Arkadaşlar saçlarım röfleydi saçlarımı baya uzattım bu yüzden daha fazla yıpranmasın diye düz boyaya geçmeye karar verdim normaldede sarışınım kumrala geçiş yaptm ancak saçlarımda röfle olduğu için çok fazla akıyo tekrar açılıyo yıkadığımda vital garnier loreal bu boyaları denedm ama hep aynı bu defa kolestonu deniycem ama kolestonun tonları fazla koyu diyolar aranızda kolestonun kumral rengini deneyen varmı yardım edin lütfen
Ben varım canım,hatta bununla ilgili konu açtım.
Koleston naturals 7.1 ile boyuyorum,gayet memnunum.Bu 2. boyamam ve açık kumral oldu.
Kuaförlerde 7.1 gösteriyordum ama onlar içine birşeyler katıp duruyorlardı.Kendim tek renge boyayınca kızıllıktan kurtuldum.
Evet renk tutsun diye 2 haftada 1 boyattım bu defa en az ayda bir boyuycam canım haklısın çok bakım yapıyorum bitkisel yağlar maskeler falan ama malesefki röfle yıprattı saçlarımı
Arkadaşlar saçlarım röfleydi saçlarımı baya uzattım bu yüzden daha fazla yıpranmasın diye düz boyaya geçmeye karar verdim normaldede sarışınım kumrala geçiş yaptm ancak saçlarımda röfle olduğu için çok fazla akıyo tekrar açılıyo yıkadığımda vital garnier loreal bu boyaları denedm ama hep aynı bu defa kolestonu deniycem ama kolestonun tonları fazla koyu diyolar aranızda kolestonun kumral rengini deneyen varmı yardım edin lütfen
röfleden düz renge döneceksin ama koyu mu açık mı istiyorsun?
röfleyi kapatmak için bir kaç kere boyamak zorundasın zaten. Çok çabuk akıyor.
Bence gözün alışsın açıktan koyuya git.
Evet canım tam bi yıl oldu bende açıktan koyuya gideyim dedim ama olmuyo 2 yıkamadan sonra röfleler resmen ortaya çıkıyo bende koyu yapayım ki en azından açıldığında istediğim renge dönüşsün dedim bu yüzden kolestonu tercih edicem umarım bu defa olur