geldim yoksunuz kızlar kaçmam lazım öpüyorum sizi
bbem sana gene yetışemedım yaa
güneşımmm sevkılımmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
güneşimmm noldu kuzum bende mutsuzum nedense yaaaaaaaaaaaaaa
böcüküm
Hayat yesho
Ben kumaş pantolon siyah tunik merserizeden daha kalınca aynı tüylü tunik boyunda yelek saç baş sormayın kötüden hallice
işte mutlu olunur mu bu halle yaaa
MAKYAJ ALLIK KAPATICI GÖZ KALEMİ RİMELLLL
tatlım dun tam o anda kavga cıktıııkotu bır gecydı ofyaaa
noldu kız anlamadı benn
hangi anda
o an işte hanı kızyrsunz ya banaa yapmıyrm dıyee
lan tam o anda ne kavgasına tutuştun
tatlım bizm hep ole oluyor cenem dusuyor oanda cnaım ıstemedgındennn sanırmmm laf sokuyorm yada baska bişi oda kızdı napmaya calıstıgını anlmaıyorum dıye ama elımde olmayan bırsey oldu işte neyseee boşverın cok keyfım kacıkkcok agladım gece
niye böle oluyo Kİtatlım bizm hep ole oluyor cenem dusuyor oanda cnaım ıstemedgındennn sanırmmm laf sokuyorm yada baska bişi oda kızdı napmaya calıstıgını anlmaıyorum dıye ama elımde olmayan bırsey oldu işte neyseee boşverın cok keyfım kacıkkcok agladım gece
cnm haklısın diyemicem..
eşin sana karşı çok anlayışlı... okadar beklemiş o sırada yapman hiç normal değil ama yazık adama
benimde canım istemıor.. tam çenem açılacak gibi oluyor... sus esma diorum...
yoksa kavgalar çok alvlenıorr... sende braz daha ılıman ol cnmm...
niye böle oluyo Kİ
etmiyinnnn az kaldi gelicimmmm...Miroşummm bizde özledik topik sahibesi
topik çok keyifsizi kimsecikler yok muhabbret yokkkk
az gez nan topikine sahip çık
bizde terKi diyar etcez az kaldı heeeeeeeeee
aşgummmmoralım bozukyaaaa keyfım kacık poffff herkes nerde kar tatılnde galıbaa
kizlar slmmm tlfndan yaziyorum sizi ozledim girdim suan sapancada oteldeyim.paztesi ogleden sonra 4boyutluyu yaptirdik allaha sukur bisi yok..dizini kirmis otuyodu dktr durttu acmadi biturlu korktuk cikolata ye bekleyelim dedi yedim ve tekrar bakti ayagini uzatmisti cok tatliydi.sali gunu tetanoz olup yola ciktim fazla agrimadi.once kutahyaya geldik halasinda kaldik bizi bi agirladi bi agirladi...dunde kv.ve gorumce orda kaldi(eee kalsinlar yani) biz sapancaya gectik kar yagiyor burda ama heryer beyazin asilligini tasiyo yarinda burdayiz cmtesi kv.ve gorumceyi kutahyadn alip gecicez ant.yaya...sizleri cok ozledim...
nıye lenn:44aşam mı hasta yoksa
KOCEYNEN KAVGA ETTUMMM
h geldın anniş sevındım ıyı cıkmasınamaşallah
ohh gez bakem gez sonra nasılsa uykusuz kalcen gezemıycen bakkala gtmeyı bıle özluycen
alya
esma lenn nbr bakıyomda son zamnalrda tembellık edıonn
meloşa benzıycen pasaklı olceno da durmadan tatıl edıy hee
güneş cnm keşke susmayı deneseydin ama kendine engel olamamışsın.
tahmin edebiliyorum eşin sinirle kalkıp gitmiştir zaten..bu senin dahada zoruna gitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?