Kokoşş Hatunlar Kulübü

annem onu heç denemedim nasın oluyodu yazsana bi

bende ılk yaptım ama bek gusel oldu yazam dur
4 tavuk fileto ınceltılmıs
1 soğan
2 diş sarımsak
1 fincan sıvı yağ
1 cay kaşığı karabiber
1 cay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı kekik
soğanı ve sarımsağı rendele bahartları ve yagı koy tavukları onlu arkalı sosa bula sonram dolaba koy bir kaç saat kalsın ben arada acıp bırde obur yusunu sosa yatırdım gene dolaba koydum alınyım folyoyla sutunu kapattım tabe sonrada yagsız tavada pişir ve afiyetle yeee

hıımm bildiğimiz bişiy kolay ve güzell

sosa yatırıyon et misali tavıkı heeeeeee
denerim bacım saol
aslında yapıyodumda soğansızını

fırın yapmadım nan ofıste bırıne gelmıs eeee bana dustu bı lıtre yaklamışken kaçırmayım dedim

hıımm bildiğimiz bişiy kolay ve güzell

sosa yatırıyon et misali tavıkı heeeeeee
denerim bacım saol
aslında yapıyodumda soğansızını

benım gecen aklıma dustu kulbastı dısarıda yerdım evde yapmamıstım ınternetten baktım tarıfıne yaptım bende sadece bahartakrdım yağ ile ama sogan ve sarımsak acayıp fark yapıyor

Son düzenleme:
ya kızlar halimize bi kez daha şükredelim eşinin ailesi bölümünde bi konu okudum ailesi uğruna 10 yıllık evliliğini bitiren bi koca eşini vee çocuğunu bi kalemde silen bi insan tüylerim ürperdi resmen .. bi erkek en fazla ne kadar ailesine bağlı olabilir ki tamam ailesini sevip sayıcak ama kendi ailesini de ess geçmicek.. belki bende ilerde böyle şeyler yaşayacaktım şimdiden ailesini bahane edip beni terk eden bi insan eğer şimdi bırakmasaydı ilerde belki de daha çok üzülecektimm..

off yaa evlilik denen şey çok mu ZOR ???

zor tabı bacım ınsan aile ilede evleniyor resmen

zor tabiki kız hemide çok zorr hayırlısı olsn inş.
Bu günlerin keyfini sür
hımmm hiç kullanmadım denerim ama şincik ben yapıcam ağşama nan söyleyiverin

kız dedim ya yeşillik yap
olmadı etli bir yimek yap

HUHUUUU herkesler nerdee buğğcu bir sen birde 4 ziyaretcınn kalmısss zıyaretcılerı bıleeee eksıltmıssınızzz hihuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…