koku

Ruzgarli Tepe

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
4.168
8.830
358
soğan kokusu :( annem ustune soğan kokusunun sindiği bir işte çalışıyor akşam gelinceyse direkt kokmaya başlıyor .kibarca bir duş almasını rica ediyorum ama yemekten sonra alayım diyor ve genelde yemekten sonra almıyor, alsa da koku odalara çoktan sinmiş oluyor.bugün sabah yatak odasına girdim oda kötü kokuyor havalandırsam da pek çıkmıyor her gün böyle oluyor ne tavsiye edersiniz

Bende pismis sogan kokusunda nefret ederim.onerim yok ama yemekten sonra hatirlatirsaniz iyi olur unutuyodur belki.ya da kiyafetlerini komple degistirse yine kokar mi acaba bilemedim.

teşekkürler hemen bir alayım belki işe yarar
Birde evdeki o agir koku icin kullanmadiginiz ufak bir kazan yada cezvede ya lavanta yada yumusatici su ile kaynat biraz balik pisirince ben oyke yapiyorum koku geciyor

Febzere işe yarar. Ama merak ettiğim bir şey sorabilir miyim, anneniz işe nasıl gidip geliyor, o kokuyu başkaları da alıyordur eğer toplu taşıma vs kullanıyor ise. Acaba iş yerinde başka , yolda başka kıyafet önerisi mi yapsanız, belki işe yarar bir nebzede olsa. Ayrıca yorgunluktan uyuyakalıyor demişsiniz ya, içim acıdı :KK43:((

Febzere işe yarar. Ama merak ettiğim bir şey sorabilir miyim, anneniz işe nasıl gidip geliyor, o kokuyu başkaları da alıyordur eğer toplu taşıma vs kullanıyor ise. Acaba iş yerinde başka , yolda başka kıyafet önerisi mi yapsanız, belki işe yarar bir nebzede olsa. Ayrıca yorgunluktan uyuyakalıyor demişsiniz ya, içim acıdı :KK43:((
servisle gidiyor evet belki dediğiniz gibi yolda rahatsiz ediyordur bir söyleyeyim belki servistekiler de kokuyu alıyordur diye .

doğru ben de o yüzden fazla üstelemiyorum :(

bazen yemekten sonra diyince duş alıyor bazense yorgunluktan uyuyor

Ahhh elini ayağını öperim o annenin soğan kokusu ne ki...
İşten geldiğinde bir de mutfağa giriyor değil mi, yemek hazırlıyor, evle ilgileniyor
Bence akşam yemeği işini üzerinize alın, anne ben yemek hazırlayayım sen duşunu al, üzerini değiştir deyin, soğan kokusundan bahsettiğinize göre anneniz mutfakta ve ayakta çalışıyor, uyuyakalması çok normal, yükünü hafifletin

Günaydin,
Tüm yumusaticilar, koku gidericiler, oda kokulari bir sürü kimyasal iceriyor.Mümkünse uzak durun böyle seylerden.Belki lavanta esansi türü seyler kullansaniz.Ama o kokuyu yok etmenin tek caresi annenizin dus almasi ve kiyafetlerin hemen yikanmasi.Febreze kokuyu yok etmez sadece üstünü örter.Kokular birbirine karisinca daha kötü olabilir.Annenizi tatli bir dille dus almaya dikkat edin.Yorgundur hemen dus almaya üseniyordur.

Yaaaa canım benim. Nasıl duygulandım bir bilsen. Anneciğine söyle yemekten önce karbonatlı suyla duş alsın sonra temiz su döksün. Üstündeki bütün koku çıkar.
Sakın yemekten sonra duş almasına izin verme çünkü tok karna duş almak kalp krizine davetiyedir Allah korusun.

Yaaaa canım benim. Nasıl duygulandım bir bilsen. Anneciğine söyle yemekten önce karbonatlı suyla duş alsın sonra temiz su döksün. Üstündeki bütün koku çıkar.
Sakın yemekten sonra duş almasına izin verme çünkü tok karna duş almak kalp krizine davetiyedir Allah korusun.

karbonatlı su zararlı olmaz mı

karbonatlı su zararlı olmaz mı
Hayır neden zararlı olsun? Bir kova suya yarım paket karbonat döküp karıştırın. Duşa girdiğinde önce onu döksün bedenine, saçına, dişlerini onunla fırçalasın.
Karbonat bütün kokuları kesiyor müthiş ve zararsız bir şey. Ha daha sonra soğuk suyla da durulansın. Ben deodorant hiç kullanmam, karbonat sürerim oh mis hiç de kokmam.

Back
X