Koku hassasiyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vegangirl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
113
-49
298
İstanbul
Merhaba. 11 haftalık hamileyim. Çok şiddetli kusuyordum o gecti sayılır. Ama şu anki sorun Evde zor duruyorum kokuyo heryer. kimsenin almadığı kokuları alıyorum. Ayrıca yemek de yiyemiyorum normalde sevdiğim şeylerden tiksiniyorum midemin aldığı 1-2 çeşit yemek var bide salata meyve. Dilimde de acı su ilaç tadı var yemeğin tadı bana kötü geliyo. Benle aynı durumda olan varmıydı. Ne zaman iştahım açılır gecmez diye korkuyorum

Geçiyor merak etme. İlk hamileliğimde kusma ve yeme yapamama ön plandaydı daha sonra bir bakmışım yemek yapabiliyorum. Şu an ki hamileliğimde kusma hat sahfa da yemek yapıyorum fakat bulaşık yıkayamıyordum evin her tarafı sanki bana boykot yapılıyormuş gibi anlamsız koku ki aslında bizeöyle geliyor ama biraz geç geçti. Yani demem o ki sakın korkma kendini zorlama mercimekte demek şu an sevdiğin şeyleri yememeni öneriyor. Akışına bırak zamanla düzelir

Genel olarak bütün hamileler sizinle aynı durumu yaşadı, yaşıyor ve yaşayacak.. 😌

Merhaba. 11 haftalık hamileyim. Çok şiddetli kusuyordum o gecti sayılır. Ama şu anki sorun Evde zor duruyorum kokuyo heryer. kimsenin almadığı kokuları alıyorum. Ayrıca yemek de yiyemiyorum normalde sevdiğim şeylerden tiksiniyorum midemin aldığı 1-2 çeşit yemek var bide salata meyve. Dilimde de acı su ilaç tadı var yemeğin tadı bana kötü geliyo. Benle aynı durumda olan varmıydı. Ne zaman iştahım açılır gecmez diye korkuyorum
Beeeen.Herseymi kokar insana.buzdolabi,evin kendisi,vanilya,taze ekmek,sampuan,meyve ve daha sayamadigim bircok sey.buzdolabi birisi acsa en uc odalardan aliyodum direk kokuyu.eve yaklastikca midem bulaniyodu.tam bi eziyetti.mevsimde kis oldugu icin havalandiramuyodum da.ama size tavsiyem evden cok cikmayin.durdukca alisiyosun ama evden cikip girince tekrar basliyo eziyet.ama geciyo 4 aydan sonra.yavas yavas istahin aciliyo.ben 14 kilo verdim bu yuzden ama masallah 3 kilo 765 gram dogdu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X