noluyooo burdaaa
selam kızlar valla özledım sizi telefondan baglanıyorum cok hastayım sabah baktım durum vahım aradım izin aldım bıldgınız agır grip olmusum. Oglumda gripti yollamadım onuda evde yatyrz oda dınlensın ank.gtmeden iyileşelim dedim kocam bitkisel ilaç almıç gelmiş sabhın körunde 2saarte bir içiyorum iğrenççç kekik yagı mı ne varmış içinde sizler nasılsınız vukuatmı var.buarada ben yokum ziyaretçi sayısıda sıfırrrr anam yoksa cıdden benimi takip ediyorlr hehhe
selam kızlar valla özledım sizi telefondan baglanıyorum cok hastayım sabah baktım durum vahım aradım izin aldım bıldgınız agır grip olmusum. Oglumda gripti yollamadım onuda evde yatyrz oda dınlensın ank.gtmeden iyileşelim dedim kocam bitkisel ilaç almıç gelmiş sabhın körunde 2saarte bir içiyorum iğrenççç kekik yagı mı ne varmış içinde sizler nasılsınız vukuatmı var.buarada ben yokum ziyaretçi sayısıda sıfırrrr anam yoksa cıdden benimi takip ediyorlr hehhe
giydiği renge göre değişiyo yani.hep öyle derler zaten renkli gözlüler
benim kardeşimin gözleride yeşim mawi giyince mawi olduğunu hiç
GÖRMEDİM :))
tesekkurler kızlar gercktn cok hasym yoksa bılrsnz ızn olayı bna ters telfndan cok zoroluyor kk yavas öpuyrum szi
ben sıze tam bısey solıcektım musterı geldı soyleyecegım seysuydu
su malum ınsan mavı gozluyum dedı profılınde yesil goz yazıyor ne iş diyceketim
ben sıze tam bısey solıcektım musterı geldı soyleyecegım seysuydu
su malum ınsan mavı gozluyum dedı profılınde yesil goz yazıyor ne iş diyceketim
bende o şahsiyetle ilgili geyikten öteye gitmedim araştırmadım da
kendisi 2-3 gün öneydi arkadaşlık göndermişti kabul etmedim
ne geçiyorsa ellerine anlam verebilmek çok zor bayan oldugundan bile şüpheliyim
cnm 10 dak engeline yakalandum..
Işte hastlıklı insanlar cnm..
Bende mor giyince mor oluyorum
gittim geldm hala knşuosunuz bayanlar yaitiraf ediorum ben erkeğimm
zeki bayanıda tebrk ediorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?