hımm ilişkiye hemen adet sonrasında başlayıp adet olana kadar gün aşırı ilişkiye girmek bu bize bayağı zor galiba ama eşimin gayet işine gelir :)sağlıklı beslenme, stressiz yaşam, bir gün ara vererek birlktelik, battan önce test yapmamakk
hadi inşallah uğurlu gelirsin bana allah da nasip eder de güzel haberi veririm ...seninde doğum yaklasmış galiba canım allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin ...amin :))yok yok zor olmazz
birde hemen kalkma biraz yat
ya ben böyle burdan bunları okuyarak denedim denediğim ay oldu, etkisi varmıdır bilmiyorum ama işte
aralık-ocak da bişi yoktu
şubatta öyle yaptık oldu
Allah ne verdiyse poponun altına koybide bu yastık koyma işi varya tam olarak belimize mi yoksa afedersin ama popomuzun altına mı koyuyoruz bu konuda fikrin varmı duyulmuş duyulmamış herşeyi denemem lazım
2 günde 1 ilişki
stres yapmıcaksın hormonlarının düzeni bozulur
ilişkiden sonra kalkma yat uyu. gece tuvalete kalktığında temizlenirsin :)
ben böyle hamile kaldım
aynen bende burdan okudumda yaptımvay demek senınde oyle, Allah tamamına erdirsin, bende buradan okuyup denemıstım. varmıs demek hıkmetı
tamam bu ay müjdeli haberi vericem inşallahAllah ne verdiyse poponun altına koy
ben ayağa bile kalkmadım yatıp uyudum veeee gooollll
hımm şimdi dün itibariyle bu ayki çalışmalara başladık inşallah bu ay nasip olur bizede bi bebiş....ben bişi soracam dediğin gibi ilişkiden sonra yatıp uyudum normalde 5-10 dk yatar kalkardım içeri gidenler dökülüp geliridi hemde az bi miktarda değil bayağı bi gelirdi yani ama sabah kalktım kupkuru damla bile yok duş aldım sonra hani akar yine diye pecete falan koydumki kiloduma sürünmesin diye ama öğlen oldu hala gelen yok şaşırdım şimdi bu sefer hep içerdemi kaldı yavrucaklar2 günde 1 ilişki
stres yapmıcaksın hormonlarının düzeni bozulur
ilişkiden sonra kalkma yat uyu. gece tuvalete kalktığında temizlenirsin :)
ben böyle hamile kaldım
adet gününün ilk günü birinci gun diye sayıyorsun 14. günü ovulasyon dönemine denk geliyor tabi herkestee direkk aynı deil kiminde biraz daha gec olduğu gibi kiminde erkende olabiliyor..ovulasyon kitleri ilee her gun gebelik testi gibi yapılan idrarda ovulasyon gunu olup olmadığını anlayabiliyoruz..ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa o gun yumurtluyorsunuz demek..tabi hergun ateş olçme ile de bu yumurtalama gununu öğrenebiliriz.yada kasıkta batma yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntımız olursa..sevgili hamile bayanlar sizden ricam nasıl hamile kaldığınızı biz hamile kalabilmeye çalışanlar için ufak tefek önerilerinizi paylaşırmısınız....umut dünyası işte :))şimdiden teşekkürler
teşekkürler canım bu ay tüm yolları deniycez inşallah bu ay olur ...sende hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın bebişiniadet gününün ilk günü birinci gun diye sayıyorsun 14. günü ovulasyon dönemine denk geliyor tabi herkestee direkk aynı deil kiminde biraz daha gec olduğu gibi kiminde erkende olabiliyor..ovulasyon kitleri ilee her gun gebelik testi gibi yapılan idrarda ovulasyon gunu olup olmadığını anlayabiliyoruz..ikinci çizgi birinciyle aynı koyulukta ya da daha koyuysa o gun yumurtluyorsunuz demek..tabi hergun ateş olçme ile de bu yumurtalama gununu öğrenebiliriz.yada kasıkta batma yumurta akı kıvamında uzayan bir akıntımız olursa..
ilişki sırasında kadınında bundan haz alması gerekir sart deil ama spermlerin kadının kayganlığıyla hazneye ulaşması daha kısa sürede gerceklersir..ilişkiden sonra hemen ayağa kalkılmaz en az 20 dakk. yada yarım saat yatılmalı..bel altına yastık koymak spermlerin daha rahat akısını sağlar..esiniz ilişkiden sonra sizi ayaklarınızdan yukarı doğru bi süre tutabilir..kesinlikle ilişkiden sonra vajinal duş yapılmıcak..kayganlaştırıcı spermleri oldurur o yüzden ilişki sırasında yapay kayganlaştırıcı kullanmamak gerekir..
amin canım cok teşekkür ederim sende inşallah bir an once bebeğine kavusrsunteşekkürler canım bu ay tüm yolları deniycez inşallah bu ay olur ...sende hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın bebişini
bizim 5. denememiz bu ay bundan önce zevkimiz geldiğinde yapıyoduk ama baktıkki böle olmuyo birazda şartları zorlayalım dedik olmadı gideriz bizde doktora ama doktorlar 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra tedavi önerdikleri için suan pek sıcak bakmıyoruz .....inşallah allah sana da bana da iisteyen herkesede en kısa zamanda nasip ederSekerim ben 9 aydır deniyorum hep aynı yöntemleri beline yastık koy yok uzan felan her ay hüsran bu ay doktora gittim artık.. Tedaviye başladık klomen kullanıyorum 2. Gün deyim. Ilk kez deniyecekseniz bir kaç ay deneyin olmadı doktora gidersin. Inşallah bu ay olur bekliyorum perşembe yumurta ölçümüne gidicez bakalım :)
bizim 5. denememiz bu ay bundan önce zevkimiz geldiğinde yapıyoduk ama baktıkki böle olmuyo birazda şartları zorlayalım dedik olmadı gideriz bizde doktora ama doktorlar 1 yıl korunmasız ilişkiden sonra tedavi önerdikleri için suan pek sıcak bakmıyoruz .....inşallah allah sana da bana da iisteyen herkesede en kısa zamanda nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?