Kokoşş Hatunlar Kulübü

bacım kınaya gıt dugune gıtme boş ver masraf olmasınnnn

gitme bence hadi nişan telaşı unuttu diyelim düğüne kadar aklı nerdeydi arayıp hal hatır sorup çağıramadım falan diyebilirdi
boşverrrrrrr

işte insanların böle kocayı bulunca değişmelerine sinir oluyorum yaaa ... bi diğer çocukluk arkadaşımda nişanlsına haber vermeden ondan izin almadan görüşemiyoruz..... ben kimlelen takılcammm ya arkadaşlarım satıyoo beni.. ( iki siz vasınız kızla sarılın bana...

hee öbür arkadaşınıda yazmıştın
hep de sana denk gelmiş harbi kötü bişiy

sarıldım farzey smiley bulamadım canımcımmm öptüm bendeeeee

takma hayatım boşvırrrr

hahahahahaha bizde her türlüsü var ondan mı acep :) hem koştur hem paris neyse halam geldi dün nefes alcam bi kaç gün zaten tırsmıştım gecikince :)
kız sana bişiy sordum görmemişsin
harbi kırbaç varmı?

ayy hakkattt yaaa bazı modller cok cırkın olıyyııı kadınlardan bahsedıyom

hahahahaahahahahaaha kaç tane gördün nan :) ben bir yeğeniminkini gördüm 2,5 yaşında onunki çok güzel pamuk gibi çüçük ya ondan bir de kendi kutumu ama çok esnek olmak lazım incelemek için :)

hahahahahaha bizde her türlüsü var ondan mı acep :) hem koştur hem paris neyse halam geldi dün nefes alcam bi kaç gün zaten tırsmıştım gecikince :)

hımmm benmıde ay basında halam gelcek ama ondan once annemle tayzem gelecek laaaaaa bu arada bu akşam parıse gıtmemız lasımm

kıyamam ben sana satmak deme tatlım hayat şartları evlenince bekar arkadaşlar evlinin evli de bekarın halini anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…