anneannem ayşecik derdi benim :)
herkesle bısıy koyuorda su seyın gercek ısmını kım koymus acep ve bu kadar gıcık bısey olmak zorundamıymış
bacım kınaya gıt dugune gıtme boş ver masraf olmasınnnn
gitme bence hadi nişan telaşı unuttu diyelim düğüne kadar aklı nerdeydi arayıp hal hatır sorup çağıramadım falan diyebilirdi
boşverrrrrrr
işte insanların böle kocayı bulunca değişmelerine sinir oluyorum yaaa ... Bi diğer çocukluk arkadaşımda nişanlsına haber vermeden ondan izin almadan görüşemiyoruz..... Ben kimlelen takılcammm ya arkadaşlarım satıyoo beni..( iki siz vasınız kızla sarılın bana...
gız sus delüüüüüüü
hayallam akla gelene bak her 2 cinsiyetinkide gıcık ama
işte insanların böle kocayı bulunca değişmelerine sinir oluyorum yaaa ... bi diğer çocukluk arkadaşımda nişanlsına haber vermeden ondan izin almadan görüşemiyoruz..... ben kimlelen takılcammm ya arkadaşlarım satıyoo beni..( iki siz vasınız kızla sarılın bana...
gız sus delüüüüüüü
hayallam akla gelene bak her 2 cinsiyetinkide gıcık ama
hakkat yaaa o gocana sole yormasın senı bu kadar zatı ıncecık bıseysın
hahaha daha da ileri gideyim erkek dişi farketmez en güzel insanın bile en çirkim yeri o kadar yani :)
hahaha daha da ileri gideyim erkek dişi farketmez en güzel insanın bile en çirkim yeri o kadar yani :)
formumu kocama borçluyum :):):)
odıdıgın baska bır ıcraatt bacummmm
kız sana bişiy sordum görmemişsinhahahahahaha bizde her türlüsü var ondan mı acep :) hem koştur hem paris neyse halam geldi dün nefes alcam bi kaç gün zaten tırsmıştım gecikince :)
ayy hakkattt yaaa bazı modller cok cırkın olıyyııı kadınlardan bahsedıyom
hahahahahaha bizde her türlüsü var ondan mı acep :) hem koştur hem paris neyse halam geldi dün nefes alcam bi kaç gün zaten tırsmıştım gecikince :)
kız sana bişiy sordum görmemişsin
harbi kırbaç varmı?
hımmm benmıde ay basında halam gelcek ama ondan once annemle tayzem gelecek laaaaaa bu arada bu akşam parıse gıtmemız lasımm
işte insanların böle kocayı bulunca değişmelerine sinir oluyorum yaaa ... bi diğer çocukluk arkadaşımda nişanlsına haber vermeden ondan izin almadan görüşemiyoruz..... ben kimlelen takılcammm ya arkadaşlarım satıyoo beni..( iki siz vasınız kızla sarılın bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?