Tatlı Tarifi Kolay Krem Karamel (Resimli)

canım geçen akşam yedi eşim muhallebinin kıvamı ve tadı çok güzel olmuş.üzerine hafif karamel aroması bulaşmış tat veriyo ama asıl karamel donmuş tabakta...
ama olsun makinada yıkadım çıktı donuk şeker.
tatlıyı hazır mı aldın diye sordu eşim. yaptığım tencereleri gösterdim makinada öyle inandı benim yaptığıma.....
sağol canım
...a.s.cokacimcoook

canım yorumun için çok çok çok teşekkür ederim.. sevgiler tatlım.. a.s.

çok pratik cnm..deneyeceğim.ama ben bu akşam kazandibi yapmayı planladım.senin tarifide yapıcam.ellerine sağlık...çok güzel görünüyor

Dün gecenin bir körü yapmaya kalktımkaydirigubbakcemile3, Yapıp dolaba attım henüz yemedik o yüzden tadı nasıl bilmiyorum:sm_confused: Ama kanımca karamel kaskatı kesilmiştir, tencereden zor kazıdım çünkü. Tadı hakkında yarın yorum yaparım artık

çok pratik cnm..deneyeceğim.ama ben bu akşam kazandibi yapmayı planladım.senin tarifide yapıcam.ellerine sağlık...çok güzel görünüyor

çok teşekkürler tatlım... çok pratik gerçekten.. birde yine 1 lt süt ile hazırlanan başka sütlü tatlılarda paylaştım. kalabalık misafirler için onlar biraz daha bereketli olabilir canım.. yorumlarını bekliyorum canım.. sevgiler a.s.

ellerine sağlık canım.. yorumlarını bekliyoruz afiyetler olsun tatlım.. :icecream:

Dün iftardan sonra yedik afiyetle, beğendim tadını, karamelide zannettiğim gibi kaskatı olmamıştı, mis gibiydi vallacokacimcoook

Dün iftardan sonra yedik afiyetle, beğendim tadını, karamelide zannettiğim gibi kaskatı olmamıştı, mis gibiydi vallacokacimcoook

afiyet bal şeker olsun canım... çok mutlu oldum opuyorumnanaktan.. karamel beklerse hemen sertleşiyor.. hızlı olmak gerekiyor dökerken.. tabakta cam gibi görünüyor ama sonra ymuşacık bir krema halini alıyor serviste.. bende ilk çok korkmuştum karamelden.. ama şimdi keyifle yapıyorum.. opuyorumnanaktan sevgiler canm

Son düzenleme:
Bu tarıf ıÇın yÜrekten teŞekkÜr edıyorum cnm ya hep yapıyorum ve herkes Çok beĞenıyo en sevdıĞım tatlılararasında
geÇen hatta 2 lt sÜtten yaptım

Bu tarİf İÇİn yÜrekten teŞekkÜr edİyorum cnm ya hep yapıyorum ve herkes Çok beĞenİyo en sevdİĞİm tatlılararasında
geÇen hatta 2 lt sÜtten yaptım

canım yorumların için ben çok teşekkür ederim.. benimde çok beğendiğim hafif tatlılar arasında ilk sıralarda.. ellerine sağlık tatlımm

ben yine yaptım...
bu seferki daha da güzel oldu...
ama şekeri yakarken biraz da su koydum...karameli daha da yayılmış çevirdiğimde...
hele bir gün sonra çok daha tatlı oluyo...
bu ara dadandım bu tatlıya...

tat olarak çok güzel oluyo...
diğer krem karameller 7 yumurtayla yapılıyo..
ayrıca fırına falan konuyo..çok uğraşlı yani...
bu tarif pratik..ve yumurta kokmuyo..

en yakın zamanda deniyeyim bari çok güzel görünüyo...ellerine sağlık

canım teşekkür ederim.. tavsiye ediyorm.. sonrada bekliyorum yorumlarını sevgiler,

ben yine yaptım...
bu seferki daha da güzel oldu...
ama şekeri yakarken biraz da su koydum...karameli daha da yayılmış çevirdiğimde...
hele bir gün sonra çok daha tatlı oluyo...
bu ara dadandım bu tatlıya...

tat olarak çok güzel oluyo...
diğer krem karameller 7 yumurtayla yapılıyo..
ayrıca fırına falan konuyo..çok uğraşlı yani...
bu tarif pratik..ve yumurta kokmuyo..

alkisalkisalkis ellerine sağlım canm, sütlü tatlılar daha hafif oluyor.. bunu yapmazdan evvel krem karamel benim en sevmediğim, nefret ettiğim bir tatlıydı.. yanık tatları hiç sevmem.. (kazandibi dahil) ama yanık ve yumurta tadı olmuyor bu tarifte.. bu tarifin fotoğrafı ve pratik olması çok hoşuma gitmişti ve lezzet testinden sonra artık bende çok beğenerek yapmaya devam ettim.. bu akşam yapıcam bende tekrar kısmetse..

sevgiler canım, a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…