benim resimlerim neden çıkmıyo ya burcum sen dedinmi imza koymayı resimli olarak?
Canlarım kuzularım ben cıkıyorum ancca toparlanırım hepızızı ayrı ayrı opuyorum:113:
kızlar kırmızı haribonun hiç konusu yok ayrıca cvpta yazmamış sadece takip ediyor anlaşılan bu kadın değil şehri de belli değil zaten bence şu günlerde konuşmamıza dikkat edelim ayrıcada herkes araştırsın bakalım ne çıkcak...hergün rutin buraya giriyor demekki onu ilgilendiren bişi görmüşki burda...
kızlar kırmızı haribonun hiç konusu yok ayrıca cvpta yazmamış sadece takip ediyor anlaşılan bu kadın değil şehri de belli değil zaten bence şu günlerde konuşmamıza dikkat edelim ayrıcada herkes araştırsın bakalım ne çıkcak...hergün rutin buraya giriyor demekki onu ilgilendiren bişi görmüşki burda...
o bence erkek neyım değil başka sıteler mı yok onca zaman burda
kadın ve burdan bırımızı tanıo
açık aramaya çalışıoo
ben dıyım ne komşularımı sevıyommm ne eşimin aılesını kım olursa olsun derımm
korkum yok yanı tınnnıstedığı kadar okusunnn
ama sız dıkket edınnn
o bence erkek neyım değil başka sıteler mı yok onca zaman burda
kadın ve burdan bırımızı tanıo
açık aramaya çalışıoo
ben dıyım ne komşularımı sevıyommm ne eşimin aılesını kım olursa olsun derımm
korkum yok yanı tınnnıstedığı kadar okusunnn
ama sız dıkket edınnn
kızlar neler oldu burda yahuuuu rrkekmi sarmış burayııı offf telden takip cok zor yaaa
amaaaaaaaa sallamayın beeee. bence bir sürü kişi vardır ki başka amaçla giren. her topikte bulunur bence. kadın sitesi yani normaldir. bu arada hem geziyom hem de kocemin telefonundan bi bakem dedim. neyse kapatayım adam kızmasın. sinemaya mı gitsek neeee etsek. yada dans etmeyemi gitsek. ayy bilemedim. bir sürü şey yapmak istiyorum
Bizim mahallede Bekir amca vardı Kahvesi vardı
O derdiki kızım bu kahvede oturan adamlara sor kimin karı ne yapmış kızı ne yapmış hepsini anlatsınlar
Akşama kadar oturup kadınlar hakkında konuşuyo çogu diyodu..
Haklı adam bu erkekler kadan meraklı birini daha görmedim..
Kadınların adı çıkmış sadece..
yanı amannnhiç gizlim saklım yok valla okusunlar baksınlar fark yapmaz
kız bizim milkada gelmiş 7-8 aydan sonra
allahım rastlantıya bakkkkk
Sinemadada sıkılırsın dansa git bence dök kurtlarını..
yada mezarlıgın kenarında piknik yapınBir kitap okuyorumda orda öyle yazıyo
Yaşadıgınıza şükredin ve yaşadıgınız süreyü birlikte en iyi nasıl değerlendiriz die konuşun
Yada el arabanız varsa bi o siz sürsün bi siz onu (gülmeyin çok zevkli) hahaha böylede yazıyo
Kaliteli zaman geçirmek içinmiş bunnar
Beş sevgi dili Gary Chapman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?