gittim geldm hala knşuosunuz bayanlar yaitiraf ediorum ben erkeğimm
zeki bayanıda tebrk ediorm
Sen olsan olsan gay olursun
Erkeğim diyip dolanma bari
Kadınların bulundugu bir plarformda ne işin var be adam
Bence kişilişk bozukluğu yaşıyorsun önce piskoloğa olmadı bir estetik cerrahına görün.
burcuuummm nasılsın taklım ?
Geldim sabah ama yoktu kimse bende çıktım..
burcuuummm nasılsın taklım ?
Geldim sabah ama yoktu kimse bende çıktım..
Canım siz baya kaynaşmışsınız Maşallahbiz burdaydık ama
Yavrucum ama yoktun bekledim yazmayınca dağıldınız sohbet bitti sandım çıktım..bebeğim burdaydım slm verdım ammma sen cıktın
kötü içerik butonunuda mı kaldırmışlar ya şu erkeği şikayet etcemmm
Canım siz baya kaynaşmışsınız MaşallahSohbetleriniz koyu oluyor şakdanak giremiyorum aranıza birde ben yazınca sohbet kesiliyor bekliyorum kimse yazmayınca çıkıyorum..
Sizinlede sohbet etmeyi istiyorum..
Yavrucum ama yoktun bekledim yazmayınca dağıldınız sohbet bitti sandım çıktım..
hevuk karusu gelmiş nassın yavrum
kızlar ben geldim işim çoktu giremedim tekrar yine ama bitirdim bende bittim.:26:
Hemen bakım beni çekiştirdinizmi...özellikle hayat ne dedi çok merak ediom...cansu ne dedi..
bende aynen katılıyorum şuraya gelip casus gibi laf dinlemeyin yada sohbete katılın seçim sizin.. Haribo gözüm görmesin artık seniii
nese kızlar şu hariboya laf atmayalım artık kendini fasülyeden nimet sandı iyice görmezden gelelim işi gücü yok laf dinliyo işte...
canım siz baya kaynaşmışsınız maşallahSohbetleriniz koyu oluyor şakdanak giremiyorum aranıza birde ben yazınca sohbet kesiliyor bekliyorum kimse yazmayınca çıkıyorum..
Sizinlede sohbet etmeyi istiyorum..
Yavrucum ama yoktun bekledim yazmayınca dağıldınız sohbet bitti sandım çıktım..
kızlar ben geldim işim çoktu giremedim tekrar yine ama bitirdim bende bittim.:26:
hemen bakım beni çekiştirdinizmi...özellikle hayat ne dedi çok merak ediom...cansu ne dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?