Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Işıltılı Kahvee

simge10

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2007
174
5
643
Sivas
Kızlaaarrr saçlarımı Koleston ışıltılı kahve rengine boyatmayı düşünüyorum da boyatan var mı aranızda güzel bi renk duruyo ama nasıl şu kutusundaki rengiyle bir mi acaba nasıldır bilgilendirir miisniz beniii???

Kutusundaki renkte kızıllık göründü bana kozmetikçi bayanda saçını ışıltılı kahve ve kumral karışımına boyatıyormuş saçındaki yansımalar çikolata şeklindeydi.. Kolestonda 7 yansıma kahve-karamel olarak geçiyormuş 7.77 yani noktadan sonra iki tane 7nin kullanılmasıda yoğun bi yansıma oldugunu belli ediyor buna görede çikolata yansıma oluşuyormuş kadın böyle açıkladı bana ve forumda Güneş diye bir kullanıcıda bu şekilde yazmıştı hatta link vereyim http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...-sac-boyasi-numaralarinin-anlami-nedir-2.html

ben koleston ışıltılı kahveye saçımı boyamıştım kutunun üstündeki renk çok güzeldi ama boyadığımda hem çok koyu oldu hem de kızıllık bıraktı

balm çok sağol cnm bilgilerin için...likap53 canım saçların hangi renkti peki altında boya falan var mıydı?? bi de yıkandıkça açılır derler hep bi değişme olmadı mı?

balm çok sağol cnm bilgilerin için...likap53 canım saçların hangi renkti peki altında boya falan var mıydı?? bi de yıkandıkça açılır derler hep bi değişme olmadı mı?

saçlarım açık kumraldı ve baya koyulaştırdı,yıkadıkça boyası aktı ve kızıllaşmaya bşladı ama güneşte daha da belirgin oldu canım

saçlarım platin sarıydı kışın sonra her 2 günde bir dibi geldi sinirlerimi boozdu ben de koyulaştırdım hem de çok, son 6 aydır saçımı hiç boyatmadım dinlensin diye.üstteki boya aktı ve alttaki sarılar çıktı acayip bi renk oldu.boyamak istiyorum bembeyaz tenliyim ve kaşlarımda sapsarı nasıl bi renge boyasam bana bi fikir verebilir misin?

Arkadaşın dediği doğru kolestonda renkler göründüğünden ve numarasından daha koyu çıkıyor.. bende kakao kahvesine4.0 boyattım bildiğin siyah oldu.. ama kozmetikçi bayan ışıltılı kahve ve kumralı karıştırmış dedim ya ben onda göze batacak derecede bi kızıllık görmedim rengi çok koyu degildi ve çikolata yansımaları vardı.. belki açık kumralla karıştırmıştır kahvenin yoğunlugunu kırmış olabilir..

bana da yardmcı olabilir misiniz?

Ben de saçlarımı kolestonun kahvesine boyatmıştım siyah olmuştu..Saçlarım normalde açık kumraldır aralarda sarılar çıkar güneşte...şimdi boyam aktı üst taraf açık altlar koyu Allahtan önceden şarap kızılı vardı bide şimdi açıldıkça çikolata kahve gibi duruyo ama üst taraf kendi rengim....Bi de diyorum ki acaba saçlarımı doğal rengine mi getirsem boyayı akıtsam da: şimdi sen de böyle diyince likap kafam karıştı boyatmasam mı hiç napsam:86:

likap eğer doğal sarışınsan sana tabii açık renkler gider..çünkü kaşlarım da sarı diyorsun...saçın koyu kaşın sarı abes kaçar biraz...ya da bbırak kendi rengine dönsün...eğer illa koyulaştırıcam dersen de kaşlarını da boyat derim.

doğal sarışınım, koyu renk sevmiyorum..saçımın rengi güzel aslında ama ben boyamak istiyorum alıştım artık boyasız duramıyorum

ışıltılı kahveye boyayınca siyah olucak istersen kendi rengine çevir..ama ben boyasız duramam diyosan benim gibi dene derim

yok yok benim saç rengim güzeldi hatta herkes boya mı derdi..ama işte koyu renk heves ettik boyattık bi kere...boyasız durabilirim ya:):)...şu boya akıtma işlemi hakkında bi bilgin var mı...kendi rengine döndürebiliyolarmış

ben saçımı kuaförde boyatmam bi bilgim yok o yüzden...bir kere boyattım, bin kere pişman oldum canım

bronzz kahvee daha dogall dururr cnmm çikolata kahveler çok koyu ve kış rengii bence bunu denee..kolay gelsin

bronz kahveyi siyahın üzerine boyamıştım parlaklık vermişti ama hafif dibim gelince az çok gerçek rengini gördüm....fazla sarımsı gibi gelmişti oda bana ama sağol yine de tavsiyen için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…