Kokoşş Hatunlar Kulübü

öksürüyoo cnm abartıyo bırazda erkek mılletı böle
bebek gıbı oluyoo yanında surahı var gece benı uyandırıo su ısıtyoo
naz edıo aklınca

saol cnm süpürdüm herşeyi geldim bugün 13:45 te randevum var aslanımı görmeye gidiyorum :)

gezcem tabee bebek geliyor en az bir senee eve tıkılırım
yarasınnnnnnn
ben aç bırakırdım hasta hasta kendi haline bırakırdım kesin piskopatım ben gider rahat rahat uyurum bide...

yok cnm ben esmanın dedığı gıbı vıcdansız deılım
kaçkez yemek yemesı ıcın cağırdım trıp attı gelmedı
keyfı bılır
dizisiz kalınca sokuldu yanımda

yaws esma bunları biliyorda ben nie bilmiyorum böcük eşinin üstüne gitme bencede esma haklı üzüldüm şimdi daa 1 ay olmamış biraz kafa dinlesin olur herşey...

ortada bı yanlışlık yok mu sızce
ben iş bak dıyom o 1 2 ye kadar yatıyoo kalkıo arkadaşlarıyla soppet edıoo yada nete takılıo yada kahveye bana yazık deıl mı
valla suclu kım ne derse desın ben o yüzden üstüne gtmedım aslında
eve gıdıom heryer heryerde su ıctığı surahıyı bıle doldurmamış oluyoo yemek edıomyemıo küsüyo
benı almaya gelmıyo unuttum dıo
sız olsanız ne ederdınız
hala dıomhaksız ama kocem atamam hasta bakcemmm

şimdık belkı cıkar gelemem ama yazam içimde dert olmasın
h sonu görümceme gene kıl oldummm

ctesı işten cıktım arıyoo açmadım meşgüle attıkça arıyoo gene açmadım sonunda telımı kapattım
sonra pazar oldu gene arıoo açmadım telımı gene kapattım
eşimı aradı benı sordu bende evı süpürüyordum
eşim senı ısıtyo ablam dedı
dedım onun duyacağı şekılde ona ayıracak vaktım yok işim var dedım kapattı eşim telı
sonra ben açtım telı işim bıttı 2 saat sonra falan msj atmış
ne o tavuğuna kışt mı ddık dıye

hattımı değiştrmeyı düşünüyorumsıkıldım
he bu arada gene benı aramadan eşime çağrı atmış eşim aramış
kendı ıstedığı için değil eşim dedığı için aradığı kesın

bıde eşimi dayısı aramış baban kredı çektrdı dedene ödemıoo
20 bın tl cekmış sözde bızım düğün içinne biçim ınsanlar ne bıcım ınsanlar yaa
dedım bıze ne yaa gtsınler onu arasın
arıycaktım babasını ağzıma gelenı dıycektım
sonra eşim diğer dayısını ve babasını aramış babası demış ben cekmedım o demış ben cekmedım
aman ne mok yerlerse yesınler ya bunaldım benım derdım bana yeter

günaydın cnm nasılsınnnn

sen dr a gtcektın demı ama ne zmn yanlış mı hatırlıyom:26:

cmtesi gittim bebek iyi büyümüş kilo almış boyu uzamış yüzünü elleri ile kapadı açmadı....

çok dürttü doktor ama yüzünü iki eli ile ciii yapargibi kapamıştı acaba ağlıyormuydu sordum doktor bilemeyiz dedi..

bugün saat 3 te dört boyutlu çekilcek gitmeden yaptır dedi bide tetanoz aşısını da istedi kesin bu hafta dedi ikinci dozuda varmış.

4 boyutluda uzman radyolojiye gitcem organlarına bakcak tek tek...sonra sağlık ocağına gitcem ama korkuyorum...

bebeği CD ye çekti verdi bide şaka yaptı hala kız die...şok oldum yok yok erkek dedi :)

kocam heyecandan ölüyordu

valla görümceni önce anlamadım niye bukdar ısrarlı arıyor yüzsüzmü?

sonr babası kredi çekti se size ne sizin huzurunuzu nie bozuyolar?

güzel bir dille anlat aşkım de sen evdeyken bari bişileri yapta ben çok yorulyorum belim ağrıyo felan de...

yemek yapmadan ona sor deki aşkım bugün senin için ne yapmamı istersin de bak bakalım yemiyomu...

kahve meselesinide konuş güzel güzel sana yakıştırmıyorum orayı de...iş bulmaya çalıştını bilyorum felan de ki uğraşsın.

kız ım dedıayy erkek o paşa o
korkma cnm Allahın ıznı ıle bişicık olmaz

valla görümceni önce anlamadım niye bukdar ısrarlı arıyor yüzsüzmü?

sonr babası kredi çekti se size ne sizin huzurunuzu nie bozuyolar?

yüzsüz cnm edıo edıoo huzur bozuo sonra bişi olmamış gıbı davranıoo bde aylardır aramaz eşim der dıye arar

bıze neyse düğün ettıler ya allaya pullaya 200 tl bıleık taktı 1500 tk ucak bılet masrafı harçlık aldı bızden
keşke hıc gelmeselerdır

Günaydın kokoşlarım,

hepinizi öpüyorum iyi bir hafta olsun hepimiz için şans bizden yana davransın yüzümüzde güller açsın...

Saçlarımı boyadım şekerler koyu kahve biraz siyaha kaçtı ama ossun güzel oldu ilk fırsatta foto koyarım. Bugün yoğun bir gün artık yavaş yavaş bizim işler kıpırdanmaya başlar eskisi gibi çookkk uzun saatler olamayabilirim sizinle. Amaaaaaaaaaa aklım sizin sohbetinizde

Böcüküm nbr len

Canın sıkkın bebeğim bu aralar üst üste gelir herşey tamamen negatif düşünceden ötürü biraz dişini sık ve sakin olmaya çalış herşeyden önce kocanın sana çok çok çok daha fazla ihtiyacı var şu ara. Muhattap bile olma bırak herkes ne hali varsa görsün. Sessizlik en iyi cezadır çoğu zaman

kızlar izin yazımı yazdım ve imzaya götüryorum bekle beni kar kütahya...sapanca....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…