Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın kokoşlarııımmmm... Yoklama yapalım bugün kim gerçekten kokoş kim değil ortaya çıkaralım.

:44:ben yıkanmadan duramam ağlar ben banyoya girerim çıktığımda susar

hem susmuş olur ...

kız nere gönderdinde ikisini kabul ettiler benim sümbülüde ora verelim ...:)

Antalyadalar ikisi bir bir sorarım sanmyorum ama bir ihtimal

hayat devam ediyor canım sende öyle yapmalısın canın tabi ki sıkılacak sıkma canını demicem ama en azından deneyebilirsin

böcüğüm günaydıııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kokoşlarııımmmm... Yoklama yapalım bugün kim gerçekten kokoş kim değil ortaya çıkaralım.

günaydınn canımın içi içinasılsın
ayy hava berbat burda yenı geldımmm 1,5 saatr yoldayım
elektrıklerde yenı geldı

ayrıca ben hıc bı zamn kokoş olamadım sızı sevıyom dıye gelıyommmm
dün senın faceyede baktımmm

hayat ya salla ılgılenme yaa valla bakarsa baksın kımse başkasının mutsuzluğu ıle mutlu olamaz unutma yoluna bak senn

iyiyim birtanem. biz atlattık vallahi kar belasını seyri güzel olmaktan çıkmıştı 3 hafta karmı olurmuş. 2 gün deli sağnak yağdı her yer tertemiz gerçi hafiften kar serpiştiriyor ama çoğalmazsa tutmaz :) Bende bugün giydim mi mini mini elbiseleri totom dondu bin pişman oldum. kokoş olmadığını biliyorum seni ayrı yere koyuyorum bebeğim seni öyle seviyorum ben. :) Baktınmı bende senin face baktım tamda hayal ettiğim gibiymişsin :) Muzur oğlumun bol bol fotolarını gördünmü :)

ıst yağmasın yaa işe gelmıyek heryer felç oluyoo zatenn sevınıyomm
elektrıkler yoktu geldı allan belası
hee benı öle sevherkes benı öle pasaklı sevıo zaten
nasıl hayal edıyrdun benı:senı senııı
ayy bı sürü resımıne baktım paşanın eşinide gördummm
maşallah huzurunuz bozulmasın ınş.

amin canım herkesin huzuru yerinde olsun inşallah gördünmü gocamı :) çok uzun dimi :):):) noktayla virgül gibi oluyoruz oğlumda ona benzer inşallah babası gibi uzun olur

Son düzenleme:
günaydıınn.. conconlar...

günaydııınnnnnnnnn Kızılım benim

Ya Esma ben kızıldan dönmek istiyorum ama ne istiyorum bilmiyorum. Kızılı seviyorum ama 15 te bir boyama derdi beni delirtiyor yahu. Eskisi gibi platin olsa diyorum ama o uzun zaman alır o ara renkleri hiç sevmiyorum ne yapcam bilemedim valla. Gerçi kocam çok kızıyor saçlarımla oynamama doğumdan sonra çok döküldü çünkü. Ama sürekl boyadıkça daha da dökülüyor yaaaaaa değişiklikte istiyorum 6 aydır kızılım çok sıkıldım ama napsam bilemedim ki

böcüğüm yaaa sen benim nerdeyse bütün fotolarımı gördün sarısı siyahı kızılı fikir versene bana

görmeden bişe diyemem ama.

kızıldan dönmek uzun bir süreç

çok anlamıorum ben boyalardann..

once saçına ciddi bakım yap istersen..

kkda çok güzel topikler var.. cidden saçı besleyen dolgunlaştıran.. sonra böyle bir işleme giriş..

sinemeki badem yağı bemix ampull.. ve sarımsaklı şampuan..

kullananlar çok memnun

ebeeeettt ben dedim ben hep derim zaten boya 2 ayda bir saçımın rengiyle oynamazsam huzurum kaçar :) 6 aydır oynamıyorum çok huzurusuzum efulim çok mutsuzum :)

Ahhh bilmezmiyiymm ben o mutsuzluğuu bi ara o kadar çok saç rengimle oynuyordumkii nerdeyse bu konu konuda mastır yaptımAraştırdım kuaförlere gittim denedim saçlarımı yaktım denemediğim renk kalmadı nerdeyse pişmanmıyım hayırr Elimden geldiği kadarr yardımcı olurum sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…