Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben bir haftadır yokum grmedim hiç. bazı durumlar vardı. iyiyim sen nasılsın keyfin yok eşinin iş durumu galiba

ne gıbı durumlar cnm ınş sorun yoktur
bende ıyım şükür
eşim bugun iş görüşmesıne gıttı eğıtıme çağırmışlar bakalım nolcekk
hayırlısı olsun

güneş beklıyorum cnm

eşimin kuzeninin nişan ve evliliğiyle ilgili sıkıntı vardı. eşim de el attı işe. nişan yaptık pazar falan. ayyy bi dünya sıkıntı tartışma uğraştım anca yaaa. eşimle babam tartıştı. bla bla blaaaa. güya yeni evliyim bir ay oldu ama yok anam cicim ayıymış pehhhh. biz de fark yok eski tas eski hamam

yiiruuum onlar kacırdı konuyu o yuzdn eee yazrknde ozlde dıyeee akms gıtms cumlelerrr ama hemn hemn aynıı sevgılı mevzularına gırdım gorumcekın hehehehe

ya kızım bnde korkuyorum ama duamı ukuyrm onn yanınaa gıderkn bıslr yyp ıcerkn vs vs işteee napıcamıda bılmyrm onu ben kackez uyardm yapma etme ters tepr olan sıze olur bole seyler oluyor vs ama ozmnda bana dusman olmaya basldı sımdı karsmıyrm guya ama dun yıne tutamadm kendımı soledım bişilerr pofffffffff

ewet cıdden demırbas oldum banna boıgun gıdıcem baska topiklereeee gelıp orlrda bulcksnz benııı

noldu ki tatlım
ne yönden cicimayı
öle zati bunun tersini söleyen görmedim
herşeyde geçerliiiiiiiiii

hayırlısı olsun inşallah. aman boşver. yeni evli gbi değil kırk yıllık evliymiş gbi bi de milletle uğraşıyoz. babam da bize çatacak yer arıyo. sıkıntısız zamanım olmadıki benim alıştım artık

amann sende git hadi naşşşşşşşşşşşşşşş(yalnız bırak hmen hhhhhhhhhh)

noldu ki tatlım
ne yönden cicimayı
öle zati bunun tersini söleyen görmedim
herşeyde geçerliiiiiiiiii

bizden bi cacık olmaz annem. ancak milletle uğraşalım biz. babam bize bozulacak yer arasın vs vs... en sonunda yurtdışına gidelim diycem kocama o olcak

güneş bir sorun var galiba. umarım hallolacak bişeydir bir sıkıntı yoktur

sorun deılde biryle ılgılı kafamdakı soru ısaretlerııı diyelıum

amann sende git hadi naşşşşşşşşşşşşşşş(yalnız bırak hmen hhhhhhhhhh)

ulen herks gıdyr sende yoksun napım tek basıma sevgılı zıyrtcılerleeee korkuyorrmmm huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

sorun deılde biryle ılgılı kafamdakı soru ısaretlerııı diyelıum

ulen herks gıdyr sende yoksun napım tek basıma sevgılı zıyrtcılerleeee korkuyorrmmm huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

dua ediyorum falan demişsin. umarım bi sorun yaratmaz o kişi sana. bi çekinme var galiba. çok da takma kafana her neyse

Rabbım sıkıntılarından korusun senı cnm ınş feraha erersın ama üzme kendını
ınan bak ben ılk evlendığımde değil şuan sankı yaşıyorum cicim ayı cunku bızde kendı derdımızı unuttuk mılletle uğraştık
sende lütfen üzülme hepsı gececek cnm

bizi rahat bıraksalar kendi halimize gayet mutluyuz biz ama yok. olmaz. bi de herkes öyle alışmışki dokuz yıldr zaten hep yanyanayız her ortamda. hani hiç bişey değişmemiş gbi diyo herkes. amaaan ne olduki diyolar. hani kimse aa siz yeni evlisiniz gidin kendi evliliğinize bakın tadını çıkarın ilk ayların falan yok. siz zaten evli gbiydiniz değişen bişey yokki diyolar. herkes bizim yermizie karar veriyo biz de gülüyoz artık bu duruma

bazı odunlar ne anlar sen yenı evlenmışın evlenmemışsın
anlayış lazım hatta şart ama o eksık
ayy ben neler cektı başkalarının huzur bozmasından
yenı yenı takmıyorummmçemkırıyorumda keyfıme bakıyorumm

ayy ama gecen görumcem msj atmış cvp vermedım ama içimde kaldı

allah iyiliğini versin eşim pazar günü bir hışımla geziyoduki nişanda anlatamam. eniştesine de çemkirdi epey. sen varyaaa bi daha bu çocukların hayallerini boz çok kötü olur enişte dedi adam da çıt yok. ödü koptu valla dayak yiyecek diye. tüm hıncını enişteden çıkardı kocem resmen. anlattım bugün öğlen bak böyle yaptın adam böyle oldu falan diye. kocem farkında değil hadi yaa öylemiydim diyo. napim yaaa hepsinin babasıyım sanki her sorunu ben çözüyom dedi

amınsenınde cnm
gözümün önunde canladın heeırı yapılı bı adam geldı aklıma nedense
ıyı yapmışş
korksunlar az

günaydın kızlar...

hadi bugün ne giydiniz söleyin..

benim her zaman ki iş kıyafetim var malesef siyah pantolon,, lila rengi gömlek siyah kazak.. artık bööhh geldi aynı şeyleri giymektennn

ama naparsın kural bütün personel aynı :
17:

günaydınnnnn
bende kot dar paça pantolon
boğazlı kazak ve kalın hırka
totom donuyoo bıraktım süsü püsü

günaydın hatunlar :)

giremiyorum pek foruma sezon hazırlıkları başladı bizde ofislerin tamamı kalk gidelim diyor her yer ayakta düzenlemeler vs. pc açamıyorum bugün biraz geç gidicem evdeyken iki hatır sorup öyle kaçayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…