Ahhh bilmezmiyiymm ben o mutsuzluğuu bi ara o kadar çok saç rengimle oynuyordumkii nerdeyse bu konu konuda mastır yaptımAraştırdım kuaförlere gittim denedim saçlarımı yaktım denemediğim renk kalmadı nerdeyse pişmanmıyım hayırr Elimden geldiği kadarr yardımcı olurum sana canım
bende senin gibiyim aynı denemediğim renk kalmadı ve ben her zaman kendim boyarım çünkü hiçbir kuaförden memnun kalmadım yardıma ihtiyacım yokta ne renk yapıcam ona karar veremedim ya da kızılda kalsam mı bir süre daha yaza kadar saçlarımı toparlasam bakım yapsam sonra yazın mı değişiklik yapsam kararsızım
eğer kızıldan sıkıldıysan boyama canım bence yaza kadar dursun ondan sonra istediğin renge rahat dönüş yaparsın
dayanamam ki ben dibi gelmiş ve boyası solmuş saçla hayatta dolanamam ortada birde benim kendi saçlarım altın sarısı çok kötü duruyor dibi gelince
diyorum gitsem koyu kahve alsam yada orta kahve üstünden geçsem kızılı kırarak mı işleme başlasam açıcı kullanmadan benim saçım fotolarda koyu çıkıyor ama baya kırmızıya yakın koyu kızıl değil
amin canım herkesin huzuru yerinde olsun inşallah gördünmü gocamı :) çok uzun dimi :):):) noktayla virgül gibi oluyoruzoğlumda ona benzer inşallah babası gibi uzun olur
böcüğüm yaaa sen benim nerdeyse bütün fotolarımı gördün sarısı siyahı kızılı fikir versene bana
o zaman kahve tonlarıyla işe başla canım zaten kırmızılığı kapatman için bi kaç defa boyaman gerekicek kızz herkezz sarışınn olmak isterrrr sende tam tersi mi
amın cnm ınş.
patron geldı kaçarımmm
ben sıyahı yakıştrdım sana ama bılemedımkı alıcı gözle bakıp sana öle cvp verım cnmm
boyadan hıc anlamam
ben hıc boyatmadım cok güzeldır saçım boya saçı mafedıo yaa
ablamllardan yengelerımden bılıyom
boyamazlarsa dökuluyoo kaşıntı falan yapıyoo
sarışın olmayı çok seviyorum aslında favorimde platindir ama ömrümü öyle geçirdim be efulim sürekli makyaj istiyor doğal haliyle bile yapmazsam hasta gibi görünüyorum çok beyaz tenliyim ben güneş sağolsun accık yandım da renk geldi yüzüme ama sarıyla uğraşamıyorum
çok haklısınn senelerdir sarı kullananlara imreniyorum valla heves ettim geçen yaz bende yaptırdım 3 ay dayanabildimO nasıl bir uğraştır öyle ya zaten çokta yıprattı saçlarımı bidaa tövbe ettim valla ama hala içimde Beyaz tenliysen koyu kahveye bile boyayabilirsin çok yakıştırırm beyaz tene koyu saçları güzelliği ortaya çıkarıyor bence
bencede çokta modern bi görüntü olursiyahtı saçlarım uzundu birde kızıla döndüm kısa küt kestirdim kısa küt saça aslında koyu kahve güzel olabilir hem sağlıklı gösterir
bencede çokta modern bi görüntü olur
Canım baktım fotoların hepsine ya o nasıl güzel bir bebiştir ya allah nazarlardan saklasın bayıldımmmCanım ben kızıl rengi sevmememe ragmen sende gayet hoş durmuş begendim ama dediğim gibi koyu tonlar da çok yakışmış sana tereddüt etmeden boyayabilirsin.sıcak çikolata tonlarıda çok hoş olur sana
hadi bakalım belli olmaz boyayabilirim bu akşam ...
oğluma yorumların için çok teşekkür ederiz teyzesi...
eğer hiç boya sürmemiş olsaydım bugün asla boyamazdım sanırım. Bir kere başlayınca ardı arkası kesilmiyor birde ben sürekli değişiklik istiyorum o yüzden boyuyorum da aslında alıcı gözle bak yorumunu bekliyorum face te hepsi var nerdeyse karamel bile var nişan fotolarıma bakarsan görürsün ama karamel sevmiyorum neden yapmıştım onuda bilmiyorum. yorum bekliyorum böcüğüm senden
ya ben karamelı bulaamadımm hangı albumde
koyu renkler sana yakışıo cnm yaa
gunaydınnnnnn kıslar
nişan albümümde tatlım ama galiba koyu kahve yapıcam
nişan albümümde tatlım ama galiba koyu kahve yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?