canım benim ilk denemede hamile kalanlar olduğu gibi hiç bir problemleri olmamasına rağmen 2-3 yıl çocuğu olmayanlar var ...bu konuyu acarken benimde amacım süreyi olabildiğince kısaltmaktı....allah hayırlı evlatlar nasip etsinya arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim fakat erken oldugu için çocuk düşünmedik ama şimdi istiyoruz bu 2 yıl boyunca ben herhangi bir şekilde korunmadım ama eşim korundu hamile kalma süresi çok uzar mı acaba korunmayı bırakalı 1 ay oldu ve çalışmalara başladık :)
Amin şekerim yok 1 sene beklemek ben 1 senelik evliyim 9 aydır deniyorum olmuyor. Doktora gittim özel tam teşekkürlu hastaneye durumu iza ettim regl 3.günü Gel Dedi gittim ultrason la baktı kan tahlili yaptirdik temiz çıktı klomen verdi kullanıyorum perşembe çağırdı ultrosonla yumurta ölçümü yapacak.
canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsincanım benim ilk denemede hamile kalanlar olduğu gibi hiç bir problemleri olmamasına rağmen 2-3 yıl çocuğu olmayanlar var ...bu konuyu acarken benimde amacım süreyi olabildiğince kısaltmaktı....allah hayırlı evlatlar nasip etsin
19 aylık evliyim ve ilk 1 ay dışında hiç korunmadık, her ay hüsranbende doktora gittim testler ve ultrasonda herşey temiz çıktı ama sizin gibi yapmadı doktor eşimden sperm testi istedi yaptırdık onda da sıkıntı yok, bana rahim filmi verdi hemen, bende korkumdan gidemedim henüz.
Allah allah bizim doktor hemen klomene başladı yaşla alakası olabilir.19 yaşındayım 1 senelik evliyim
bende 24 yasindayim klomen kullaniuorum film canini acitabilir istemiyorsan cekinme bebek ilacla olmazsa cekin dedi 3 aylik evliyim ins bu sy olurbenim yaşımda geç değil 25 yaşındayım.. Onu da sormuştum ona dedi ki önce rahim filmini çektirelim sıkıntı yoksa başlarız yumurta takibine, hani tüpler kapalı falan olur boşu boşuna tedavi uygulamış oluruz dedi.
benim yaşımda geç değil 25 yaşındayım.. Onu da sormuştum ona dedi ki önce rahim filmini çektirelim sıkıntı yoksa başlarız yumurta takibine, hani tüpler kapalı falan olur boşu boşuna tedavi uygulamış oluruz dedi.
Allah herkese hayirli zamanda hayırlı evladı nasip etsin. .oncelikle 2 yıllık evliyim. Ilk aylar esim korundu ben hiçbir şey kullanmadim sora cocuk istedigimizde 1. Ay ay oldumu kaldimi ve adet oldum 2. 3. 4... derken her ay bir stres ve aglamalar yaşadım etrafimdaki herkesin baskisi cok kotu durumlardi.. ama hep aklim oldumu olmadimi takiliydi.yastiklar ayakları saatlerce havada tutmalar sabaha kadar dus almazdim ayaklarimin altinda yastikla uyurdun.. tum bunları yaparken kaynanamin seni doktora goturum sorunlusun herhalde demesi son nokta oldu.. esim sen niye agliyodun herseyin caresi vsr Allah dermansix dert versin eylule kadar bekleyelim belki sorun bende tedavi oluruz olmasada olum yok dedi icime su serpti..ramazan ayında tabi iftar sahur arasi kisa iftari et mutfak cay meyve yürüyüş derken sahura giriliyodu. Beraber olup hemen dus slip mutfaga geciyodum.. e tabi aklıma bike gelmiyodu.. sahurda yasin ve meryem suresini okudum Allahım a aglarken yalvardim bayramdan 2 hafta sora bir baktikki 6 haftalik bi melegimiz var simdi hetgun sukrediyorum yasin okuyup herkese ummadigi anda bu duyguyu tattirmasini diliyorum uzun oldu helal edin hakkinizi...
yok gelcek geri ama yavaş yavaş geliyo gün sonundahımm şimdi dün itibariyle bu ayki çalışmalara başladık inşallah bu ay nasip olur bizede bi bebiş....ben bişi soracam dediğin gibi ilişkiden sonra yatıp uyudum normalde 5-10 dk yatar kalkardım içeri gidenler dökülüp geliridi hemde az bi miktarda değil bayağı bi gelirdi yani ama sabah kalktım kupkuru damla bile yok duş aldım sonra hani akar yine diye pecete falan koydumki kiloduma sürünmesin diye ama öğlen oldu hala gelen yok şaşırdım şimdi bu sefer hep içerdemi kaldı yavrucaklar
Bebeğim doktorların bakış açıları farklı sanırım bana öğle bişi demeden hemen klomen yazdı regl zamanında gittiğimde. Bakalım ne olucak. Inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olur bu ay bizde katılırız Hamileler Kervanına
bende 24 yasindayim klomen kullaniuorum film canini acitabilir istemiyorsan cekinme bebek ilacla olmazsa cekin dedi 3 aylik evliyim ins bu sy olur
bana onermesinin nedeniinşallah tatlım inşallah..
ben korkuyorum dedim doktora rahim filminden can yakıcı bişey değil korkma dedi banasen daha 3 aylık evlisin erken senin için daha zaten..
cnm bana genetik olabilir arastiralim diye onerdi bizim istegimiz uzerine ama tabi cok erkeninşallah tatlım inşallah..
ben korkuyorum dedim doktora rahim filminden can yakıcı bişey değil korkma dedi banasen daha 3 aylık evlisin erken senin için daha zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?