- 16 Ocak 2021
- 4.298
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Önce dr a gidip hormon değerlerinize baktırın.Herkese merhabalar. Kolay hamile kalmak için ne yapılmalı? Etrafımdan soğan kürü vs yapanlar bir şeyler yiyenler duyuyorum . Bilenler yazarsa sevinirim
Doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok folik asit va kullanıyorımÖnce dr a gidip hormon değerlerinize baktırın.
Muayenenizi olun.
Dr gerekirse vitamin de verir.
Kürlerle hormon dengenizi bozabilirsiniz.Doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok folik asit va kullanıyorım
Teşekkür ederimKürlerle hormon dengenizi bozabilirsiniz.
Çok olmadıysa evleneli çalışmalara devam edin
Ben 18 ay gebe kalmaya çalıştım. Ben polikistik over eşim varikosel Grade 3 hastası.Herkese merhabalar. Kolay hamile kalmak için ne yapılmalı? Etrafımdan soğan kürü vs yapanlar bir şeyler yiyenler duyuyorum . Bilenler yazarsa sevinirim
Yumurtalık üzerine sülük yaptırmak sakıncalı olurmuBen 18 ay gebe kalmaya çalıştım. Ben polikistik over eşim varikosel Grade 3 hastası.
2-3 ay doktor tavsiyesi ile inofolic combi kullandım. Gebelik öncesi folik asit takviyesi ve kist oluşumunu engelliyor.
Eşim hacemat bende hacemat ve sülük tedavisi denedim (asla vajina içi yumurtalık üstüne uygulatmadım) o aydan sonra hamile kaldım
.Herkese merhabalar. Kolay hamile kalmak için ne yapılmalı? Etrafımdan soğan kürü vs yapanlar bir şeyler yiyenler duyuyorum . Bilenler yazarsa sevinirim
Yumurtalık senin karnının içinde. Deriden yapıştırılan şey yumurtalığına ulaşamaz. Onun için kocaman büyük dişleri olmalıYumurtalık üzerine sülük yaptırmak sakıncalı olurmu
Yalan söylemiyim açıkcası bende öyle düşünüyorum hissetmiyorum bile ama bu hafta yaptırıcam bende yumurtalık bölgesine görüncede böyle yazıyı kafam karıstıYumurtalık senin karnının içinde. Deriden yapıştırılan şey yumurtalığına ulaşamaz. Onun için kocaman büyük dişleri olmalı
Orda ki yazıda vajina için yumurtalık üstüne yazmışlar. Çok tehlikeli vajina içinden enfeksiyon kaparsanız.Yalan söylemiyim açıkcası bende öyle düşünüyorum hissetmiyorum bile ama bu hafta yaptırıcam bende yumurtalık bölgesine görüncede böyle yazıyı kafam karıstı
Onu yaptıran cok var ama ben enfeksiyon korkusundan yaptırmadım karın üzerinde yaptırıcam bu sefer inşallahOrda ki yazıda vajina için yumurtalık üstüne yazmışlar. Çok tehlikeli vajina içinden enfeksiyon kaparsanız.
Neden? Yanlış anlaşılmak istemem amacım sizi eleştirmek değil sadece merak ettiğim için soruyorum.Onu yaptıran cok var ama ben enfeksiyon korkusundan yaptırmadım karın üzerinde yaptırıcam bu sefer inşallah
EstagfirullahNeden? Yanlış anlaşılmak istemem amacım sizi eleştirmek değil sadece merak ettiğim için soruyorum.
İnşallah biran önce sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizeEstagfirullahBir müslüman olarak yada yaşadıgım cevre itirabi ile değilde dünya capınca hat safhada sülük tedavileri ve bu tedaviden çok fazla şifa bulan oldugu için yaptırıuprum yaptırma sebebim size hiç bir gerekce yok sebebsiz infertilite 4 yıl oldu iki aşılama ve ekimde tüp bebege başlamayı düşünüyorum onun için bu ikinci sülük tedavım olucak ve ultrasonlada yumurtaların ne kadar güzel geliştigine şahit oldum
Dileyen isteyen herkesle birlikte içlernde banada versin rabbim kimselere aratmasınİnşallah biran önce sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?