Kokoşş Hatunlar Kulübü

hatunlar şu paris muhabbeti ne ya ben pek bi fransada kaldım

Hatunlar bu paris muhabbeti ne ya ben pek bi fransada kaldım

nekcim oooooooo siz buranın yolunu bilir miydiniz yavru kuşşşş

nanan siz nası tanıştınız ondan başla benim kafam karıştı beee.....

Huhuuuuuuuuuuu

değiştim yine ama kara aşamasındayım yardım edin kızçelerrrr

nanan siz nası tanıştınız ondan başla benim kafam karıştı beee.....

anaaaaaaaammmmmmm benimde kafamı karıştırdın bir başını bir sonunu anlattırdın :) Biz tanışıyorduk zaten 7 yıldır ama aramızda bişey yoktu babam ahmetin abisi ve ahmet ortak iş kurarlarken hani geçmişten gelen tanıdık olunca biz birlikte hareket etmeye başladık eküri gibi o arada oldu ne olduysa 4 yıl önce yani ben eşimle evlendiğimde eşimi 3 yıldır tanıyordum zaten.

Mirayım yaa oda gergindir ben doğuma girerken Ahmet benden çok ağlamıştı ama 9 ay da burnumdan getirmişti o an anladım... Bana dedi ki en büyük korkum sana birşey olmasıydı seninki de öyledir be.

valla beni sever onu bilyom ama kendi sinir edince bana bişi olucak töbee...

aaahhhhhhh oğlumun astımı olmasa hususi gelir alırdım mirayım ben onu 2 değil 5 kedi de olsa bakarım ben çünkü ama ben kendi kedilerimi verdim

kedilerini verdin demek bende vermem lazım ama bulamıom hayırlı bir aile.

hee bide aldatmıyomuş vay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sanki çok büyük lutuf edi bana bunlar olması gerken zati...işte haklı göstercek yaa çok bişi istemiomuş

valla benim kız burda ama leptop u çöevirmiş göremedim nere giirmiş..

azcık kalmış Mirayım sabır biraz daha asıl tartışmalar bebek gelince daha duuuurr :):) asıl o zaman sinirlerin bozulacak uyumicak ağlicak sen delircen uykusuzluktan gebercen banyo yapıcak vakit bulamican zombi gibi gezcen ben 2 ay öyle gezdim :)

Ebet vermek zorunda kaldım ama içim rahat ikiside aynı evdeler birbirilerinden ayrılmadılar tanıdık yerdeler birde

ii ettin şekerim... Bu kız avatardan anlamıor zaten Diğerlerinide senmi bulmuştun ne

Evet ben bulmuştum onu

nekcim oooooooo siz buranın yolunu bilir miydiniz yavru kuşşşş
biliyorum tabisi bebeyim, ama artık işim daha yoğun
yazıyorum da öye çok çok değil
başka bi departmana geçtim.

Senin avatara nolmuş öylee çikilata kız

miroş 2. Daha sade hoş..
Ilkinin rengi çok cırt..

Ayrıca o avatarındaki kadın çirkin yaa beğenmedim, sen daha güzelsin

nbr nek..nassın dostum

evet ilkini aldım sende olmasan bu karular görmicek valla oğluşumun cicisini

o avatardaki karu çirkin ama biri gözetliyor die bende değiştim bu slak karuyu koydum bende beğenmedim...biraz kalsın yine değişim bari.

bende değiştirciem o zaman avatarımı hemde saçma bişey koycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…