Hahah Dün bende vardı meal dersi Yani kuranın türkçesini okuyoruz anlamaya çalışıyoruz..
Ama kopuyoruz gülmekten ders filan hak getire.Dün birsürü hazırlık yapmıştım neyse açmıyım hazırlık kısmını
efendim tatlımmmmmmmmalyammmmmm
canım siz baya kaynaşmışsınız maşallahSohbetleriniz koyu oluyor şakdanak giremiyorum aranıza birde ben yazınca sohbet kesiliyor bekliyorum kimse yazmayınca çıkıyorum..
Sizinlede sohbet etmeyi istiyorum..
Yavrucum ama yoktun bekledim yazmayınca dağıldınız sohbet bitti sandım çıktım..
yok işte öle olmuo.ewden çok çkmıo para flan biriktirio.bide öle peşnden koşmayı çok sewmio.biyerde tesadüf tanışcak öle sonra olcak olursa..öle denk gelnce buluo.
biraz zor bi insan.ama karaktr olrk çok süperdir.:)
bide şmdi ayrıldı kız arkadaşından bana sarıo napıosn ne ediosun nereye gttin geldin.onuru da tanıo ama yinede boşluktanmıdır nedir!
izmirde bir kız arkadaşı wardı uzaklıktan dolayı anlaşamadılar.6 ay önce kuzenimi ziyarete gitmiştiçorda tanıştılar.ama malesef mesafe ilişkiyi bitirdi
uzaktan zor zaten yürümüyor...
geldim bennnn...yahu kıslar bu ne hızzz yaeaeae:)
satışa daldım yemek yedim geldim.ohoooooooooooooo
uçurmuşsunuzzz...tpikciği.:)
şimdik öncelikle abimin tipini somuşsunuz:)
1,82 boyunda esmer,yeşil gözlü omuzlar baya geniş.üçgen tarzı.vücut flan kıvancın aynısı:) ciddiyim.
koç burcu.çok evcimen ve sadıktır ve çok mütevazidir....biraz maçodur,kızın politik olması lazım.kıskançtır yani.sahiplenir sevincede tam sever...
ha bide kızın güzel olması lazım ama öle artis bi tip deil tbi dünyayı ben yarattım hawalarında:)abiciiime öle bir kız arıorum
mirayım tşk ederim mjcx..
benim profil resmim kendiliğinden değişmiş nasıl oldu anlamadım:S ???:)
abinin gözleri yeşilmiii... mavimi...
eve gidince bir bak bence...
bitane arkadaşımız çok güzelmiş abiside kıvanç tatlıtuğ gibiymiş göz renkleride hem yeşil hem maviymiş
gittim geldm hala knşuosunuz bayanlar yaitiraf ediorum ben erkeğimm
zeki bayanıda tebrk ediorm
anladık zatı erkek mılletı aklınızın sevıyesı ortada
Sen olsan olsan gay olursun
Erkeğim diyip dolanma bari
Kadınların bulundugu bir plarformda ne işin var be adam
Bence kişilişk bozukluğu yaşıyorsun önce piskoloğa olmadı bir estetik cerrahına görün.
arabasıyla gitsem ayrı bi dert miroşum arabayımı taşım onu mu
bu seferde yürümek ister
arabayıda almadım uykusu geldi biraz kucakta taşıdım bittim valla
nenesinin kızı koptum kız
yeni gelene bölemi dwranıosun sen.y...
Kızlarrrrrrrrrrrr
yalnız bu adam bana hep soruyodu heeeee
bide arkadaşlıkda bana göndermişti ben yazmamıştım sizeeeee
anammmmm ne zannetti delü beni yaaaaaaaa
bide yazmıştı ya bana alyam sendemi diye
mannak adam
ben zati çoktan şikayet etmiştim
şu erkeğimi yazdığında hemen
benn mavi yeişili görünce bastım hmen..
Banada gönderdi arkadaşlık..
Nilede göndermiş.. Hatta arkıdeşler nille..
Alyam haaa
OOO hariboda gelmıs naber nan harıbo mesai ye baslamıssın
Tanıtıyımm hemencikkAlanyada yaşıyorummm muhasebeciyimm Bakıma giyime kuşama çok önem veririmm imkanı olan herkeznde önem vermesi gerektiğini düşünürümm birazda aşırı titizim
Oy kyamam yakın olsaydın görüşürdük işte akşam iş çıkısı gelirdin sohbet ederdik bol bolallah kabul etsin kıskandım şimdi seni...:26:
bende istiyorum hazrılık bana pasta börek yapıp çağırcak arkadaşım yok be yaw hepsi okudu gitti ben kaldım bu Antalyada bitanesi var çok seviyom onu oda hep yoğun çalışyo ben gibi 3 aydan 3 aya anca görüşyoruz.
efendim tatlımmmmmmmm
kız olsun gir sohbete kaynaşırık senlede
sıkıldım kırmızıharibodan yarında girip okyup kendini tanıtmassa kazene şikayet edicem yada editörlere bi araştırsınlar ağlardan felan bulunur...
gece ben girdim buraya 12.30 filandı sanırım 5 tane takipciniz vardı biri ben
kayıtsız kullanıcılar dı 4 de
heheheeheheeheh sende araya kaynak yap :) önceden söyliyim işin gücün çoksa uzak dur burası bağımlılık yapıyor ben iş yapamaz hale geldim :) Bu hatunlar var ya çok fena
demek biz uykuda yada pariste cirit atarken
meraklılar okuyo
benn mavi yeişili görünce bastım hmen..
banada gönderdi arkadaşlık..
nilede göndermiş.. hatta arkıdeşler nille..
alyam haaa
Oy kyamam yakın olsaydın görüşürdük işte akşam iş çıkısı gelirdin sohbet ederdik bol bol
Benim arkadaşlarım çokkk fazla var ama ben çok seçiciyim bu konuda kimseye gitmem arada oturmaya gelir giderler samimi oldugum 2 kişi var baya saminiyiz arada hatta kopamıyoruz burda kalıyolar hergün görüşürüz bir gün olmadı öteki gün mutlaka..Arkadaş dost olmak zor canım artık güvenemiyo kimsye insan..
Geldim canım kaynaşak tabi
miroşum kız özlettin kendini haaaaaa
ne ağı örümcek ağımı don ağımı hahahyyyyyyyyyy
Gece ben girdim buraya 12.30 filandı sanırım 5 tane takipciniz vardı biri ben
Kayıtsız kullanıcılar dı 4 de
haahah 4 kişi vardı ilerliyen saatlerde dahada fazla oluyolardır kesin..
Erkekler bile buraya göz dikmişler baksana
Hekesin hayallerini süsleyen topik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?