• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kokuşmuş beyinler

Ben ms hastasıyım. Hastalığı bilenler vardır belki.
Annemin bir arkadaşı bir keresinde demişti ki ''Kızın hasta olmasaydı oğluma alırdım.''
O yüzden bu tarz konularda daha başka bir şeye şaşırmıyorum.

Senin sümüklü oğlunu benim kızım alır mıydı hanım

diyeymiş:deli::deli::deli:

Şeytan azapta gerek kafamı bozanlara acımıyorum cevap veriyorum. :halay:

Çoğu insanda yoktur umarım :/

Mesela benim eşimin bir arkadaşı var adam çok düzgün harika bir işi var çok ahlaklı. Bir kere nisan atmıştı. Ben kendi arkadaşıma tavsiye ettim, kız bana kustu resmen nisan atmış birini mi layık görüyorsun diye. Sok oldum. Bana göre çok çok saçma çünkü nisan bir tanıma evresidir.
Ama bu dediğim arkadaşım da üniversite okumuş biri.

Mesela benim eşimin bir arkadaşı var adam çok düzgün harika bir işi var çok ahlaklı. Bir kere nisan atmıştı. Ben kendi arkadaşıma tavsiye ettim, kız bana kustu resmen nisan atmış birini mi layık görüyorsun diye. Sok oldum. Bana göre çok çok saçma çünkü nisan bir tanıma evresidir.

Ne farkı var ki nişan atmış/sevgililik yaşamış olmanın ikisi de tanıma evresi işte.

Sevgilisiz, nişanlısız, bakir el değmemiş erkek arıyor ???!?

Üniversite okumuş ama hayata dair hiçbir tecrübesi yok demekki, insanin başına neler neler geliyor hayatta. Bu ne ki. Sevgililikten farkı ne? Herkes herşeyi biliyor gizli saklı olmuyor.

Back
X