miroş 2. Daha sade hoş..
Ilkinin rengi çok cırt..
Ayrıca o avatarındaki kadın çirkin yaa beğenmedim, sen daha güzelsin
hatunlar şu paris muhabbeti ne ya ben pek bi fransada kaldım
hoşbuldum canımmhoşgeldin cnmm
Ben dedim miroş hanıma ama beni iplemedi..
Sen dedinya değiştirir belkim..
hoşbuldum canımm
Inatlaşır değişmez o şimdiAma ben söylemilş olayım
şimdi taaruza geçmesem benim kocam azcık artist biliyormusun yazık olurdu bize biz olmazdı ben de bunu fark ettim ve harekete geçtim şekerim leman dedi lemanın ciltlerini aldım şu dedi şuyu aldım bu dedi buyu aldım bana ne söylediyse dini siyasi güncel kültürel hep dinledim dinledim araştırdım öğrendim geri kalmadım ve onuuuuuuuuuuuuuuuu kendi silahı ile vurdum sonra baktım bu bana açılmıyor bir gece ben ankara o uşaktayken mesaj attım şekerim. dedim ki söyliceksen söyle artık adamı hasta etme oda dedi ki neyi yarın ordayım dedim ve son görüşmemiz oldu yarın oldu ben orda oldum veeeee o otelden çıkarken ben otelin kapısında belirdim bir baktım ki piiiiii biz boşuna sürünmüşüz aslında mercimek fırında yanmış yanmış :)
Kocam hangi şehirli şöyle biz İstanbuldan geldik Uşağa biraz da böyle boylu poslu bir kocam var çok yakışıklı değildir ( benim için yakışıklı orası su götürmez bir gerçek) ama duruşu mükemmeldir o yüzden kapayım dedim :)
artık koşmuyorum Mirayım :) koşmaktan kasıt taktik ti yani :)
nanan siz nası tanıştınız ondan başla benim kafam karıştı beee.....
Mirayım yaa oda gergindir ben doğuma girerken Ahmet benden çok ağlamıştı ama 9 ay da burnumdan getirmişti o an anladım... Bana dedi ki en büyük korkum sana birşey olmasıydı seninki de öyledir be.
aaahhhhhhh oğlumun astımı olmasa hususi gelir alırdım mirayım ben onu 2 değil 5 kedi de olsa bakarım ben çünkü ama ben kendi kedilerimi verdim
yalnız adamların su lafına sınır oluyorum kumarı yokmus karıkızı yokmus dayagı yok sankı lutuf edıyor olması gereken zaten olmaması
hayret ben derım bazen ne yanı yapılır bıseyde yapmadıgın ıcın madalyamı takayım zaten yapmaman lasım
merhaba kızlar..
saol bebeeeeemmm:)
hahaha sormayın takılıyorumm topiclerdeee cirit atıyomm huhuuu
hastamı oldu acaba ben sut alıcımm gecmıs olsuna gıdeyım gelen varmı aceppp
herkes baksın cevresınd ekım işe gelmemişşş acepp
ayy bıd eolaydı deyıp 2 cakacannn gozunn ortasınaaa eyy allammm yaaa
valla beni sever onu bilyom ama kendi sinir edince bana bişi olucak töbee...
kedilerini verdin demek bende vermem lazım ama bulamıom hayırlı bir aile.
hee bide aldatmıyomuş vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sanki çok büyük lutuf edi banabunlar olması gerken zati...işte haklı göstercek yaa çok bişi istemiomuş
ii ettin şekerim... Bu kız avatardan anlamıor zatenDiğerlerinide senmi bulmuştun ne
biliyorum tabisi bebeyim, ama artık işim daha yoğunnekcim oooooooo siz buranın yolunu bilir miydiniz yavru kuşşşş
miroş 2. Daha sade hoş..
Ilkinin rengi çok cırt..
Ayrıca o avatarındaki kadın çirkin yaa beğenmedim, sen daha güzelsin
nbr nek..nassın dostum
evet ilkini aldım sende olmasan bu karular görmicek valla oğluşumun cicisini
o avatardaki karu çirkin ama biri gözetliyor die bende değiştim bu slak karuyu koydum bende beğenmedim...biraz kalsın yine değişim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?