Hemen yarın gitmeyi düşünüyorum ama ona bile cekiniyorum birazkoşarak doktora gitmelisin niye bekledin ki
Yani çok özenli olmasada ediyorum ,koku yüzünden kuafore gitmeye cekiniyorum agdayamantar türü bi rahatsızlığın olabilir
kıl tüy temizlik meselesine dikkat ediyor musun?
önce doktora gidip mantar gibi bulaşıcı bi rahatsızlğın var mı onu öğren. ki bazı mantar türleri bildiğim kadarıyla koku yapıyor.Yani çok özenli olmasada ediyorum ,koku yüzünden kuafore gitmeye cekiniyorum agdaya
Doktora gitmedin mi şimdiye kadar gitmediysen acilen git mantar yada başka bir rahatsızlık olabilir.Ablalarim kardeşlerim ya ben kendimi bildim bileli senelerdir vajinamda koku varpamuklu çamaşır giyiyorum temizlik sadece suyla yapiyorum ama geçmiyor yaşim 18 . Pantolonun üstünden kokuyu almaya başladım artık. Acilen geçmesi gerek ne yapmaliyimmm bi oneri lutfen asiri rahatsiz edici psikolojim bozuldu resmenn
nasıl bir koku tarif et. sürekli akıntın var mı? sarı mı ? beyaz mı? bakire misin degil misin ? tum bunlara göre yorum yapacagım :)Ablalarim kardeşlerim ya ben kendimi bildim bileli senelerdir vajinamda koku varpamuklu çamaşır giyiyorum temizlik sadece suyla yapiyorum ama geçmiyor yaşim 18 . Pantolonun üstünden kokuyu almaya başladım artık. Acilen geçmesi gerek ne yapmaliyimmm bi oneri lutfen asiri rahatsiz edici psikolojim bozuldu resmenn
Ablalarim kardeşlerim ya ben kendimi bildim bileli senelerdir vajinamda koku varpamuklu çamaşır giyiyorum temizlik sadece suyla yapiyorum ama geçmiyor yaşim 18 . Pantolonun üstünden kokuyu almaya başladım artık. Acilen geçmesi gerek ne yapmaliyimmm bi oneri lutfen asiri rahatsiz edici psikolojim bozuldu resmenn
Ya böyle nasıl desem çok tuaf bir koku resmen bozuk peynir Gibinasıl bir koku tarif et. sürekli akıntın var mı? sarı mı ? beyaz mı? bakire misin degil misin ? tum bunlara göre yorum yapacagım :)
Tamam cook tesekkur ederim cevap icinnnöncelikle doktora git antibiyotik vericektir. vajinal akıntıların için günlük ped kullan. pamuklu iç çamaşırlarını yüksek ısıda yıka, hatta yapabiliyorsan kaynat. çok etkili ve zararsız olarak ben de doktora gidemediğim zaman, üşütünce ya da denizden dolayı akıntım olduğu zamanlarda vajinamı elma sirkeli suyla silerim. mikropları öldürür, kaşıntı ve kokuyu keser. kuzenim kadın hastalıklarında uzmanlık yapıyor o tavsiye etmişti. işe yarar. ama tabiki en kısa zamanda doktora git, antibiyotirk, fitil vs kullan. mantarı ihmal etmemek lazım.
Tamam Çok sagolunnAcilen doktora git . Bu kadar beklemen hata.
Normal değil sürekli koku oĺmasi mantar olabilir.
hee bakiresin hımm yumurtlama dönemlerinde ki akıntın olabilir, pedini değiştir. adet olmana yakında koku olabilir adet olunca daha da kokar. bazı insan kokar. hormonların değişir kokar. kokarda kokarYa böyle nasıl desem çok tuaf bir koku resmen bozuk peynir GibiSurekli olan bir akıntim yok ,bakireyim
birde aslaaa ve aslaaaaa vajina temizligini sabun, ıslak mendil, vajinal jeller kokuyu şeyler parfumlu pedler vs.. hiç biri ile temizlemeye calışma. cunku vajina florasını bozarsın. sadece su ile yıka.Ya böyle nasıl desem çok tuaf bir koku resmen bozuk peynir GibiSurekli olan bir akıntim yok ,bakireyim
Maalesef bekarim ablacimCanım bende de vardı fitil hap ve krem siz geçmez kendiliğinden özellikle fitil çok önemli tabi evliysen kullanabilirsin
Tamam Çokkkk tesekkur ederimmbirde aslaaa ve aslaaaaa vajina temizligini sabun, ıslak mendil, vajinal jeller kokuyu şeyler parfumlu pedler vs.. hiç biri ile temizlemeye calışma. cunku vajina florasını bozarsın. sadece su ile yıka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?