Kolayca Uyutmak için

ymeksur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
9
0
286
Diğer
Arkadaşlar bir uygulama var iphone için. Fön sesinin anne karnındaki sese en yakın ses olması, bebeklerin kendilerini güvende hissetmelerini ve çok daha kolay uyumalarını sağlıyor diyor. Adı "Fön Sesi"

İşe yaradığı söyleniyor

Test eden arkadaşlar yorum yapabilirler mi. Bebeğim olmadığı için ben deneyemiyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir uygulama var iphone için. Fön sesinin anne karnındaki sese en yakın ses olması, bebeklerin kendilerini güvende hissetmelerini ve çok daha kolay uyumalarını sağlıyor diyor. Adı "Fön Sesi"

İşe yaradığı söyleniyor

Test eden arkadaşlar yorum yapabilirler mi. Bebeğim olmadığı için ben deneyemiyorum :)

Benim bebeğimşnde dikkatini çekmemişti kolik bebeklerde daha çok işe yarıyor diye biliyorum

Benim oğlum gazlı olduğu için ağlama krizleri nde sakinlessin diye fon makinasi kullanıyorum ve uyuyor.çok alıştı.inş kendiliğinden bırakır

fön mak., çamaşır mak. sesi ibi "beyaz gürültü" adı verilen sesler kolik bebeklerde işe yarıyor. gazlı bebekler için ayağına değmeyecek şekilde sıcak su torbası çok işe yarıyor (ilk 3 ay) . sıcak su torbasının ağız kısmını beşiğin dışına çevirirseniz tehlikeli de olmuyor.

Bizde en işe yarayını dizde uyutmaktı :)
Biraz meşakatli tabii.

İşe yaradığı söyleniyor

1 gün faydası oldu başka olmadı 3 aya kadar uyku düzenine alışır annesi gece gündüz bilmediği için bide gaz çok olur Allah kolaylık wersin ben rezene weriyodum akşamdan akşama öğlen oynatıyodum 1 saat 1 saat uyutuyorum akşam iyi uyuyodu

ben baby sleep diye bir android uygulaması kullanıyorum. orada çok fazla ses var anne rahmi, kalp atış sesi, elektrikli süpürge, müzik kutusu (music box) vb... benim 6 aylık oğlum music box ı seviyor, sakinleşiyor ve uyuyor. denemekte fayda var. Tavsiye ederim.

Back
X