Ben ters rahimliyim, vajinal muayenede 5. Haftalarda gormustum sanirim. Zaten bebek buyudukce rahminiz duzeliyor bu aradaMerhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim aslında bu 6 yıldır beklediğimiz bı olaydı gerçi rahim ters olduğu için daha keseyide göremedik ama umudum var bide beni baya sarsacak galiba bu hamilelik kendimden etraftan idrar kokusu aliyom sürekli banyo yapıp üstümü degismem rağmen bunu yaşayan oldumu? Bide rahim terliginde keseyi kaç haftalık gördünüz en son 4 haftalıkken gittim göremedik bı daha gidecem
Tam olarak nasil bir yardim istiyorsunuzYardımınızı bekliyorum ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum yardım edin bana
Tesekur ederiim sağolunBen ters rahimliyim, vajinal muayenede 5. Haftalarda gormustum sanirim. Zaten bebek buyudukce rahminiz duzeliyor bu aradaHayirli olsun
Sakin olun oncelikle, kac cikti deger?Tesekur ederiim sağolundoktor bebek olmayadabilir dedi ama tahlilin yüksek korkma dedi bilmiyorum korkuyorum 6 yılın sonunda hüsranla bitsin istemiyom
Her yerden sidik kokusu alıyorum ne yapacagimi bilmiyorum o konuda yardım istiyomTam olarak nasil bir yardim istiyorsunuz
Bu konuda kimse size yardim edemez, zamanla hafifler tahminimHer yerden sidik kokusu alıyorum ne yapacagimi bilmiyorum o konuda yardım istiyom
Sakin olun oncelikle, kac cikti dege1 günlük adet gecikmesinde
Zaten daha kese gozukmez, haftaya gidin kontroleBı günlük adet gecikmesinde 1305 çıktı ikinci gün 1645 çıktı
Allah yardımcın olsun benim yengemde evine giremiyordu hep şey derdi evim tuvalet gibi kokuyor kocasindanda öyle kötü koku aldığını söylerdi gözde karartma diye bir olay var gebelikte eskiler öyle derYardımınızı bekliyorum ilk gebelik hiç bişey bilmiyorum yardım edin bana
Çoğul gebelik mi acaba bir günlük gecikme de bu kadar yüksekBı günlük adet gecikmesinde 1305 çıktı ikinci gün 1645 çıktı
Bilmiyorum bende 8 haftalık olmasını bekliyorum gitmek için banada çok yüksek geldiÇoğul gebelik mi acaba bir günlük gecikme de bu kadar yüksek
Allah razı olsun çok kötü bı durum ya üstüme başıma parfüm kolonya sıkmaktan bı hal oldumAllah yardımcın olsun benim yengemde evine giremiyordu hep şey derdi evim tuvalet gibi kokuyor kocasindanda öyle kötü koku aldığını söylerdi gözde karartma diye bir olay var gebelikte eskiler öyle der
Valla o dokuz ay boyunca oyleydiAllah razı olsun çok kötü bı durum ya üstüme başıma parfüm kolonya sıkmaktan bı hal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?