Kokteyl tarzi bir dügün mü ?

Ama bu arkadaşların müzik ve dans olmayacakmış. Sadece bir slow dans. ya da arkada hafif bir müzik. O zaman inanın ayakta dikilmek işkence oluyor.
kaldı ki dans ve müzik olsa dahi dans etmeyen insanlar var. ayrıca çocuklular var.
ben 4 saat boyunca kızımı ayakta zaptedebileceğimi sanmıyorum.
ama davetiyeye "çocuksuzdur" diye yazılrsa o başka.
buna da şahit oldum
aynı AVM lerde olan dans gösterilerini ayak üstü izlemek gibi...

Allah gönlüne göre versin herşeyden önce.Ama hem 4 saat sürüp,hem de tavuklu pilavlı sıcak yemek olunca,iş biraz kokteyl amacından çıkıyor.Davetlilerin hepsi çok genç olsa,danslı müzik filan olsa yine dururlar ayakta ama,4 saat boyunca konuşmaların yapıldığı bir düğünü ayakta izlemek çok keyifli olmaz.

Kokteyl olunca süresi daha kısa oluyor.Benim gittiğim kokteylli düğünlerde,daha sonra yemek salonuna geçildi.Ama olmaz diye bir şey yok.Masa gezme merasimi ve dans sevmiyorsanız neden olmasın.
Yalnız ayakta yenecekse tavuk,balık,pilav gibi ikramlar zor olur.Onun yerine top köfte,kroket,minik börek,mantar gibi ikramlar yapılabilir.İçecek ve kanepeleri zengin tutarsınız,gayet doyurucu olur.

Çocuklara iyi uykular yazmışt bir arkadaş davetiyesine.
Yani ben topuklu ayakkabıyı sadece özel günlerde bir de ayda yılda bir giydiğimden belki de dikilmek çok zor geldi. Masabaşı iş yaptığımdan da olabilir ama 3 saat cidden kısa değil.

hahahah ben de buraya gelen bankacıları kesiyorum ince ince topuklu giyiyorlar ya. bazen özenmiyor değilim. ben de pek takılmıyorum topuklu yani takılırsam zaten garip olur bizim iş ortamında düşündüm de bir an hahahaah

Tavuk pilav tarzi yemekler anlattiginiz konsepte olmaz.. Ben hayal edemedim acikcasi..

Ama atistirmaliklari daha bol tutarsiniz sandviç köfte kizartma tarzi şeyler yemek yerine daha iyi olur

Yok yakın değildik, eşimin iş arkadaşları ikisi de. Öncesinde birkaç kez aynı ortamda bulunmuştuk sadece. Ama cana yakın ve samimi insanlar ikisi de. Düğünlerinden sonra daha sık görüşmeye başladık. Ama ortamdaki bir çok kişiyi yine eşimin iş arkadaşları olmaları nedeniyle tanıyordum. Yakın görüştüğümüz insanlar da vardı. Gelen kitlenin çoğunluğunun genç olması belki etken olmuştur bizim keyifli vakit geçirmemize. Hiç kimsenin çok yoruldum diye çıktığını görmedim o düğünden. Bi o masaya bi bu masaya uğramaktan pek hareketsiz kalmadık biz. Benim ilk ve tek kokteyl düğün deneyimimdi açıkçası. Hoşuma gitti. Bakış açısıyla ya da yaşanan ilk tecrübeyle alakalı olabilir.

Anladım. Sanırım tanıdık o kadar insan olsaydı bize de daha farklı gelebilirdi. Bizim sadece 1-2 kişi vardı onlar da erkenden kalktılar.

Son düzenleme:
ya bilmiyorumda düğün dediğin gerçek bir düğün gibi gelinlik dediğin gerçek bir gelinlik gibi olmalı ya..şimdi dar elbise gibi gelinlikler ayakta masalarda 1 saat süren kokteyller ..bilemedim şöyle ya kır düğünü konsepti yaparsın davulu zurnası da olur ama insanlar coşmalı...ya da salonda eski usül yapılmalı..benim gibi tasavvuf istiyosan da getir semazenleri sufileri görsel bir ziyafet sun bence...gelinliğinde şöyle fransız tül prenses kesim uzun duvaklı ...aman ben seni evlendirdim bile

davetiyeye çocuksuzdur mu yazdırmışlar
bizde maile yazılır cümbür cemaat gelinsin diye o ne öyle giden var mı çocuksuzdur denilen düğünlere

bizde maile yazılır cümbür cemaat gelinsin diye o ne öyle giden var mı çocuksuzdur denilen düğünlere
gerçekten de yazmışlardı. ve gerçekten de tek çocuk yoktu. evlenen benim arkadaşımdı ve kvalidesi çok suratsız soğuk ve kendini kalbur üstü tanımlayan bir kadındı. ben ilk gördüğümde tüylerim diken diken oldu negatif enerjisinden onun fikriymiş.

peki bu arkadaşın kısır mı hani böyle bir istek kaynanadan geldiğine göre torunda istemez bu şimdi..ya da onları çocukları ile kabul etmeyen cemiyetleri sebebiylen fazla burukturlar kimbilir..

hmmm şöyle bir gözümde canlandırdı da hoşuma gitmedi.insanlar 4 saat boyunca nasıl ayakta duracak? ayakta nasıl yemek yiyecek? ve 4 saat boyunca insanlar ne hakkında muhabbet edecek. çok sıkıcı geldi bana ya

Bizim burda baya gördüm öyle düğünlerden. Hani piste atlayan, balon oynayan, birbirini iten, düşen, ağlayan bağıran çağıran bir sürü çocuk istemiyorlar sanırım. Her türlü düğüne gittim hepsinin de yeri ayrıydı ama çocuk bazı düğünlere cidden olmuyor.

düğüne çocuklarınızı getirmeyin demek çok büyük saygısızlıktır ... yani ben burda ne ararım biliyor musun ..gelin takınızı takın s...tr olup gidin der gibi...amaç mutlu günde dostları ve onların ailelerini görmekse kimse yumurtadan çıkmadı eşeylide üremiyoruz fotosentes zaten yapmıyoruz..illaki çoluğu çocuğu olan adam var ..kuru nikahtan çıkabilirsin bak çocuk istemiyorsan...ya ben bilmiyorum çağ ilerledikçe saçmalamaya başladık gibime geliyor ya da ben bu çağa ait değilim..insani ilişkiler katledildi artık komşu komşuyu görünce kapısını kapatıyor..off düğünden nerelere geldim..yok fıstığım yok düğünsüz çocuk olmaz malum resmi olarak onlarda aile olup çoluğa çocuğa karışacaklarını bildirmek için topluyorlar insanları çevrelerine..öyle bir an çocuksuz olmaz bence.

peki bu arkadaşın kısır mı hani böyle bir istek kaynanadan geldiğine göre torunda istemez bu şimdi..ya da onları çocukları ile kabul etmeyen cemiyetleri sebebiylen fazla burukturlar kimbilir..
1 tane çocuğu var,doğum hediyesi olarak bodrumda yazlık aldılar kıza. yani bize rast gelmez böyle diyorum da neyse o başka konu tabi..ama aile olarak çok tuhaflar. mesela eşi dişçi ama işi bırakıp pizza dükkanı açacakmış.

çocuk bölümü ayrıysa güzel olur ama pek yaygın değil henüz. hele de düğün salonlarında zaten maliyeti düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar...
çocuk ilk dans zamanı pistte kimse yok tam çıkacaksın ortada şaşkın bir çocuk dikiliyor. sonra iki, sonra üç...
yine de hiç çocuksuz o düğün dışında görmedim.

Bence bütün sıkıntı çocuğumuza sahip olamamamızdan, saldım çayıra mevlam kayıra bir çocuk yetiştirme stilimiz olmasından kaynaklanıyor. Şahsen ben düğünümde solistin zırt pırt çocuklarımızı pistten alabilir miyiz diye uyarı yapmasını istemezdim. Çok şükür çocuklu bir düğünüm vardı ve buna gerek kalmadı ama çocuklardan yıldığım düğünlerde de bulundum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…