Kokoşş Hatunlar Kulübü

naaaannn çok mu belli ettim peşinden koştuğumu iyi de Esmam evlenme teklifi edende o şekerim yakasına yapışmadım ya evlencez diye evlenelim dedi olur dedim kaçıran o olmuyormu kafam karıştı

hehehehe ben senin yalancınım.. adamı kaçırmayım dedin ya.. beraber çalışırken.. kaptım dedin..

bende ondan didim

Miraycım borç herkeste var bebeğim hamile olduğun için şu sıra herşeyi kafana gereğinden fazla takarsın ben de stress dolu hamilelik geçirdim ve Yunus sinir küpü şeklinde geldi dünyaya ona bunu yapmaya hakkın yok sıkıntıların elbette olacak ama doğum sonrasına ertelemeye çalış canım. sen tek başına değilsin artık

şiddet yanlısı karı....

ne fırlatıon kumandayı..

ne oldu neden tartıştınız annem.. senin koca sinirden anlamıor dioon.

hemde sinirli yaklaşıon adama ılıman olsana accık.. o cilveylee neler edersin sen ona..

gerçi accıkta kendini çek umursama diok ama anlatana hafta 1 kere parise git sen bunla.. kıymete binn

hehehehe ben senin yalancınım.. adamı kaçırmayım dedin ya.. beraber çalışırken.. kaptım dedin..

bende ondan didim

kız sen onu yannış anlamışın :) şimdi hani benim koca büyük şehir insanı havası duruşu fln varya uşaklılar kapmasın anlamında kaçırmim dedim kıvırayım accık. Kız yok valla koştum peşinden normalde çok kolaydı birini tavlamak benim içinde kocamın peşinden baya koştum artık baktım olmuyor sonunda taaruza geçtim yani :)

günaydın hatunlar nasıllsınızz koketlerım bugun aksam yolculuk var bene cok mutluyum ama bır okdrda zor gelıyyy

tatlım neoldu kocana böle deıldı dımııııı....

buaradaaa efuli dunku resımlerı koysana onrlda daha netsın ve daha hossunnn yiruummm kıslarda gorsunnn...

bu erkekler hep böyle gamsız hepiciği aynı...

dün nası yağmur işle ilgili toplantı vardı geç çıktık toplantıdan hamile karuların hepsi arabaylan kocileri geldi aldı gitti buarada dairede birsürü kişi hamile...

ben kaldım dımdızlak hiçbiri benim tarafa gitmiyo açtım tel neresin dedim maç başlamış fenerin arkdaşlar geldi cafede maç izliyok dio...

dedim sen maçını izle bu yağmurda karın taxi beklsin... düşün hamileyimmmmm

neyse bindim taksiye şu mantı yapılan içi doldurulan makarnadan aldım içini etle doldurup yemek yapım die bu marketteyken aradı 8 gibi gelirim yemeğe die...

tamam dedim geçtim eve yaptım yemeği saat 8 buçuk halal yok ortada maç 8 de bitiyo arkdaşları gelince dünyasını unutuyor...

ben oturdum yemeğimi yedim afiyetle mantımıda tv karşısında yedim pek güzeldi o kaç geldi bilyomusun 9:00 da bide bişi olmamış gibi ben geldim dio...

ben tabe yemeği kaldırmış bılaşıkları dizmiş tatlımı yiyorken geldi...açım dedi bende pokkkkkkkkkkkkkkkkk ye dedim

sonrada tartıştık neymiş yemek hazır die aramaamışım.... ayı hafızan var dedim...

bu dahada sinir oldu senden bi pok olmaz zati dedi bende kumanda fırlattım kumanda 2 parça oldu...

bu hamle yaptı bende elimdeki bardak suyu ona döktüm durdu napim kumandayı atcak sandım...

dahada sinilendi kulağına su gitti...kolumdan tuttu bi dolu tehdit git yaa senden bişi istemiom dedi.

bende gittim makineyi çalıştırdım katlanacak çamaşırımı katladım yatak odasını topladım 1 saat geçti....

gelmiş karıcım kocan aç hade bi yemek koyda yesin dedi bende pok yesin parmağımı oynatmam dedim....

yattım yatağa kapadım ışığı...geldi baktı yatıyorum kocan aç yatacak bu gece sen uyu dedi bende rahat rahat uyucam dedim ve öylede rahat uyudumki...

o aç kaldı ohhhhhh....!!!

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr

güzel ve bol şıkır şıkır muhabbetli bir gün olsunnn

kız sen ne biçim konuşuon kocanla

öle denirmi adama hiçç..

bakk yanlış yapıorsun.. aranızdaki saygıyı bitiriyorsunn..

yapma bölee...

geç geldiği için seni almadığı için hatalı tamm ama.. sende çok buyuk tepki göstermişin

burrcummm gel annem bana yardım et..

erkekleri sünnet ediordun bunlarada bir hal çare bul bibiğimmm

ben çok bilirim böyle sözleri iş yerinde bişey olur ben bi söz söylerim herkes ya nerden buluyon bu sözleri der... Mevlana'dan öğrendiğim ve öğreneceğim çok şey var :))

Ara sıra burayada yazz öğrenilmesi ve uygulamaua geçilmesi gereken çok şey var

ooo miray naptın sen ya bu ne sinir adama alt tarafı eve geç gelmiş hem hergün yaptığı şey değilki senin hormonlar coşmuş valla ne çok sinir yapmışsın kocan kaç kere alttan almış hemide ayıp ayıpp

Böcüğüm haklısın sonuna kadar ama eşini anlamaya çalış tatlım boşluğa düşmüş olmasın adam erkeklerin işsiz kaldıklarında hissedebildikleri tek şey karamsarlık ya o açıdan dedim

Anneeeemmm sende ne var accık geç kalmışsa adam arada bi evin dışında senden uzakta olması iyidir tatlım ama duygusallığına sonuna kadar da hak veriyorum söylemeden edemicem :)

miroşum evt haklısın aslında haamiş halinle çalıç çırpın bi almaya gelmesin bak orda haklısn milletin garuları gezmeye gidip aldırıyo kendilerini
tabi bu hırsla geç gelmiş diye kızdın dimi
ama lütfen ileri gitme yıpratma
esmoşumun fdediklerini dinle evliliğini yıpratma kuzum
ama inan çok haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…