Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston röfle setini merak edenlere :)

Setin içinde toz var canım hatırladığım kadarıyla mavi toz halinde.Sen tamamının rengini mi açmak istiyosun yoksa sarıların arasına röfleler mi yapacaksın?Bence açık sarıyla boyamaya devam et rengi oturur diye düşünüyorum.Eğer sapsarı,platin falan istemiyosan tabi.

ben paletteninkini kullandım palettede beyaz toz pudra denilio açıcı we bi tüpte suyu war canım.

palettenin röflesi çok yıpratıyo diyolar doğru mu?yoksa fazla beklediği için mi kopuyo saçlar?
Birinin saçları folyoda kopup kalmış öyle yazıyodu korktum valla rengarenk :18:

bence artık saçının tamamına boya sürme sunset yeter 3 4 kez yapmışın yazık,röfle seti alıp aralara paket yap yada illakide düz boyamak istiorum diosan 12yle boya ben 12nin nasıl bi renk çıkardığını bilmiorum ama?bide artık saçın çok fazla açılmaz gibi gelio bana çünkü kimyasal işlem gördükten sonra saç çok zor açılıo doğal saçında çok kolay oluo açılması ama.

yok canım benimki okdarda olmadıyani yıprandı ewet ama pakette kopma olmadı sonrasında çok sert tüy gibiydi ama ben ensede inceceik saçlarda yaptığımda sonra kulaklarımın yanında yaptıklarımda hiç öyle olmadı normal açılmış saç gibiydi dedim ya çokta bekletmedim zaten.ısınınca açıorum rengi olmuşsa yıkıorum.belki koleston ona göre daha az yıpratıodur?bide bu açıcıların hepsi çok yıpratıo dikkatli yapmak lazım.

koleston benimkini pek yıpratmadı.sadece yıpranmış yerlerde biraz hasar oldu ama kopma falan yoktu.
ben de sanırım bu haftasonu röfle setiyle bi deneme yapçam.cesaret edemezsem küllü saçık sarıyla düşünüyorum.inşallah röflelerim yeşermez

aradakileri boya diyorum işte küllüyle röflelere değdirmeden. daha önce neleri tutturdun onumu tutturamican. röflenin rengi değişir die korkuyorum ben.

dipleri nası yapçam peki? :18:
tamam ayırayım kahveleri boyayıp paketlerim.ama dipte de çıkan 1 aylık saçım var.yani eninde sonunda tümünü boyamam gerekçek

minkkelbk sana bi sayfa söylicem orda baksana senin gibi yapmak isteyen bi arkadaş war röfleli saçını önce küllü açık sarı boyamış we kötü olmuş dio dipler turuncu falan sonra 3.sayfada gitmiş yeniden röfle attırmış süper olmuş ona bi baksana ben googledan girmiştim külü açık sarı die.buraya açtığı başlıkta açık küllü sarı we iğrenç sonuç yardım bekliorum kızlar.hadi bi bak.

dipleri nası yapçam peki? :18:
tamam ayırayım kahveleri boyayıp paketlerim.ama dipte de çıkan 1 aylık saçım var.yani eninde sonunda tümünü boyamam gerekçek

yumurta fırçasıyla sürdürürsün canım enişteme :))
yani her saç bir deil ama benim saçımı gördün sarı boyadığım halde kapandı röfleler yeşilimsi bişey oldu hee uzaktan yeşil yeşil parlamıyo ama yengenin saçlarının koyusu gibi oldu :)

mınıkcım önce koyuları boya baktın olmadı daha sonra tümünü boyarsın dımı ama:)

hayır bir de elinde canlı örnek var. yaptığım bütün işlemleri biliyo en son 11.1 kullanıp istediğim rengi tutturduğumu da biliyo ama korkuyo işte. sen söyle bennermin fotomu gördün nasıl o renk yakışmazmı. röfle yaptırmicak olsam 12 yi atcam kafaya da bakalım

Baktım canım o konuya şimdi.evet o da benim gibi olmuş.ama resimlerini göremedim işyerindeyim şu an.eve gidince fotolara da bakçam.röfle atınca sorun düzelcekse yaptırırım aslında ama saçlarım yıprandı.kestirmekten korkuyorum.o yüzden röfleyi evde yaparsam belki yanmaz
acaba 10 gün arayla bikaç kere koleston sarı boyasam aradaki renk oturmaz mı.turuncu bile olsa ne kadar turuncu olacak ki?gerçi oralarda kahve boya var.belli de olmaz.offf sıyırcam

bence deydeyin saç rengi güzel olmuş ama kendi beğenmemiş we saçında kopmalar oluşmuş röfle yerlerinde palette küllü sarıyla boyamış.röfleside çok güzel olmuş eminim sende beğenirsin ama senin kepli saçına benzemio senin kepli saçın yeşilimsi dedim ya bade işçilin saç rengi eski uzun halinin.

Onun saç rengini beğenirim öyle olması için yeşillenecekse hemen yeşerteyim rengarenk
ben o saçı hemen hemen kendim meydana getirmiştim
Şöyle ki;

1-oreyal
2-üstüne kaferengi boya
3-bu boyanın üstüne sadece enseye ve tepelere röfle
4-küllü sarı koleston
5-küllü sarı koleston
6-küllü sarı koleston
7-bütün kafaya sarı röfle
8-küllü açık sarı koleston
9-küllü açık sarı koleston
10-koleston röfle seti
11-ertesi gün açık kahve ile röfleler koyulaştırıldı.
12-küllü açık sarı koleston ile bu hale gelmiştim
Saçlarım yıpranmasa aynılarını yine yaparım valla

Eki Görüntüle 118189

zaten o saç renginde;boyadığın tüm renkler küllü,küllü renklerde yeşil içeriyo o yüzdende yeşilimsi sarı oluo,karamelimsi sarı deil.ben senin o kepli saçını başka bi başlıkta aralarda biyerde görmüştüm biri resmini koymuş bu renk istiyorum die başka bi arkadaşta bu saç rengini yapabilcek kuaför yoktur die yorum yazmıştı,bende senin yüzünde kapalı olunca bi anda bade işçil sandım onunda kepli fotoları kullanılıodu magazinlerde.çok açık sarı boyanın içine azıcık bi yeşil renk katsan nasıl olur acaba.kuaförler röfle yaparken yeşilde katıolar ama tabi söylemiolar.

ben en iyisi gidip koleston açık küllü sarı alayım,
bu kafaya onu boca edeyim.
15 gün sonra tekrar boca edeyim.
bi 15 gün sonra tekrar.
o yeşil boyayı nerden bulurum acep.bizim oralarda onu satcak kuaför malzemecisi yok
internette kuaför malzemeleri satan siteler var.ordan bulsam,her boyadığımda içine bi tutam ondan atarım
bi de o dediğin konuda acaba yorum yapan ben miydim.ben bi başlıkta bu renge dönmek istiyorum gibi bişey yazdım ama hangi konu hatırlamıyorum.demek o rengi yapabilecek kuaför yoktur demişler haa ahaha bana gelin ben yapçam aynısını hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…