Saç Rengi ve Saç Boyama koleston kopuk boya yıkandıkca çok akar mı

denisse35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
306
1
116
34
İzmir
kızlar koleston kopuk boya ile boyadım ama cok koyu oldu yıkandıkca rengi acılırmı bi ton falan cok koyu oldu cunku:(

ben 6/0 la boyamıştım siyah gibi oldu:23:.. seninki yine bir ton açığı imiş.1 ayda ancak 1 ton açılmıştı.
.havalar sıcak zaten hergün yıka..:34:

ben 6/0 la boyamıştım siyah gibi oldu:23:.. seninki yine bir ton açığı imiş.1 ayda ancak 1 ton açılmıştı.
.havalar sıcak zaten hergün yıka..:34:
sağol canım benim bide zemin rengi sarıy sayılırdı umarım acılır bir ton ya cok sinir etti umarım acılır ya hiç yakısmadı :( haftada kac kere falan yıkıyordunuz her gun yıkıcam dediginiz gibi :(

sağol canım benim bide zemin rengi sarıy sayılırdı umarım acılır bir ton ya cok sinir etti umarım acılır ya hiç yakısmadı :( haftada kac kere falan yıkıyordunuz her gun yıkıcam dediginiz gibi :(

hayır acılmaz fazlaa. belki cok cok az acılma olur ama bekledgn gibi olmuyo denedm o yüzden biliyorm.

of ya istediğim tüm renkler aktı bu koyu renk akmak bilmiyor sarıyla boyacagım ilerde umarım bir iki ton acılır :(

mümkün değil açmaz hatta alaca bulaca olur mecburen siyahla kapatmak zorunda kalırsın. kuaföre gidip açtır bence. yada yogun acıcılardan al 2-3 paket onlarla acıp kumrala boya

mümkün değil açmaz hatta alaca bulaca olur mecburen siyahla kapatmak zorunda kalırsın. kuaföre gidip açtır bence. yada yogun acıcılardan al 2-3 paket onlarla acıp kumrala boya

ya malesef actıramam artık korkuyorum sacım dort bes kere acıldı ton kırsın diye sarıya boyayacagım artık :(

canım ben bugün yogun açıcı aldım 3 paket boyadım saçım açıldı çok açık turuncu oldu daha sonra 7/0 a boyadım kumrala kahve tonlarında oldu güzelde oldu akarmı acaba bu renk yada biraz daha açık yapmam için ne renk yapmam gerek bi bilgin varmı canm?

canım ben bugün yogun açıcı aldım 3 paket boyadım saçım açıldı çok açık turuncu oldu daha sonra 7/0 a boyadım kumrala kahve tonlarında oldu güzelde oldu akarmı acaba bu renk yada biraz daha açık yapmam için ne renk yapmam gerek bi bilgin varmı canm?

akar canım bıraz bekle 1-2 ay zaman gecsın o zamankı renge gore boya secersın :) bence sıyah sana cok cok yakısıyodu neden actırıyosun kı koyu kumral fılan daha güzel durur sendee

kızlar thalia490 ın dediği gibi garnier 110 la boyadım ustune ve yıpranmadan bir ton açtım cok guzel oldu tesekkur edioyrum ona ve size

Saçım sarıydı Saçımı koleston 7.1 küllü kumral ile boyadım ama saçım siyah oldu yıkadıkca Akar mı ne yapmam gerek

Bende çikolata kahvesini yapmstm saçlarım simsiyah olmuştuu.. Ama merak etme yıkadıkça açılır 5 -6 yıkamadan sonra :)

İçimi çok rahatlattın valla çok teşekkürler ilk yaptığımda günde 3 defa yıkamıştım saçımı sinirden ama sonra kendi haline bıraktım : )

Back
X