- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
neyı yedın naaaa
:):) kız valla akrebim ben bak çekerim paris kutumun fotosunu deli etmen beni :) Kırmızı kocaman bir kutum var benim onun içinde saklıyorum hepiciğini bigün ana gelirseniz onu bulun :)
domates çorbası
tavuk sote
börek
ayran
yedim kuzu
temem burda çekemem yaaa
h.sonu çekip koyem bakem
kız yerim ben annemi süper kadındır o :) Menepozdan sonra kilo almasaydı daha da iyiydi de oooooyyyyyy şirinem kız o benim :)
Ne hızlı hatunlarsınız siz ya 5 saniye bi kapatıyorum hemen ilerlemiş sayfa hızınıza yetşmedimmm uleyynnnn
anammmm kıs bız kutu dıye baska bıseye dıyos nannnn abowww onu koyacan sandımmm
heheehhehe yookkk naaaannn biz ona ayşecik te diyoruz :)
heheehhehe yookkk naaaannn biz ona Ayşecik te diyoruz :)
dün çocukluk arkadaşım aradı bu perşembe kınası varmış cumada düğünü buyur gel beklerim diyo şaşırdım kaldım ben senin nişanlandığını bilmiyodum ne evlenmesi falan dedim işten güçten fırsat bulup arayamdım bi kaç kerede hattımı değiştirdim falan diye atıp tuttu bide samimi arkadaştık yani.. şimdi ben bu kişinin düğünen gide mi gitmeyem mi..
töbeeeeeee ayşe isminide yazık ettiniz
ayıp günah anaaaaaaaa
dün çocukluk arkadaşım aradı bu perşembe kınası varmış cumada düğünü buyur gel beklerim diyo şaşırdım kaldım ben senin nişanlandığını bilmiyodum ne evlenmesi falan dedim işten güçten fırsat bulup arayamdım bi kaç kerede hattımı değiştirdim falan diye atıp tuttu bide samimi arkadaştık yani.. şimdi ben bu kişinin düğünen gide mi gitmeyem mi..
ayşecik mi anam hec duymadım
kutu dudu duduş dındık mınış mamuş fıstık prenses bılıyordumda ayşecık hec duymadım nan
Kızlar kocam yine bana kastı işleri ama böyle olacağını biliyordum aslında ve inadına onun arabasıyla geldim sabah tek araba :) Oğlumun akşam doktora + sağlık ocağına gitmesi lazım aşı olcak. fabrika için kırtasiye alışverişi yapılması lazım eve alışveriş yapılcak oğluma bir iki kıyafet almam lazım sanayi sicil belgesi muhasebeciye gelmiş onu almam lazım birlikte yapcaktık şimdi sattı beni yemeğini ye de sen hallet dedi dedim sonra geri gelip seni mi alcam birde bin servise gel o zaman bakarmış valla gitmicem işim var zati. anaaa heryere yetişmekten bitap düştüm yaaa
kızlar kocam yine bana kastı işleri ama böyle olacağını biliyordum aslında ve inadına onun arabasıyla geldim sabah tek araba :) oğlumun akşam doktora + sağlık ocağına gitmesi lazım aşı olcak. Fabrika için kırtasiye alışverişi yapılması lazım eve alışveriş yapılcak oğluma bir iki kıyafet almam lazım sanayi sicil belgesi muhasebeciye gelmiş onu almam lazım birlikte yapcaktık şimdi sattı beni yemeğini ye de sen hallet dedi dedim sonra geri gelip seni mi alcam birde bin servise gel o zaman bakarmış valla gitmicem işim var zati. Anaaa heryere yetişmekten bitap düştüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?