Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar napıyorsuz bugün çok canım sıkılyo zaman geçmiyo sanki ha bişey sorcam size normal hayatınızda ne sıklıkla foto çekiniyorsunuz ya ben ne kadar az çekindiğimi fakettimde face de millet her anını kareleyip koymuş bense kırk yılın başı önemli günlerde çekinirim sadece siz ???

slmlarrr onlar iyice kafayı yemişler yaaa.benimde var facede öle tipler.her anları foto..bide her gece biyerdeler gece hayatı falan şaşıp kalıyorum

slmlarrr onlar iyice kafayı yemişler yaaa.benimde var facede öle tipler.her anları foto..bide her gece biyerdeler gece hayatı falan şaşıp kalıyorum

bende şaşıp kaldım da ondan sordum benmi geriyim diye.. ya bide her fotoda ayarlayıp çok güzel fotojenik çıkmayı nasıl başarıyolar anlamıyorum..

3 yaşımdan beri hastayım sana yavrumm...

Senın kanında varr akışkanlık anemmm
hahayyyyyyy öle mi kız valla yerimde duramıyom genç kız misali
valla bende bi ara takmıştım onlara nan tuvalete gitseler kareleyip yer bildirip koycaklar
eşimin feceden bakıyomda arada
ben böleee . Siyah makyajlara bayılıorummm..

çok yapamıorum...

bende bayılıyom kızzzzzzz

kızlar aslında bişi sormak ıstyrm ama cok kararsızmmmm hani ziyaretcı vs cok oluyoryaaa

hahahaha:):)

mannikler ama ben o sureklı fot cektırp koyanlrdan sayılırmm fece bukda zuhahahaha

yerim seni yaaa ben fotoya diilde hani şurdayım şunu yapıyom
ama koyma çok bezdirme milleti
yirim kızzzz

yerim seni yaaa ben fotoya diilde hani şurdayım şunu yapıyom
ama koyma çok bezdirme milleti
yirim kızzzz

ben bu face ve twitt muhabettlerını hıc sevmıyorum banane ne ya mıcıyomusun gezıyomusunn cok gereksız gelıyor bana
tabı bu benım dusuncem msn bıle kırk yıl da kullanan bırı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…