miroşum evt haklısın aslında haamiş halinle çalıç çırpın bi almaya gelmesin bak orda haklısn milletin garuları gezmeye gidip aldırıyo kendilerini
tabi bu hırsla geç gelmiş diye kızdın dimi
ama lütfen ileri gitme yıpratma
esmoşumun fdediklerini dinle evliliğini yıpratma kuzum
ama inan çok haklısın
burrcummm gel annem bana yardım et..
erkekleri sünnet ediordun bunlarada bir hal çare bul bibiğimmm
kız sen ne biçim konuşuon kocanla
öle denirmi adama hiçç..
bakk yanlış yapıorsun.. aranızdaki saygıyı bitiriyorsunn..
yapma bölee...
geç geldiği için seni almadığı için hatalı tamm ama.. sende çok buyuk tepki göstermişin
ooo miray naptın sen ya bu ne sinir adama alt tarafı eve geç gelmiş hem hergün yaptığı şey değilki senin hormonlar coşmuş valla ne çok sinir yapmışsın kocan kaç kere alttan almış hemide ayıp ayıpp
biliyorum ama sinirden çıldıracak gibi oldum....
Anneeeemmm sende ne var accık geç kalmışsa adamarada bi evin dışında senden uzakta olması iyidir tatlım ama duygusallığına sonuna kadar da hak veriyorum söylemeden edemicem :)
okusana bacuuummm
yaa maç izlemiş tamam bişi yapmamış ama bende hakılıyım değilmi?
psikoloğumuz nerde benim sinirler cıoştu adamı dün yemediğim kaldı.
Mirayım kediler psikopattır ama bazen tek noktaya odaklanıyorlar ya da durup dururken bir ses duymuş gibi davranıyorlar bunuda gecenin bir saati yapıyorlarsa ben daha çok tırsıyordum :)
Miraycım borç herkeste var bebeğim hamile olduğun için şu sıra herşeyi kafana gereğinden fazla takarsın ben de stress dolu hamilelik geçirdim ve Yunus sinir küpü şeklinde geldi dünyaya ona bunu yapmaya hakkın yok sıkıntıların elbette olacak ama doğum sonrasına ertelemeye çalış canım. sen tek başına değilsin artık
şiddet yanlısı karı....
ne fırlatıon kumandayı..
ne oldu neden tartıştınız annem.. senin koca sinirden anlamıor dioon.
hemde sinirli yaklaşıon adama ılıman olsana accık.. o cilveylee neler edersin sen ona..
gerçi accıkta kendini çek umursama diok ama anlatana hafta 1 kere parise git sen bunla.. kıymete binn
kız sen onu yannış anlamışın :) şimdi hani benim koca büyük şehir insanı havası duruşu fln varya uşaklılar kapmasın anlamında kaçırmim dedimkıvırayım accık. Kız yok valla koştum peşinden normalde çok kolaydı birini tavlamak benim içinde kocamın peşinden baya koştum artık baktım olmuyor sonunda taaruza geçtim yani :)
günaydın hatunlar nasıllsınızz koketlerım bugun aksam yolculuk var bene cok mutluyum ama bır okdrda zor gelıyyy
tatlım neoldu kocana böle deıldı dımııııı....
buaradaaa efuli dunku resımlerı koysana onrlda daha netsın ve daha hossunnn yiruummm kıslarda gorsunnn...
ben cilveyi istersem yapıyorum cnm sitemedi dün yedi kumadayı ben rahat ettim...
yalnız onun canını acıtmak hoşuma gitti nedense sadist oldum...
lann o sinirli ben sinirli çocuk nasıl olcak merak ediom.
miroşum evt haklısın aslında haamiş halinle çalıç çırpın bi almaya gelmesin bak orda haklısn milletin garuları gezmeye gidip aldırıyo kendilerini
tabi bu hırsla geç gelmiş diye kızdın dimi
ama lütfen ileri gitme yıpratma
esmoşumun fdediklerini dinle evliliğini yıpratma kuzum
ama inan çok haklısın
alyamla koklaşamadık yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?