sende acukkk seksü ol
kızlar napıyorsuz bugün çok canım sıkılyo zaman geçmiyo sanki ha bişey sorcam size normal hayatınızda ne sıklıkla foto çekiniyorsunuz ya ben ne kadar az çekindiğimi fakettimde face de millet her anını kareleyip koymuş bense kırk yılın başı önemli günlerde çekinirim sadece siz ???
slmlarrr onlar iyice kafayı yemişler yaaa.benimde var facede öle tipler.her anları foto..bide her gece biyerdeler gece hayatı falan şaşıp kalıyorum
yan bakıyolar özel pozları varbende şaşıp kaldım da ondan sordum benmi geriyim diye.. ya bide her fotoda ayarlayıp çok güzel fotojenik çıkmayı nasıl başarıyolar anlamıyorum..
yan bakıyolar özel pozları var
Hele yeni nesil sırf yan
hakkaten dudaklarda ordek misali bır gozde kısık
he aynı ben gıbıııı:):)mucukkk
hahayyyyyyy öle mi kız valla yerimde duramıyom genç kız misali3 yaşımdan beri hastayım sana yavrumm...
Senın kanında varr akışkanlık anemmm
valla bende bi ara takmıştım onlara nan tuvalete gitseler kareleyip yer bildirip koycaklarkızlar napıyorsuz bugün çok canım sıkılyo zaman geçmiyo sanki ha bişey sorcam size normal hayatınızda ne sıklıkla foto çekiniyorsunuz ya ben ne kadar az çekindiğimi fakettimde face de millet her anını kareleyip koymuş bense kırk yılın başı önemli günlerde çekinirim sadece siz ???
ben böleee . Siyah makyajlara bayılıorummm..
çok yapamıorum...
sen mı pehhhhhhhhhhhhhhhhh
sen milattan kalmasın kısım
sen mı pehhhhhhhhhhhhhhhhh
sen milattan kalmasın kısım
hahayyyyyyyyyyyyyyyyyy
hahahaha:):)
mannikler ama ben o sureklı fot cektırp koyanlrdan sayılırmm fece bukda zuhahahaha
kızlar aslında bişi sormak ıstyrm ama cok kararsızmmmm hani ziyaretcı vs cok oluyoryaaa
hahahaha:):)
mannikler ama ben o sureklı fot cektırp koyanlrdan sayılırmm fece bukda zuhahahaha
kızlar aslında bişi sormak ıstyrm ama cok kararsızmmmm hani ziyaretcı vs cok oluyoryaaa
yerim seni yaaa ben fotoya diilde hani şurdayım şunu yapıyom
ama koyma çok bezdirme milleti
yirim kızzzz
sor şikerimmmm
eeeeeeeee anlamadım ne dedun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?