Kokoşş Hatunlar Kulübü

topikimizin üzerinde.. bir uğursuzluk var bugunlerde...

uğurböcükümün morali bozuk die sanırsam

biliyorum ama sinirden çıldıracak gibi oldum....

nan hepiniz nie beni suçlıyonuz normalde evet gelir alır ama dün gelmedi maçına sıçım bile dedim adama valla çok sinirlidim iyi üzerime yürümedi reesmen adamı kışkırttım üzerime yürü die valla allah korudu diyebilirim...

ma aoda suçlu herkes gitti bi ben kaldım dımdızlak taxiye bindim o maç izlerken...nese bide yemeeğ uğraş et o geç geldi sinir oldum.

Anneeeemmm sende ne var accık geç kalmışsa adam arada bi evin dışında senden uzakta olması iyidir tatlım ama duygusallığına sonuna kadar da hak veriyorum söylemeden edemicem :)

yaa maç izlemiş tamam bişi yapmamış ama bende hakılıyım değilmi?

psikoloğumuz nerde benim sinirler cıoştu adamı dün yemediğim kaldı.

yaa maç izlemiş tamam bişi yapmamış ama bende hakılıyım değilmi?

psikoloğumuz nerde benim sinirler cıoştu adamı dün yemediğim kaldı.

cnm sinirlisin ama

tavrın yanlışş..

pok ye nedemek lan..

maçına mışçaym ne demek..

o da sana böyle cümleler kurar.. üzülürsün işte..

saygıyı bozma kuzu..

oyle lafları kullanmamaya dikkat et..

yıpranırsınız...

daha narin ol kuşum cilveli kuşş yakışmıyor sana... bu tip laflar...

maç izlemiş.. olabilir erkeklerin öyle sapkınlık dönemleri.. hem erkekler kadınlar kadar düşünceli değil..

sen önceden arıcaksın aşkım hava yağmurlu geç çıkıcam çıkışta beni mutlaka al diceksin.. tammı bebeğim diceksin.. alla alla...

adama kumanta fırlatmış pok ye demiş benm kocam döverdi valla...

ciiddiyim döverdi.. hazmetmez öyle lafları.. hele su fırlatıcam kumanda...

kızlar aslanıma 10 Lu hastane çıkışı alcam bir bakarmısınız en güzeli hangisi fiyatlarıylada yazıyorum bi bakın hepsi çok hoş...

iki tane alcam birinede hediye...ikisini aynı siteden alcam kargo 2 tane ödemiim diye aynısını alırım hatta...

bunun fiyatı 40 TL indirimli...bunu beğendim gibi
bunun fiyatı 28 TL indirimli..

Mirayım kediler psikopattır ama bazen tek noktaya odaklanıyorlar ya da durup dururken bir ses duymuş gibi davranıyorlar bunuda gecenin bir saati yapıyorlarsa ben daha çok tırsıyordum :)

he bizimki kapıdan ses geliyor rüzgar sesi hemen kaçıyo benden tırsak yani sözde beni koruyor.:26:

ama tatlı kız yerim onu ben...verimmmi haa sana verimmiii

evet sinirin doruğuna çok çıkıyorum malesef ama kocam suçlu oda az değil beni çok geriyor.

ben cilveyi istersem yapıyorum cnm sitemedi dün yedi kumadayı ben rahat ettim...

yalnız onun canını acıtmak hoşuma gitti nedense sadist oldum...

lann o sinirli ben sinirli çocuk nasıl olcak merak ediom.

hangi şehirli kocan...bide çok yüz verme bee ne koşyon bırak o koşsun azcık.

nasıl olmuyordu annatsana taaruza geçtim felan demişin.

nere gidion....

ben cilveyi istersem yapıyorum cnm sitemedi dün yedi kumadayı ben rahat ettim...

yalnız onun canını acıtmak hoşuma gitti nedense sadist oldum...

lann o sinirli ben sinirli çocuk nasıl olcak merak ediom.

miray be sana kısdım acıkcası tavrın hec hoş değil cok fevrısın az sınırlerıne hakım ol

Son düzenleme:

ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

biri bana hak vermiş

haklıyım tabeeeeeeeeee

evet ona ne olduki ben sinir olduğumla kaldım ....yalnız ben çok şiddet yanlısı oldum adamın kafası acıdı benim hoşuma gittii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…