kızlar koleston kopuk boya ile boyadım ama cok koyu oldu yıkandıkca rengi acılırmı bi ton falan cok koyu oldu cunku
sağol canım benim bide zemin rengi sarıy sayılırdı umarım acılır bir ton ya cok sinir etti umarım acılır ya hiç yakısmadıben 6/0 la boyamıştım siyah gibi oldu.. seninki yine bir ton açığı imiş.1 ayda ancak 1 ton açılmıştı.
.havalar sıcak zaten hergün yıka..
sağol canım benim bide zemin rengi sarıy sayılırdı umarım acılır bir ton ya cok sinir etti umarım acılır ya hiç yakısmadıhaftada kac kere falan yıkıyordunuz her gun yıkıcam dediginiz gibi
hayır acılmaz fazlaa. belki cok cok az acılma olur ama bekledgn gibi olmuyo denedm o yüzden biliyorm.
of ya istediğim tüm renkler aktı bu koyu renk akmak bilmiyor sarıyla boyacagım ilerde umarım bir iki ton acılır
mümkün değil açmaz hatta alaca bulaca olur mecburen siyahla kapatmak zorunda kalırsın. kuaföre gidip açtır bence. yada yogun acıcılardan al 2-3 paket onlarla acıp kumrala boya
mümkün değil açmaz hatta alaca bulaca olur mecburen siyahla kapatmak zorunda kalırsın. kuaföre gidip açtır bence. yada yogun acıcılardan al 2-3 paket onlarla acıp kumrala boya
canım ben bugün yogun açıcı aldım 3 paket boyadım saçım açıldı çok açık turuncu oldu daha sonra 7/0 a boyadım kumrala kahve tonlarında oldu güzelde oldu akarmı acaba bu renk yada biraz daha açık yapmam için ne renk yapmam gerek bi bilgin varmı canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?