Kolay Hamile Kalmak İçin Ne Yapabilirimm ??

Diloss4545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
9
0
1
Manisa
Selam 4 aylık evliyim. Evlendiğimiz ilk günden beri çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadı. İlk aylarda çok fazla düzene sokup takip edemiyorduk ama bu ay yumurtlama günümü bekledik ve öncesinde 1 hafta hiç birlikte olmadık. Yumurtlama günüm 1 gün öncesi ve 1 gün sonrası birlikte olduk. Hepsinde de ayaklarımı dikip 2 saat yattım hiç kalkmadan. Fazla umutlanmak istemiyorum çünkü adetime daha 1 hafta var. Ama çok istiyorum inş hamişimdir. Neyse kızlar çok uzattım. Aramızda tecrübesi olanlara soruyorum benim yaptıklarım dışında ne yapabiliriz hamiş olmam için ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Beline yastık koy canım ise yariyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım maalesef ayakları dikmekle, belin altına yastık koymakla vs. ile hamile kalmanın bir ilgilisi yokmuş. Zaten spermin içeriye doğru yolculuğa çıkması saniyelik bir şeymiş. O vakitten sonra ayağını da diksen ayağa da kalksan aynı. Girmesi gerekenler içeriye doğru yol alıyormuş zaten. Saatlerce yatmanın da bir faydası yokmuş. Spermler 3 ila 7 gün arası canlı kalabiliyorlarmış. Yumurtlama gerçekleştikten sonra birkaç saat içinde spermin yumurtayı döllemesi gerekiyor. Yani 2 gün önce ilişkiye girdin diyelim ama yumurtlaman bugün oldu, sperm eğer dayanıklıysa bugün yumurtanı dölleyebilir.

merhaba kızlar ilk defa yazıyorum arada girer yorumları okur çıkardım bizde 2.5 yıldır evliyiz 2 aydan beri çocuk düşünüyoruz agustos ayı çok ümitlendim kendimde çok degişikler gördüm ama malesef olmadı şimdi de adetim gelmedi dün akşam test yaptım negatif çıktı ama hala adetim yok yoksa daha yeni oldugundan belli olmamış olabilir mi

canım bende 9 aydır istiyorum ve gebe kalamıyorum...doktor takibindeyim bide...2 günde 1 ilişkiye kesin girmen lazım.ve en az yarım saat yataktan kalkma. Bana doktorumun dedikleri bunlar. Gerisi Allah'ın taktiri...

Beline yastık koy ilk 5 10 dk ayaklarını dik iyice hatta sağa sola hareket ettir egzersiz gibi sonra sağına yada soluna dön belinde yastıkla ( kalçan havada kalmalı), hafif bacaklarını karnına doğru çek öyle dur 1 saat ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…