- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Canın sıkkın bebeğim bu aralar üst üste gelir herşey tamamen negatif düşünceden ötürü biraz dişini sık ve sakin olmaya çalış herşeyden önce kocanın sana çok çok çok daha fazla ihtiyacı var şu ara. Muhattap bile olma bırak herkes ne hali varsa görsün. Sessizlik en iyi cezadır çoğu zaman
güzel bir dille anlat aşkım de sen evdeyken bari bişileri yapta ben çok yorulyorum belim ağrıyo felan de...
yemek yapmadan ona sor deki aşkım bugün senin için ne yapmamı istersin de bak bakalım yemiyomu...
kahve meselesinide konuş güzel güzel sana yakıştırmıyorum orayı de...iş bulmaya çalıştını bilyorum felan de ki uğraşsın.
cnmh geldın tatlım bende cok gelemem artık gözler üstümde
iş bıtmıyo falan
saçların hayırlı olsun bebem güle güle kullan eşin beğendı mı
paşan yabancıladı mı nasıl olduu
yok cnm ınan onunla alakası yok ona olan öfken önceden sen bılmen
ama onnunla alakası yok
eşimle dün temızlık yaptık herşey güzeldı yanı stres altındada deıldım
aman kuşum dikkat et işyerinde senin de başın yanmasın durduk yerde
evet böcüğüm beğendi, biraz koyu olmuş dedi ama sonra hoşuna gitti. Yunus baktı garip garip önce ama yadırgamadı :)
anladım tatlım ama sen yine de çok takmamaya çalış en azından
günaydın kızlar nasılsınızz?
been gece ızmıre donus yaptımmm:):)
sımdı size slm vereyım gecmıse dalıcammm biryandannda youn işim var opuyorum hepiciginiziii özledimmm:)
böcüğüm yaaa sen benim nerdeyse bütün fotolarımı gördün sarısı siyahı kızılı fikir versene bana
Burcummmmmmmm bunları buldum zaman az bekliyon diye
h geldın cnm
nasıl gectı
mırayım yarına yer mı yok cnm kızmasın bıraz ızın konusunda kıl olurlarda olmazsa al cnm yapcek bişi yok
alya lenn hakket tembelsın hee
oraya yazamadım buraya yazamm
harıka yaa bende yürüdüm sabah kocemle ınş akşama kadar yağarda öle görunuyoo kartopu oynarız
güneşş garusu resım yok mu lenn
ayy cocuk aklı unutmaz işte sevdığını yada sevmedığını
alya lenn hakket tembelsın hee
oraya yazamadım buraya yazamm
harıka yaa bende yürüdüm sabah kocemle ınş akşama kadar yağarda öle görunuyoo kartopu oynarız
güneşş garusu resım yok mu lenn
ayy cocuk aklı unutmaz işte sevdığını yada sevmedığını
güneşimmm özledim kız valla seni heeeeeeeeeee naptın anacınla annat pakem
kızlar izin yazısını yazdım gittim müdüre geçen seneki izin yazısını yok şurası olmamış yok böyle değiştir die sağını solunu çizdi yeniden yazdım ne garip yaa adamı gergin gördümmmm......üzülyo herhalde ben gidiom die
kızlar adam gergin ben saat 3 te tetanoz ve 4 boyutlu için nasıl izin alcam? demicekmi yarın gidiyosun zati....:26:
yarına adamın boş zamanı yok bugüne aldım hemde 3 'e hem yola çıkcam ağrırsa tetanoz bugün olmam lazım..
böcüğüm barıştınız demek çok sefindim.. allah hayırlı.. kapı açsın size..
[/B]
kütahyaya gelipte bana uğramadan geçme şeker. Yakınız yani.
barıştık len bızsızde işler ne alemde
adam dün dur durak bılmedı
doğalgaz sobasını bıle sökup temızlede o kadan aştı kendınıbende bişi demedım yattım uzandım
günaydın kızlar nasılsınızz?
been gece ızmıre donus yaptımmm:):)
sımdı size slm vereyım gecmıse dalıcammm biryandannda youn işim var opuyorum hepiciginiziii özledimmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?