölümünde bi konu okudum ailesi uğruna 10 yıllık evliliğini bitiren bi koca eşini vee çocuğunu bi kalemde silen bi insan tüylerim ürperdi resmen .. bi erkek en fazla ne kadar ailesine bağlı olabilir ki tamam ailesini sevip sayıcak ama kendi ailesini de ess geçmicek.. belki bende ilerde böyle şeyler yaşayacaktım şimdiden ailesini bahane edip beni terk eden bi insan eğer şimdi bırakmasaydı ilerde belki de daha çok üzülecektimm..
off yaa evlilik denen şey çok mu ZOR ???
zor tabiki kız hemide çok zorr hayırlısı olsn inş.ya kızlar halimize bi kez daha şükredelim eşinin ailesi bölümünde bi konu okudum ailesi uğruna 10 yıllık evliliğini bitiren bi koca eşini vee çocuğunu bi kalemde silen bi insan tüylerim ürperdi resmen .. Bi erkek en fazla ne kadar ailesine bağlı olabilir ki tamam ailesini sevip sayıcak ama kendi ailesini de ess geçmicek.. Belki bende ilerde böyle şeyler yaşayacaktım şimdiden ailesini bahane edip beni terk eden bi insan eğer şimdi bırakmasaydı ilerde belki de daha çok üzülecektimm..
Off yaa evlilik denen şey çok mu zor ???
hımmm hiç kullanmadım denerim ama şincik ben yapıcam ağşama nan söyleyiverin
zor tabiki kız hemide çok zorr hayırlısı olsn inş.
Bu günlerin keyfini sür
kız dedim ya yeşillik yap
olmadı etli bir yimek yap
HUHUUUU herkesler nerdee buğğcu bir sen birde 4 ziyaretcınn kalmısss zıyaretcılerı bıleeee eksıltmıssınızzz hihuu:)
sen gittinya zıyaretcılerde gettı laf ettım onlara adam olun nan dıdım belkı ondan gıtmıslerdır
ahaha tabı gıdeerler benımmm fan larım onlarrr faaaannn:):) ahahaha bak tekrarrr geldulerrr
mikro dalga yok mu onda çözersinnkıs benım kocem yesillik yemıyı kı
etli içinden et cıkarmam lasımdı
ahaha tabı gıdeerler benımmm fan larım onlarrr faaaannn:):) ahahaha bak tekrarrr geldulerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?