Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm h geldın tatlım bende cok gelemem artık gözler üstümde
iş bıtmıyo falan
saçların hayırlı olsun bebem güle güle kullan eşin beğendı mı
paşan yabancıladı mı nasıl olduu

yok cnm ınan onunla alakası yok ona olan öfken önceden sen bılmen
ama onnunla alakası yok
eşimle dün temızlık yaptık herşey güzeldı yanı stres altındada deıldım

barıştık len bızsızde işler ne alemde

adam dün dur durak bılmedı
doğalgaz sobasını bıle sökup temızlede o kadan aştı kendınıbende bişi demedım yattım uzandım

aman kuşum dikkat et işyerinde senin de başın yanmasın durduk yerde

evet böcüğüm beğendi, biraz koyu olmuş dedi ama sonra hoşuna gitti. Yunus baktı garip garip önce ama yadırgamadı :)

anladım tatlım ama sen yine de çok takmamaya çalış en azından

edıyrum valla napam:18:ekmek parası

bende merak edıom ama koyu renk sana yakışmıştır
oyy paşammkokundan tamımıştr senı

sallıyom onları yaaa

kızlar izin yazısını yazdım gittim müdüre geçen seneki izin yazısını yok şurası olmamış yok böyle değiştir die sağını solunu çizdi yeniden yazdım ne garip yaa adamı gergin gördümmmm......üzülyo herhalde ben gidiom die

kızlar adam gergin ben saat 3 te tetanoz ve 4 boyutlu için nasıl izin alcam? demicekmi yarın gidiyosun zati....:26:

yarına adamın boş zamanı yok bugüne aldım hemde 3 'e hem yola çıkcam ağrırsa tetanoz bugün olmam lazım..

günaydın kızlar nasılsınızz?

been gece ızmıre donus yaptımmm:):)

sımdı size slm vereyım gecmıse dalıcammm biryandannda youn işim var opuyorum hepiciginiziii özledimmm:)

günaydın kızlar nasılsınızz?

been gece ızmıre donus yaptımmm:):)

sımdı size slm vereyım gecmıse dalıcammm biryandannda youn işim var opuyorum hepiciginiziii özledimmm:)

h geldın cnm
nasıl gectı

mırayım yarına yer mı yok cnm kızmasın bıraz ızın konusunda kıl olurlarda olmazsa al cnm yapcek bişi yok

böcüğüm yaaa sen benim nerdeyse bütün fotolarımı gördün sarısı siyahı kızılı fikir versene bana

benıde ekleyın feceee yeeee huhuu:):)

Burcummmmmmmm bunları buldum zaman az bekliyon diye

4 ve 5 tı snrm ben begendım hiihihih

h geldın cnm
nasıl gectı

mırayım yarına yer mı yok cnm kızmasın bıraz ızın konusunda kıl olurlarda olmazsa al cnm yapcek bişi yok

böcumm harikaydı yaaa stres attım oglumdaaa cok eyıflıydı orda annemı kardesımı gordu dırek atldı onlra ananee dayiiii dıyee nasıl unutmms anlamdım

Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
burda kar fırtına çok soğukkk
bi bilseniz bi çılgınlık yaptık kızımla hersabah arabamızla giderdik bu sabah 15-20 dk yolu yolu karda yürüdük
hata mı ettim acep kızım çok istedi inş. hasta olmaz yahuuuuu
dedemiz ananemiz yolda aradı kızdılar yarı yolda geldi aldılar bizi arabayla kardan adam olmuştuk nerdeyse ama çok zevkliydi
sabahın 8 kartopu oynanaya oynaya geldik kuzumla çok mutlu oldu ama

ne tembel garuyum öbür topiktekini kopyala yapıştır enter

alya lenn hakket tembelsın hee
oraya yazamadım buraya yazamm
harıka yaa bende yürüdüm sabah kocemle ınş akşama kadar yağarda öle görunuyoo kartopu oynarız

güneşş garusu resım yok mu lenn
ayy cocuk aklı unutmaz işte sevdığını yada sevmedığını

güneşimmm özledim kız valla seni heeeeeeeeeee naptın anacınla annat pakem

cnmm valla bolbol cekındık fotooo:):)

yarın unutmazsam mak yanıma alayım eklerım burayada bıkac foto annemler bana suprız partı hazırlamslr komsularlaa komsualrla cok sıkı fıkıyızdır bızz gecıkmelı diş bugdayı yapmıslrrr oglum ayna ve steteskopu kaptı kactı hihihih:):)

yanı butun dişler hemen hemen cıktı ama napalım onlrda dusunmusler ıcınde kalmasın kızn hemde bız toplanmş eglenms olurz dıye baya guzl gectuu:):) eklıcem fotolrııı yarn inşşş

an tembel oluyom haa nan bwen sabahın köründe yollara düştüm elimde 2 poşet 2 çanta(biri benim 1 kızcemin) bide kızım yaa tembel demek ahh böcüküm ahhhhhhhhhhhhhhh

güneşimmm özledim kız valla seni heeeeeeeeeee naptın anacınla annat pakem

canım valla bende cok özledımmm hehehe annem netı kapattrms kard. ders calısmyorum kapattır demıss ondan gıremedımmm neteee):)

valla iyi gectı yaaa işte oglum cok mutlu oldu orlrdaa ama babayıda ozlems sanırım hava alanndaaa babiş geldı alcak bizi dedikcee babiiççkoo diye ınlettı herksss bıze gulduu onun o halıneeee nasıllll bagırıyor suna bak dıyeee:):)

babayıda gorucne cıldırdııı cıglıklrrr kacmlrr hehehe

miroşş.. korkutmak istemm..

ama tetenozu gelince vurul..

herkezde farklı olur ama ben 2 gun oynatamadım elimi.. sızım sızladı..

tatilini berbat etme bence...

günaydın kokoşlar..

alyaa, guneş.. yeshoo.. sizdede ağır geçtimi tetenz.. ve ben tek doz vuruldum böyle ağırılı oluyor die..

böcüğüm barıştınız demek çok sefindim.. allah hayırlı.. kapı açsın size..

böcüğüm barıştınız demek çok sefindim.. allah hayırlı.. kapı açsın size..

[/B]

h geldın cnm özledım senı
ee ne edıonnn ıc rapor vermıon son günlerdeev işlerı ne alemde enerjjı ne alemde

bızde barıştık işte bakalım bugun zabanan iş aramaya cıktı nolcekk

güneşş ne güzel düşünmşler
cnmmm

esmoşum naber tatlım valla benimde ağır geçti kolumu kaldırıp saçımı toplayamıyodum

böcükk barıştın hee kocanla eferimmmmmmmm

barıştık len bızsızde işler ne alemde

adam dün dur durak bılmedı
doğalgaz sobasını bıle sökup temızlede o kadan aştı kendınıbende bişi demedım yattım uzandım

bacım benimkinde gel gitler çok bi iyi bi kötü....

yalnız kötü haberim var kocam artık paris ten kaçıyor annamadım dün tartıştım dedim ben istiyom korkuyomuş...

düşünün hafta sonu sadece 1 kez yaptık adam kaçıyor yaa iyice cnm sıkıldı şüphelendim söledim dedim yoksa birimi var...

sinirlendi bebek için korkuyom ne sorumsuzsun dio bana ama dedim çokta şık giyinyon giyincem tabee ne yapyom günlük kıyafetler bunlar dedi...

parisime nazar değdi son aylarım ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…