Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok nan mikro dalga felannnnn yokk yokk alamadıkkk aplaaa hiç mikro dalgamız olmadı buzummmm

kız ucuz bişiy heeeee
benim mutfaktaki
yardımcılarımmm

mikro dalga hiç önceden çıkarmam benim kafam değişir sürekli son ana kadar napıcamı değiştirim hazırda bişiy yoksa
düdüklümmm

iyi osman al o fanları baska yerde eğlen hade naşşşşşşşşşşşşşş

hahaha temem ama bunlar söz dınlemeeeyenn soba fanııı :)):

mikro dalga yok mu onda çözersinn

ne fanı soba fanı mı hahahhahaaaaaaaaaaaaa

ibitt tatlımmmmm soba fanı gıbı bişler cok sıkıcııı bunnar yafss:):)

yok nan mikro dalga felannnnn yokk yokk alamadıkkk aplaaa hiç mikro dalgamız olmadı buzummmm

buggcuu sımdı ona bakıyordum ben mıkrrodalgamı hıc kullanmıyorummm hamslıgımden berı kocem ıızn vermıyorr ... zararı varmı yok mu ııce arastırıyordummm boşver almaaaa sanırım zararıı cok gercı yemek pişerken zararı yokmus ama onunde dururrsanmı zararlıymıs neee off

alamıyom zatııııı

meloş izinde miroyum yok bocuk ve dudusu yok yeşom yok hazalım yok esma var ama konusmuyor psikologumuz yok başka bırı vamıydı bılmıyom ama herkesler nırdeee

Güneşim ivet zararlıymış ama napam herbişiy zararlı onda pişirmiyom ki accuk çözdürüyom çok alıştım kız bu dalgaya ben 1-2 sene heç kullanmamıştım sonra çaktım davayı yardımcım dalgam

lan burdayım..

ara ara iş gelior babamın dükkanımı..

getmedim başka topike..

he kızlar birde.. yimek yidim rahatsız etti kuscam ya...

akşamada ablam ne yaptıysa çocuğu alıp ondanda bir tabak alam..

eve gidip yemek yapasım yok

çamaşırım var katlanacak.. mutfğımda bir sürü bulaşık var mak dizilecek.. su yoktu..

ben annamam nen konus burda kendunumuz yabcuların ıcınde yannıss hıseduyos ıste
ohh ablada pişer bizede düser misalı yap nan yemeğini uyusluk yapma ben çamaşır topluycam utu yabpacam tekrardan makine acacam yemek yapacam

biz anlamayız babanın mı nenenin mi işi yaz ülennnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…