• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokuyormuşum

Ne kokusuymuş ki?
Siz günlük beden temizliğinize ağız hijyeninize dikkat ettikten sonra ne kokusu olacakmış?
Vucut kokusundan mı bahsediyorlar acaba, herkesin kendine has bir vücut kokusu ar bazı insanların ağır bazılarının daha hafif olabiliyor, belki bundan bahsetmişlerdir?

sen duşunu al temizliğine önem ver parfümde sür ohhh missss.Gerisinin lafına bakma
bu olay lisede olduu ben simdi üniversitedeyim.ama lise arkadaslarim var ayni okuldan olan ve ileride meslek hayatimda da karsima cikarlarsa ve bunu tum isyerime yayarlarsa diye korkuyorum ve o kiz benden hoslanan tüm çocuklara o kiz kokuyor demis

bb
Ağız temizliğine dikkat et...
ter kokusu için de koltukaltı ürünleri kullan
ayak kokusu için de eczanede ürünler var
eğer bunların hepsine özen gösteriyorsan demekki kız seni kötülemeye çalışıyor
takma...
ben öyle bi ortamda dört yil okudum ve inann piskolojim bozuldu .sürekli bunu ima ediyorlardi ve ilk dedikoduyu çikaran kavgali oldugum bi kizdi ve her gun iki defa dus bile yaptigim oliyordu parfum falan herseyi kullaniyordum

Cnm rexonanin duş ferahlıgi deodorant ini kullaniyorum cok memnunum kesinlikle dustan cikmis gibi kokuyo mis gibi esim gelmeden kullanirim beni dus almis zanneder mis gibi kokuyosun der hep oneririm ...

Cnm rexonanin duş ferahlıgi deodorant ini kullaniyorum cok memnunum kesinlikle dustan cikmis gibi kokuyo mis gibi esim gelmeden kullanirim beni dus almis zanneder mis gibi kokuyosun der hep oneririm ...
tamam canim tesekkurler de asil sorun bu olay ileride karsima cikar diye paronayak oldum resmen kendime guvenim gitti.hadi ileride biriyle tanisirsam ve lisedeki kizlardan biri arkadasi olursa ve o tanistigim kisiye bu kokuyo derse diye cok uzuluyorum yasamanin anlami yok gibi

Ayni kisi için kokuyor diyin sagda solda!

Ve duş jeli,rollon kullanıp bebekler gibi kokarak dolasin..
O gün duş alamadiysaniz da koltuk altlarinizi duş jeliyle temizleyin.
Eğer koktugunuzu düşünüyorsanız tabii..
ayni kisi siniftaki bi kiz hakkinda da bitli falan diyerek erkekleri guldürüyormus o kiza.o kiz yüzunden çogu kisi beni kokuyor biliyor

içimi rahatlattiniz ama bu kiz herkese yaymis ve kimsenin yuzune bakamiyorum cook utaniyorum
Yayarsa yaysın. Biri gelip bana X kişisi kokuyormuş dese, sen kendi kokuna bak derim, ne biçim insansın derim. O insanlar o kişinin ağzına bakıp sana karşı tavır alacaksa boşver zaten çevrende olmasınlar. Hiçbiri senin için bir kayıp olmaz. Yaşın kaç bu arada ?

"Aman bir daha nerde görücem"diyenlerden ol,
bu arada erkekler öyle söylenen her şeye inanmaz. Kokunu duyması lazım. Öyle birşey de olmadığına göre ;)

Yayarsa yaysın. Biri gelip bana X kişisi kokuyormuş dese, sen kendi kokuna bak derim, ne biçim insansın derim. O insanlar o kişinin ağzına bakıp sana karşı tavır alacaksa boşver zaten çevrende olmasınlar. Hiçbiri senin için bir kayıp olmaz. Yaşın kaç bu arada ?
yasim yirmi üç .ve liseyi bu olay yüzunden o kadar içime kapanarak gecirdimki.üniversitede bile karakter halini aldi ve herkese tedirgin yaklaştim acaba bu kiz ona da yaymismidir diye

tamam canim tesekkurler de asil sorun bu olay ileride karsima cikar diye paronayak oldum resmen kendime guvenim gitti.hadi ileride biriyle tanisirsam ve lisedeki kizlardan biri arkadasi olursa ve o tanistigim kisiye bu kokuyo derse diye cok uzuluyorum yasamanin anlami yok gibi

cnm bu kadar kendini kasma sonucta sen kendini biliyosun kokmadiginida biliyosun bu nedenle uzulcek bi durum yok inan sık parfumunu mis gibi kok koktugunu soyledigi kisilerin yanina git kokmadigini anlarlar zatn..

sen her gun dus al deodorant kullan her gun temiz kıyafet giy parfum kullan ayaklarini temiz tut dişlerini mutlaka fircala naneli ferah şeker sakiz kullan.. kimse senden herhangi bi kotu koku alamaz.. bu kadar basit

cnm bu kadar kendini kasma sonucta sen kendini biliyosun kokmadiginida biliyosun bu nedenle uzulcek bi durum yok inan sık parfumunu mis gibi kok koktugunu soyledigi kisilerin yanina git kokmadigini anlarlar zatn..
çok tesekkur ederim canim iyiki varsiniz yükum hafiflefi cunku bu durumu kimseye anlatamiyordum

yasim yirmi üç .ve liseyi bu olay yüzunden o kadar içime kapanarak gecirdimki.üniversitede bile karakter halini aldi ve herkese tedirgin yaklaştim acaba bu kiz ona da yaymismidir diye
Yahu boşversene. İnsanların kendi burnu yokmu. Ayrıca ara ara olur böyle şeyler, yıkanamadığın gün olur, regli olduğu gün olur, koktuğun günde olur kısacası. Ne olmuş ya, insanız hepimiz takmasana bu kadar. Sen dikkat et temizliğine, parfümüne gerisini boşver. O kızda bu karakterle belasını bulur zaten, sen inatla gülümse etrafa :)

lisedeki bu olay karakterimi degistirfi işte özguvensiz bi kiz olup çiktim.kimse tarafindan farkedilmemek için cirpinip durdumm

Yahu boşversene. İnsanların kendi burnu yokmu. Ayrıca ara ara olur böyle şeyler, yıkanamadığın gün olur, regli olduğu gün olur, koktuğun günde olur kısacası. Ne olmuş ya, insanız hepimiz takmasana bu kadar. Sen dikkat et temizliğine, parfümüne gerisini boşver. O kızda bu karakterle belasını bulur zaten, sen inatla gülümse etrafa :)
ay cok tesekkur ederim canimmmm

bazi kisiler her gun dus alsa da parfum surse de bu agiz ya da koltukalti kokusuna engel olmuyor malesef.. roll-on birebir kotu kokuya, parfum kokuyla karisiyo cunku ve daha kotu oluyo..
ha tabi konusan kisinin terbiyesizligi ayri bi konu..

aman lise mevzuları
dert etme ergen arkadaşların cozutturmuş

Back
X