Kolay hamile kalmak

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
4.298
7.699
108
30
Herkese merhabalar. Kolay hamile kalmak için ne yapılmalı? Etrafımdan soğan kürü vs yapanlar bir şeyler yiyenler duyuyorum . Bilenler yazarsa sevinirim

Herkese merhabalar. Kolay hamile kalmak için ne yapılmalı? Etrafımdan soğan kürü vs yapanlar bir şeyler yiyenler duyuyorum . Bilenler yazarsa sevinirim
Ben 18 ay gebe kalmaya çalıştım. Ben polikistik over eşim varikosel Grade 3 hastası.
2-3 ay doktor tavsiyesi ile inofolic combi kullandım. Gebelik öncesi folik asit takviyesi ve kist oluşumunu engelliyor.
Eşim hacemat bende hacemat ve sülük tedavisi denedim (asla vajina içi yumurtalık üstüne uygulatmadım) o aydan sonra hamile kaldım

Yumurtalık üzerine sülük yaptırmak sakıncalı olurmu

Yumurtalık senin karnının içinde. Deriden yapıştırılan şey yumurtalığına ulaşamaz. Onun için kocaman büyük dişleri olmalı
Yalan söylemiyim açıkcası bende öyle düşünüyorum hissetmiyorum bile ama bu hafta yaptırıcam bende yumurtalık bölgesine görüncede böyle yazıyı kafam karıstı

Yalan söylemiyim açıkcası bende öyle düşünüyorum hissetmiyorum bile ama bu hafta yaptırıcam bende yumurtalık bölgesine görüncede böyle yazıyı kafam karıstı
Orda ki yazıda vajina için yumurtalık üstüne yazmışlar. Çok tehlikeli vajina içinden enfeksiyon kaparsanız.

merhaba
hic cocuk dogurmadim ama kkdan ve cevremden gördüğüm kadarıyla stres gebeligin önündeki en büyük engel .
olacak mi olmayacak mi ya olmazsa vs vs endiseler, gun saymalar, her adet oncesi kan vermeler heyecanlar vs vs gebeligi engelliyor bence. çünkü hem cevremden hem kkdan kim cocuk konusunu dusunemeyecek haldeyse o zaman hamile kaliyor
misal tupbebekle yillar sonda cocuk sahibi olan cogu kadin bebegine kavusup bu anne olabilecek miyim kaygilarini kafasindan atinca supriz sekilde hamile kalıyor.
ya da tupbebek basvurusu yapip gerekli tetkikler icin adet olmayi beklerken, ya da babasi - annesi falan ölüm doseginde / bir tanidigi kaza gecirdiyse hastanelerde oldugu bir dönemse bebek mebek dusunecek halde degilse, koruyucu aile ile cocuk sahibi olduysa vs
isyerinden bir abla vardi ilk cocugu lisede, kadin yillarca asilama, tupbebek denemis denemis olmamis. en son 40 yasinda son bir kere tupbebek denemis. yine olmayinca hem kafam dagilsin hem tupbebek borclari odensin diye bizim ofise ise girmisti cay temizlik falan. kadin cocuk defterini kapatti, bir sene gecti gecmedi baska sebepten gittigi doktorda yaptigi testle iki aylik hamile oldigunu ogrendi vs
bence yasiniz da gencse cok dusunmeyin. cevrenize de "insallah istiyoruz" falan demeyin, "ay yok seneye xyz planimiz var o zamana kadar düşünmüyoruz" de ya da "hazir degilim korunuyoruz" falan. kimse seni darlayip strese sokmasin.
bir sorun yoksa olur elbet neden olmasin

ille de bir adim atayım dersen kkdan okudugum kadariyla ovulasyon testlerinin yardimi olabilir.
gebelik kolaylastirici kayganlastirici jeller var. normalde de kullaniyorsaniz kullandiginizi onunla degistirebilirsiniz. gynoseed ismi

Neden? Yanlış anlaşılmak istemem amacım sizi eleştirmek değil sadece merak ettiğim için soruyorum.
Estagfirullah Bir müslüman olarak yada yaşadıgım cevre itirabi ile değilde dünya capınca hat safhada sülük tedavileri ve bu tedaviden çok fazla şifa bulan oldugu için yaptırıuprum yaptırma sebebim size hiç bir gerekce yok sebebsiz infertilite 4 yıl oldu iki aşılama ve ekimde tüp bebege başlamayı düşünüyorum onun için bu ikinci sülük tedavım olucak ve ultrasonlada yumurtaların ne kadar güzel geliştigine şahit oldum

İnşallah biran önce sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…