• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kokuyormuşum

Kizlar kırıcı yorumlar yapmayin biraz empati yapin, seneler onceki konuya mi takiyosun demissiniz de zaten travmalar, ozguven eksiklikleri gecmiste yasadigimiz seylerden kaynaklanıyor ve gercekten cok incitici bir konu

Herkes guclu bir yapiya sahip değil ben olsam benimde gardim düşer, mutsuzlugun takintinin dibine vururdum.

Konu sahibi bence bunun icin psikolojik destek alin tek basina bunu atlatabileceginizi dusunmuyorum sizinde enerjiniz cok dusuk ozguven eksikliginiz var benim gibi

Ya bu sahis troll gercek biri degil daha gecen tip okuyodu sonra dis hekimi dedi simdi liseye gidiyor, yarin da ilkokula baslicam heyecanliyim yardim falan yazacak herhalde. Ama eglendiriyodu bizi banlanip banlanip geri geliyo:KK53:

Boyle kisiliksiz insanlar yuzune neden mutsuz oluyorsun kuzum? Zaten iyi niyetli karakterli bir insan olsa boyle bir seyi sana soylerdi dikkat et diye. Seni kiskaniyor olabilir. Sen kendini biliyorsun. Hergun bakimini yapiyorsan kim nederse desin bosver, Zaten oyle bisey olsa emin ol etrafindakilerden duyardin...

birinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum

Yaşamanın anlamı yok ne demek ya boşver elalemi. Varsa senin de hissettiğin bi koku önlemini al yeter. :)

Ya bu sahis troll gercek biri degil daha gecen tip okuyodu sonra dis hekimi dedi simdi liseye gidiyor, yarin da ilkokula baslicam heyecanliyim yardim falan yazacak herhalde. Ama eglendiriyodu bizi banlanip banlanip geri geliyo:KK53:
Olamaz mi belki çap yapiyodur zeki bir arkadasimizdir hem tip hem dis hekimligi okuyup ailesini geçindirme derdiyle bi liseliye para karşılığı ders verecegi icin disardan lise okuyodur ne bileyim:confused:

Olamaz mi belki çap yapiyodur zeki bir arkadasimizdir hem tip hem dis hekimligi okuyup ailesini geçindirme derdiyle bi liseliye para karşılığı ders verecegi icin disardan lise okuyodur ne bileyim:confused:

hah şimdi sen çap dedin ya, bu gelip çap yapıyorum demezse ben de ofiş değilim :27: lisede okurken üstten ders alıyor tıp ve diş hekimliği olarak :27:

Ay kızlar trollmuymus bu bende konunun tarihine falan bakmadan bi hisimla yazacaktim kafana takma diye nasil üzüldüm de saf gibi

yaşamın anlamı mı yok? bence de yok galiba aklına gelen saçma sapan şeyleri gelip konu açıyorsun. önce karar ver sen kimsin?

birinin benim hakkimda kokuyor gibi dedikodular yaptigini duydum arkamdan.o kadar mutsuzumki .artik yasamanin anlami yok .onurumu cok kirdi bu durum.ne yapacagimi bilmiyorum

yaşamamın anlamı yok derken??
duş alın koku sıkın geçer yahu bu ne melankoli böyle...

Bizim de bi arkadaş vardı acayip ter kokar dı
İstediği kadar banyo yapsın
İstediği kadar parfüm sıksın yine de kokardı

Sorun kıyafetlerini yıkamamaktaydı
Ter işlemişti bi kere
Banyo yaptığı gün eski kıyafetini giyerdi
.....

Sizde sanki adiniz cikmis gibi davraniyorsunuz.kokmus demis.sizde bunun aksini herkeze gosterebilirsiniz.hergun dusunuzu alin.mis gibi parfummm veya bebek kolonyolari varya bayilirim onlaraaaa..sursac cok onemli.bazi insanlarin saci kokar.ve benalirim okokuyu.mutlaka yikaaa.hergun.ve herkez bunu farkeder.ve o kisinin ne soyledigide onemli degil.
Benimde ortaokuldabir arkadasim sidik kokardi..tobe tobe...ama buyudu mis koktu....ic camasir temizligide onemli.he4gun degis....kesinlikle giyindigin giysiyi yikamadan yerine koyma.bazen birileri temiz koksada giysisi kir kokar..iyyyy..

Tamam insan üzülür de yaşamanın anlamı yok nedir ya?
Temiz olduğundan eminsen gül geç, şüphelerin varsa kişisel temizliğine dikkat et.

o söyleyenler karsima çikacak diye çok korkuyorum o kadar kiriciki kiz ben geldiginde pencereleri acalim falan diyodu.benim bildigimi bilmiyordu ama tüm erkeklere soylemis erkekler dalga geciyodu icime kapandim
aksine insanlara yaklaşman lazımki kokmadığını anlasınlar, kıyafetlerini yıka birde garanti olsun kokmadığın, günlük sabah duşları olayı çözer... Takma.. hatta kızla tartışmalı olduğun anlaşılsın ki iftira attığı anlaşılsın..

abartma sende ne var bunda herkes kokar. Kimisinin ter bezleri çok çalışır kimisinin az herkesin hormonları bir mi?

Back
X