Kokoşş Hatunlar Kulübü

:):) kız valla akrebim ben bak çekerim paris kutumun fotosunu deli etmen beni :) Kırmızı kocaman bir kutum var benim onun içinde saklıyorum hepiciğini bigün ana gelirseniz onu bulun :)

anammmm kıs bız kutu dıye baska bıseye dıyos nannnn abowww onu koyacan sandımmm

Ne hızlı hatunlarsınız siz ya 5 saniye bi kapatıyorum hemen ilerlemiş sayfa hızınıza yetşmedimmm uleyynnnn

dün çocukluk arkadaşım aradı bu perşembe kınası varmış cumada düğünü buyur gel beklerim diyo şaşırdım kaldım ben senin nişanlandığını bilmiyodum ne evlenmesi falan dedim işten güçten fırsat bulup arayamdım bi kaç kerede hattımı değiştirdim falan diye atıp tuttu bide samimi arkadaştık yani.. şimdi ben bu kişinin düğünen gide mi gitmeyem mi..

bacım kınaya gıt dugune gıtme boş ver masraf olmasınnnn

Son düzenleme:
Kızlar kocam yine bana kastı işleri ama böyle olacağını biliyordum aslında ve inadına onun arabasıyla geldim sabah tek araba :) Oğlumun akşam doktora + sağlık ocağına gitmesi lazım aşı olcak. fabrika için kırtasiye alışverişi yapılması lazım eve alışveriş yapılcak oğluma bir iki kıyafet almam lazım sanayi sicil belgesi muhasebeciye gelmiş onu almam lazım birlikte yapcaktık şimdi sattı beni yemeğini ye de sen hallet dedi dedim sonra geri gelip seni mi alcam birde bin servise gel o zaman bakarmış valla gitmicem işim var zati. anaaa heryere yetişmekten bitap düştüm yaaa

gitme bence hadi nişan telaşı unuttu diyelim düğüne kadar aklı nerdeydi arayıp hal hatır sorup çağıramadım falan diyebilirdi
boşverrrrrrr

hakkat yaaa o gocana sole yormasın senı bu kadar zatı ıncecık bıseysın

kolay gele yavru kuşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…