- 16 Kasım 2024
- 388
- 72
- 13
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
ben de aslında psikiyatr ve acile gittim ancak bana panik atak denmedi.ben dört beş yıl önce panik atak hastasıydım. ozamalar bende sürekli kalp krizi geçiriyorum diye acile giderdim. hiçbirşey çıkmazdı. bence sizdeki panik atak kalbinizde birşey yok. benim yaşadıklarıma çok benziyor yazdıklarınız. benimde kalbim hızlanır kolumuyuşur bazende sırtımda göğsümde ağrı olurdu. çok şükür tamamen atlattım 4 5 yıldır hiçbirşey yaşamıyorum. inşallah sizde şifa bulursunuz
Şifa olsun canimevet özellikle sırtıma masaj yapınca iyi geldi
teşekkür ederimŞifa olsun canim
bi kardiyolojiye ve dahiliyeye gözükün tekrardan olmadı belki üşütmüşte olabilirsinizAy benim de kaç gündür sırtımın sağ tarafı ve sol göğsüm ağrıyor. Üstelik daha önce göğüs ağrısı sebebiyle ekg çektirdim. (Birkaç ay önce) Her şey yolundaydı şimdi kaburgalarımdaki acıdan kıpırdayamıyorum(( Psikolojik mi yapıyorum gerçekten var mı anlayamaz durumdayım…
anladım aynıymış evet asla ağrılarım geçmiyorCanım aynı şeyleri yaşıyoruz psikolojik tamamen 1 sene kol göğüs ağrısı çektim çok fazla siddetliydi çok kardiyoloji gezdim ama birşey yok
kaç yaşındasınızben de aslında psikiyatr ve acile gittim ancak bana panik atak denmedi.yaygın sağlık anksiyetesi denmişti. acil doktoru kas ağrısı olabilir demişlerdi yaşımdan ötürü.
21kaç yaşındasınız
Kardeşim benim stres yapıyor büyük ihtimalle ama fibromiyalji de olabilir sın bende stresliydim bak midem şiş davul gibi oldu midem bulanıyor kalbim çarpıyor uyandımanladım aynıymış evet asla ağrılarım geçmiyor
valla ben neredeyse 1 aydır inanılmaz kötüyüm, kötü bir hastalığa yakalandığımı düşünüyorumKardeşim benim stres yapıyor büyük ihtimalle ama fibromiyalji de olabilir sın bende stresliydim bak midem şiş davul gibi oldu midem bulanıyor kalbim çarpıyor uyandım
Aynen kardeşim hemen en kötüsü geliyor ve benim çok bulantım oluyorvalla ben neredeyse 1 aydır inanılmaz kötüyüm, kötü bir hastalığa yakalandığımı düşünüyorum
sizin neleriniz ve nereleriniz ağrıyorAynen kardeşim hemen en kötüsü geliyor ve benim çok bulantım oluyor
Benim direk midem etkileniyor mide de gaz bulantı çarpıntı baş ağrısısizin neleriniz ve nereleriniz ağrıyor
ay daha çok gençsin. inşallah sende iyi olacaksın. yaşın genç sağlıklısın neolur doktorlara inan. kendini harap etme. ben otuzlarımın sonlarında kırklarda panik atak yaşamıştım Allah'a şükür 5 yıl önce atlattım. daha çok uzun güzel bir hayat var önünde. inşallah kısa zamanda sende iyi olacaksın. sanada dua edeceğim
çok teşekkürleray daha çok gençsin. inşallah sende iyi olacaksın. yaşın genç sağlıklısın neolur doktorlara inan. kendini harap etme. ben otuzlarımın sonlarında kırklarda panik atak yaşamıştım Allah'a şükür 5 yıl önce atlattım. daha çok uzun güzel bir hayat var önünde. inşallah kısa zamanda sende iyi olacaksın. sanada dua edeceğim
Ay bu aynı benBenim direk midem etkileniyor mide de gaz bulantı çarpıntı baş ağrısı
Anksiyete varmı ilaç kullanıyormusunuzAy bu aynı ben
Herşeyin en kötüsü her zaman aklınıza gelir mi bir yeriniz ağrıyıncaAy bu aynı ben
Tâbiki canım şuanda sol boşluğum ağrıyor korkuyorumHerşeyin en kötüsü her zaman aklınıza gelir mi bir yeriniz ağrıyınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?