Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kız bu güneş garusu nerde ne karıştırıyo acep :18::18:

iyide miroş pok ye nedemk yaa cok ayıp

tamam be bidaha demem .....konuştuk öğlen neymiş o bana 8 de gelrim dememiş ne varmış geç geldiysemiş...maç varmış arkdaşalrı gelmiş çokmuymuş içkisi yokmuş karıkızı yokmuş hermzanda evine işi bitince geliyomuş ben çok büyütmüşmüşüm....

neyse kendini haklı çıkardı diyo çok sinirlisin...bide neymiş hiç bir kadın kocasının aç kalmasına izin vermezmiş ben vermişim...

ona telde bağırdımı felan arkdaşları duymuş muş...ne varmış maç izlemiş kendim yeseymişim e bekle dedi yaa deli bu adam ...

kendini haklı çıkardı yine.

yalnız adamların su lafına sınır oluyorum kumarı yokmus karıkızı yokmus dayagı yok sankı lutuf edıyor olması gereken zaten olmaması
hayret ben derım bazen ne yanı yapılır bıseyde yapmadıgın ıcın madalyamı takayım zaten yapmaman lasım

HADİ GİT AMA akıllı ol tammı..

kibar ol.. akkılı davran.. ne çok üstüne düş.. nede sinirlen..

senn yumuşak olursan oda olur... yavaş yavaş alıştır.. sen yola getir kuşum

konuştu durdu zati bende kızdımı söledim bidaha bişi atmam ama sadist oldum be...

neyse beni çok seviyomuş...öle dedi...

apiyet ossun canummm

saol bebeeeeemmm:)

Kız bu güneş garusu nerde ne karıştırıyo acep :18::18:

hahaha sormayın takılıyorumm topiclerdeee cirit atıyomm huhuuu

kızlar kırmızıharibo gelmemiş ala ala nerdeki merak ettim şimdi.

hastamı oldu acaba ben sut alıcımm gecmıs olsuna gıdeyım gelen varmı aceppp
herkes baksın cevresınd ekım işe gelmemişşş acepp

ayy bıd eolaydı deyıp 2 cakacannn gozunn ortasınaaa eyy allammm yaaa

cok kalma bendende bı paket petıbor al

çay yok yeni dökmüşler demlenmemiş de...içmeden defolsun...bak zaten piskoplatlığım üsütnde gebertirim haaa

hee dövdüm haketti napam iyi üzerime çok gelmesin valla

yemek yaptım uğraştım ama geç geldi maçına sıçım dedim ona da kızmış...

miroş 2. Daha sade hoş..
Ilkinin rengi çok cırt..

Ayrıca o avatarındaki kadın çirkin yaa beğenmedim, sen daha güzelsin

çay yok yeni dökmüşler demlenmemiş de...içmeden defolsun...bak zaten piskoplatlığım üsütnde gebertirim haaa

anaaaaaaa Miroş valla çocuk daha çıkarken sana böyle davranacak benden sölemesi çay içme içme iyidir hamilesin sen. Accık sakin olsana kuşum oğluna yazık beyaaa valla bende sana dalcam şimdi

hatunlar şu paris muhabbeti ne ya ben pek bi fransada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…