Kol germe estetigi

Daha ne kadar bekleyecegiz bilgisi olan varmi?

Koskocaman forumda her ameliyati can sikintisindan olan var bir bu ameliyatimi olan yok?
Olanlar kendini olmayanlarin yerine koysun lütfen.. Burda söz verip verip ortadan kayboluyorlar niyetleri yardimci olmak degilse en azindan girip acikca bir "Bilgi vermek istemiyorum" yazsinlar, 3 kelime .. bu kadar bekleteni beklemenin yaninda zor degil !

ben olmadım ama olan 3 arkadaşım var kesinlikle izler çok kötü o izlerdense sarkık kolları tercih ederim ben

Aşırı derecede sarkma durumlarında maalesef el mahkum. Azcık sarkmalar esnemeler için gerekmeyebilir ancak 50 kilo verip kolu aşırı sarkan biri iz falan düşünmez bu ameliyatı olur. En azından kıyafeti güzel taşır insan.

Ben de düşünüyorum ama henüz 10 kilo fazlam var. Verdiğimde İnşallah olacağım.

Keşke bu ameliyatı olanlar bizle paylaşsalardı tecrübelerini. Çok ihtiyacımız var gerçekten bu tecrübelere.

ben olmadım ama olan 3 arkadaşım var kesinlikle izler çok kötü o izlerdense sarkık kolları tercih ederim ben

Ameliyat olmadigin halde, zaman ayirip cevap verdigin icin öncelikle sana cok tesekkür ederim..
Arkadaslarin buraya üyemi? Degilse onlara bir sekilde bir kac soru sormak mümkünmü..? Hangi Doktorlara ameliyat olduklarini biliyormusun ?Ameliyat olan biri olarak olmayanin halinden en iyi onlar anlar heralde.. Bir sekilde yardimci olabilirlerse eminim bir kac kisi sevindirirler burdan..

Aşırı derecede sarkma durumlarında maalesef el mahkum. Azcık sarkmalar esnemeler için gerekmeyebilir ancak 50 kilo verip kolu aşırı sarkan biri iz falan düşünmez bu ameliyatı olur. En azından kıyafeti güzel taşır insan.

Ben de düşünüyorum ama henüz 10 kilo fazlam var. Verdiğimde İnşallah olacağım.

Keşke bu ameliyatı olanlar bizle paylaşsalardı tecrübelerini. Çok ihtiyacımız var gerçekten bu tecrübelere.

Canim senide azmin ve basarin icin tebrik ederim.. Sakincasi yoksa bu kadar kilo almanin sebebini ögrenebilirmiyim? Peki bu kadar kiloyu nasil verdin? Verebildigine göre saglik (metabolizma,guatr) problemin yok.. ?`
Henüz görüsmeye gittigin veya aklinda olan bir doktor varmi?

Dukan diyeti ile zayıflıyorum cnm. Kilo alma sebebim tamamen bilinçsiz beslenme :) abur cubur ve günde tek öğün nedeniyle zamanla 123 kilo oldum işte. Metabolizma sorunum yok çok şükür. Tüm değerler normal.

10 kilo daha verip doktor arayacağım. Şu an uygun değilim vücut olarak. Kollarımda fazlalıklar iyice erisin diye düşündüm :)

Canim senide azmin ve basarin icin tebrik ederim.. Sakincasi yoksa bu kadar kilo almanin sebebini ögrenebilirmiyim? Peki bu kadar kiloyu nasil verdin? Verebildigine göre saglik (metabolizma,guatr) problemin yok.. ?`
Henüz görüsmeye gittigin veya aklinda olan bir doktor varmi?

Dukan diyeti ile zayıflıyorum cnm. Kilo alma sebebim tamamen bilinçsiz beslenme :) abur cubur ve günde tek öğün nedeniyle zamanla 123 kilo oldum işte. Metabolizma sorunum yok çok şükür. Tüm değerler normal.

10 kilo daha verip doktor arayacağım. Şu an uygun değilim vücut olarak. Kollarımda fazlalıklar iyice erisin diye düşündüm :)

Nedir bu dukan diyeti canim? ilk defa duyuyorum.. Hmm degerlerinde sorun olmadigina sevindimde metabolizman iyi calisiyorsa bu kadar kilo alman.. tuhaf degilmi? Aramayi düsündügün/arastiripta hakkinda pozitif düsündügün bir doktor varmi?

Back
X