kolay hamile kalabilmenin yollarını anlatırmısınız

canım benim ilk denemede hamile kalanlar olduğu gibi hiç bir problemleri olmamasına rağmen 2-3 yıl çocuğu olmayanlar var ...bu konuyu acarken benimde amacım süreyi olabildiğince kısaltmaktı....allah hayırlı evlatlar nasip etsin

19 aylık evliyim ve ilk 1 ay dışında hiç korunmadık, her ay hüsran bende doktora gittim testler ve ultrasonda herşey temiz çıktı ama sizin gibi yapmadı doktor eşimden sperm testi istedi yaptırdık onda da sıkıntı yok, bana rahim filmi verdi hemen, bende korkumdan gidemedim henüz.

Allah allah bizim doktor hemen klomene başladı yaşla alakası olabilir.19 yaşındayım 1 senelik evliyim

Allah allah bizim doktor hemen klomene başladı yaşla alakası olabilir.19 yaşındayım 1 senelik evliyim

benim yaşımda geç değil 25 yaşındayım.. Onu da sormuştum ona dedi ki önce rahim filmini çektirelim sıkıntı yoksa başlarız yumurta takibine, hani tüpler kapalı falan olur boşu boşuna tedavi uygulamış oluruz dedi.

Allah herkese hayirli zamanda hayırlı evladı nasip etsin. .oncelikle 2 yıllık evliyim. Ilk aylar esim korundu ben hiçbir şey kullanmadim sora cocuk istedigimizde 1. Ay ay oldumu kaldimi ve adet oldum 2. 3. 4... derken her ay bir stres ve aglamalar yaşadım etrafimdaki herkesin baskisi cok kotu durumlardi.. ama hep aklim oldumu olmadimi takiliydi.yastiklar ayakları saatlerce havada tutmalar sabaha kadar dus almazdim ayaklarimin altinda yastikla uyurdun.. tum bunları yaparken kaynanamin seni doktora goturum sorunlusun herhalde demesi son nokta oldu.. esim sen niye agliyodun herseyin caresi vsr Allah dermansix dert versin eylule kadar bekleyelim belki sorun bende tedavi oluruz olmasada olum yok dedi icime su serpti..ramazan ayında tabi iftar sahur arasi kisa iftari et mutfak cay meyve yürüyüş derken sahura giriliyodu. Beraber olup hemen dus slip mutfaga geciyodum.. e tabi aklıma bike gelmiyodu.. sahurda yasin ve meryem suresini okudum Allahım a aglarken yalvardim bayramdan 2 hafta sora bir baktikki 6 haftalik bi melegimiz var simdi hetgun sukrediyorum yasin okuyup herkese ummadigi anda bu duyguyu tattirmasini diliyorum uzun oldu helal edin hakkinizi...

bende 24 yasindayim klomen kullaniuorum film canini acitabilir istemiyorsan cekinme bebek ilacla olmazsa cekin dedi 3 aylik evliyim ins bu sy olur

Bebeğim doktorların bakış açıları farklı sanırım bana öğle bişi demeden hemen klomen yazdı regl zamanında gittiğimde. Bakalım ne olucak. Inşallah hakkımızda neyse hayırlısı o olur bu ay bizde katılırız Hamileler Kervanına

ay cnm çook sevindim çok güzel bi duygudur yaaaa Allahım sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin yer gök dua üstüne kurulmuş bende hergün dua ediyorum sureler okuyorum yasin okuyorum rabbim bana da bu ay nasip eder anneliği inşallah

yok gelcek geri ama yavaş yavaş geliyo gün sonunda

Kizlar biz 2aydır deniyoruz ve adetim bittikten 1 hafta sonra başlıyoduk deneme çekimlerine:):) fragman iyiydi ama filmin sonu gelmiyodu gelen tek şey kırmızılar dı bu ay farklı bişe yapmaya karar verdik eşimle adetim bitti 2 gün sonra başladık hergün çalışmalar tam gaz devam ediyo yumurtlama günüme kadar da böyle sürecek stres yapmıyorum şimdilik yastık olayında kendimi aştım yaparkende altıma koyuyorum eşim sağ olsun görevini yerine getiriyo bi bakıyorum ayaklarımı tavana dikmiş öyle 20 dk falan bekleyip o şekilde yatıyorum hiç kalkmıyorum inşallah bu ay bunlara karşılık hamile kalırım ne dersiniz kızlar şansım var mı

inşallah tatlım inşallah..

bende 24 yasindayim klomen kullaniuorum film canini acitabilir istemiyorsan cekinme bebek ilacla olmazsa cekin dedi 3 aylik evliyim ins bu sy olur

ben korkuyorum dedim doktora rahim filminden can yakıcı bişey değil korkma dedi bana sen daha 3 aylık evlisin erken senin için daha zaten..

ben korkuyorum dedim doktora rahim filminden can yakıcı bişey değil korkma dedi bana sen daha 3 aylık evlisin erken senin için daha zaten..
bana onermesinin nedeni

cnm bana genetik olabilir arastiralim diye onerdi bizim istegimiz uzerine ama tabi cok erken

Burdakilerin neredeyse hepsi hamile kalmış :) demek ki en güzeli adetten birkaç gün sonra çalışmalara başlamakKadın milletinin ne zaman yumurtlayacağı belli olmuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…