ya bu 25 yorum şartı da ne ya :/
evet ya, bende anlamadim bu sitenin kuralarini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu 25 yorum şartı da ne ya :/
merhaba;
kol germe ameliyatı oldunuz mu?
sonucu merak ettim
Yok canim krem izler icin. Tabiki o fazlaliklari germeyle aliyorlar.
Allah askina banada biri bu konuda yardimci olabilir mi..
özel nasi oluyor acaba, bana bilgi verebilirmisiniz
Allah askina banada biri bu konuda yardimci olabilir mi..
özel nasi oluyor acaba, bana bilgi verebilirmisiniz
Özel mesaj atmak istedigin kisinin nickinin üstüne tikliyorsun, sonrasinda "Profil Bilgileri, Özel Mesaj vs." cikiyor..
Özel Mesaj´a tikliyorsun..
ben olmadım ama olan 3 arkadaşım var kesinlikle izler çok kötü o izlerdense sarkık kolları tercih ederim ben
Aşırı derecede sarkma durumlarında maalesef el mahkum. Azcık sarkmalar esnemeler için gerekmeyebilir ancak 50 kilo verip kolu aşırı sarkan biri iz falan düşünmez bu ameliyatı olur. En azından kıyafeti güzel taşır insan.
Ben de düşünüyorum ama henüz 10 kilo fazlam var. Verdiğimde İnşallah olacağım.
Keşke bu ameliyatı olanlar bizle paylaşsalardı tecrübelerini. Çok ihtiyacımız var gerçekten bu tecrübelere.
Canim senide azmin ve basarin icin tebrik ederim.. Sakincasi yoksa bu kadar kilo almanin sebebini ögrenebilirmiyim? Peki bu kadar kiloyu nasil verdin? Verebildigine göre saglik (metabolizma,guatr) problemin yok.. ?`
Henüz görüsmeye gittigin veya aklinda olan bir doktor varmi?
Dukan diyeti ile zayıflıyorum cnm. Kilo alma sebebim tamamen bilinçsiz beslenme :) abur cubur ve günde tek öğün nedeniyle zamanla 123 kilo oldum işte. Metabolizma sorunum yok çok şükür. Tüm değerler normal.
10 kilo daha verip doktor arayacağım. Şu an uygun değilim vücut olarak. Kollarımda fazlalıklar iyice erisin diye düşündüm :)