Koku hasasiyeti ve ters rahimlilerde gebelik

Hdhdh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
17
11
3
28
Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim aslında bu 6 yıldır beklediğimiz bı olaydı gerçi rahim ters olduğu için daha keseyide göremedik ama umudum var bide beni baya sarsacak galiba bu hamilelik kendimden etraftan idrar kokusu aliyom sürekli banyo yapıp üstümü degismem rağmen bunu yaşayan oldumu? Bide rahim terliginde keseyi kaç haftalık gördünüz en son 4 haftalıkken gittim göremedik bı daha gidecem

Merhaba arkadaşlar 6 haftalık hamileyim aslında bu 6 yıldır beklediğimiz bı olaydı gerçi rahim ters olduğu için daha keseyide göremedik ama umudum var bide beni baya sarsacak galiba bu hamilelik kendimden etraftan idrar kokusu aliyom sürekli banyo yapıp üstümü degismem rağmen bunu yaşayan oldumu? Bide rahim terliginde keseyi kaç haftalık gördünüz en son 4 haftalıkken gittim göremedik bı daha gidecem
Ben ters rahimliyim, vajinal muayenede 5. Haftalarda gormustum sanirim. Zaten bebek buyudukce rahminiz duzeliyor bu arada ☺️ Hayirli olsun

Ben ters rahimliyim, vajinal muayenede 5. Haftalarda gormustum sanirim. Zaten bebek buyudukce rahminiz duzeliyor bu arada ☺️ Hayirli olsun
Tesekur ederiim sağolun🥰 doktor bebek olmayadabilir dedi ama tahlilin yüksek korkma dedi bilmiyorum korkuyorum 6 yılın sonunda hüsranla bitsin istemiyom

Allah yardımcın olsun benim yengemde evine giremiyordu hep şey derdi evim tuvalet gibi kokuyor kocasindanda öyle kötü koku aldığını söylerdi gözde karartma diye bir olay var gebelikte eskiler öyle der
Allah razı olsun çok kötü bı durum ya üstüme başıma parfüm kolonya sıkmaktan bı hal oldum

Back
X