kolay hamile kalabilmenin yollarını anlatırmısınız

Siyetem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
4.452
3.237
248
sevgili hamile bayanlar sizden ricam nasıl hamile kaldığınızı biz hamile kalabilmeye çalışanlar için ufak tefek önerilerinizi paylaşırmısınız....umut dünyası işte :))şimdiden teşekkürler

yok yok zor olmazz

birde hemen kalkma biraz yat

ya ben böyle burdan bunları okuyarak denedim denediğim ay oldu, etkisi varmıdır bilmiyorum ama işte

aralık-ocak da bişi yoktu

şubatta öyle yaptık oldu

yok yok zor olmazz

birde hemen kalkma biraz yat

ya ben böyle burdan bunları okuyarak denedim denediğim ay oldu, etkisi varmıdır bilmiyorum ama işte

aralık-ocak da bişi yoktu

şubatta öyle yaptık oldu
hadi inşallah uğurlu gelirsin bana allah da nasip eder de güzel haberi veririm ...seninde doğum yaklasmış galiba canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ...amin :))

bide bu yastık koyma işi varya tam olarak belimize mi yoksa afedersin ama popomuzun altına mı koyuyoruz bu konuda fikrin varmı duyulmuş duyulmamış herşeyi denemem lazım

ben onuda denedim tabiki

belıme degılde az daha altına koydum, ıkısının ortasına yastıgı ortaladım

2 günde 1 ilişki
stres yapmıcaksın hormonlarının düzeni bozulur
ilişkiden sonra kalkma yat uyu. gece tuvalete kalktığında temizlenirsin :)
ben böyle hamile kaldım

bide bu yastık koyma işi varya tam olarak belimize mi yoksa afedersin ama popomuzun altına mı koyuyoruz bu konuda fikrin varmı duyulmuş duyulmamış herşeyi denemem lazım
Allah ne verdiyse poponun altına koy
ben ayağa bile kalkmadım yatıp uyudum veeee gooollll

2 günde 1 ilişki
ben böyle hamile kaldım

vay demek senınde oyle, Allah tamamına erdirsin, bende buradan okuyup denemıstım. varmıs demek hıkmetı

2 günde 1 ilişki
ben böyle hamile kaldım
hımm şimdi dün itibariyle bu ayki çalışmalara başladık inşallah bu ay nasip olur bizede bi bebiş....ben bişi soracam dediğin gibi ilişkiden sonra yatıp uyudum normalde 5-10 dk yatar kalkardım içeri gidenler dökülüp geliridi hemde az bi miktarda değil bayağı bi gelirdi yani ama sabah kalktım kupkuru damla bile yok duş aldım sonra hani akar yine diye pecete falan koydumki kiloduma sürünmesin diye ama öğlen oldu hala gelen yok şaşırdım şimdi bu sefer hep içerdemi kaldı yavrucaklar

adet gününün ilk günü birinci gun diye sayıyorsun 14. günü ovulasyon dönemine denk geliyor tabi herkestee direkk aynı deil kiminde biraz daha gec olduğu gibi kiminde erkende olabiliyor..ovulasyon kitleri ilee her gun gebelik testi gibi yapılan idrarda ovulasyon gunu olup olmadığını anlayabiliyoruz..ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa o gun yumurtluyorsunuz demek..tabi hergun ateş olçme ile de bu yumurtalama gununu öğrenebiliriz.yada kasıkta batma yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntımız olursa..
ilişki sırasında kadınında bundan haz alması gerekir sart deil ama spermlerin kadının kayganlığıyla hazneye ulaşması daha kısa sürede gerceklersir..ilişkiden sonra hemen ayağa kalkılmaz en az 20 dakk. yada yarım saat yatılmalı..bel altına yastık koymak spermlerin daha rahat akısını sağlar..esiniz ilişkiden sonra sizi ayaklarınızdan yukarı doğru bi süre tutabilir..kesinlikle ilişkiden sonra vajinal duş yapılmıcak..kayganlaştırıcı spermleri oldurur o yüzden ilişki sırasında yapay kayganlaştırıcı kullanmamak gerekir..

teşekkürler canım bu ay tüm yolları deniycez inşallah bu ay olur ...sende hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın bebişini

Sekerim ben 9 aydır deniyorum hep aynı yöntemleri beline yastık koy yok uzan felan her ay hüsran bu ay doktora gittim artık.. Tedaviye başladık klomen kullanıyorum 2. Gün deyim. Ilk kez deniyecekseniz bir kaç ay deneyin olmadı doktora gidersin. Inşallah bu ay olur bekliyorum perşembe yumurta ölçümüne gidicez bakalım :)

bizim 5. denememiz bu ay bundan önce zevkimiz geldiğinde yapıyoduk ama baktıkki böle olmuyo birazda şartları zorlayalım dedik olmadı gideriz bizde doktora ama doktorlar 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra tedavi önerdikleri için suan pek sıcak bakmıyoruz .....inşallah allah sana da bana da iisteyen herkesede en kısa zamanda nasip eder

Amin şekerim yok 1 sene beklemek ben 1 senelik evliyim 9 aydır deniyorum olmuyor. Doktora gittim özel tam teşekkürlu hastaneye durumu iza ettim regl 3.günü Gel Dedi gittim ultrason la baktı kan tahlili yaptirdik temiz çıktı klomen verdi kullanıyorum perşembe çağırdı ultrosonla yumurta ölçümü yapacak.

ya arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim fakat erken oldugu için çocuk düşünmedik ama şimdi istiyoruz bu 2 yıl boyunca ben herhangi bir şekilde korunmadım ama eşim korundu hamile kalma süresi çok uzar mı acaba korunmayı bırakalı 1 ay oldu ve çalışmalara başladık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…