- Konu Sahibi miniiikkelebek
-
röfle setinin içind tüp boya mı var yoksa toz halinde mi.normal boyalar gibi mi yoksa açıcılar gibi mi.açık sarı istiyorum da saçalrımı ilk koleston açıcı ile açtım(toz olan),daha sonra 12.0 ile 2 defa boyadım daha sonra 11.1 küllü açık sarı ile boyadım sarılarım da koyuluk var acaba röfle setini denesem mi?
ben paletteninkini kullandım palettede beyaz toz pudra denilio açıcı we bi tüpte suyu war canım.
yok canım benimki okdarda olmadıyani yıprandı ewet ama pakette kopma olmadı sonrasında çok sert tüy gibiydi ama ben ensede inceceik saçlarda yaptığımda sonra kulaklarımın yanında yaptıklarımda hiç öyle olmadı normal açılmış saç gibiydi dedim ya çokta bekletmedim zaten.ısınınca açıorum rengi olmuşsa yıkıorum.belki koleston ona göre daha az yıpratıodur?bide bu açıcıların hepsi çok yıpratıo dikkatli yapmak lazım.
koleston benimkini pek yıpratmadı.sadece yıpranmış yerlerde biraz hasar oldu ama kopma falan yoktu.
ben de sanırım bu haftasonu röfle setiyle bi deneme yapçam.cesaret edemezsem küllü saçık sarıyla düşünüyorum.inşallah röflelerim yeşermez
komple atcan mı boyayı
Röfleyle aradaki kahveleri açmaya cesaret edemezsem öyle yapçam.çünkü röfle yaparsam.diğer röfle tutamlarıyla ton farkı olmasından da korkuyorum
aradakileri boya diyorum işte küllüyle röflelere değdirmeden. daha önce neleri tutturdun onumu tutturamican. röflenin rengi değişir die korkuyorum ben.
12 paket 40 tl
dipleri nası yapçam peki? :18:
tamam ayırayım kahveleri boyayıp paketlerim.ama dipte de çıkan 1 aylık saçım var.yani eninde sonunda tümünü boyamam gerekçek
mınıkcım önce koyuları boya baktın olmadı daha sonra tümünü boyarsın dımı ama:)
minkkelbk sana bi sayfa söylicem orda baksana senin gibi yapmak isteyen bi arkadaş war röfleli saçını önce küllü açık sarı boyamış we kötü olmuş dio dipler turuncu falan sonra 3.sayfada gitmiş yeniden röfle attırmış süper olmuş ona bi baksana ben googledan girmiştim külü açık sarı die.buraya açtığı başlıkta açık küllü sarı we iğrenç sonuç yardım bekliorum kızlar.hadi bi bak.
bence deydeyin saç rengi güzel olmuş ama kendi beğenmemiş we saçında kopmalar oluşmuş röfle yerlerinde palette küllü sarıyla boyamış.röfleside çok güzel olmuş eminim sende beğenirsin ama senin kepli saçına benzemio senin kepli saçın yeşilimsi dedim ya bade işçilin saç rengi eski uzun halinin.
zaten o saç renginde;boyadığın tüm renkler küllü,küllü renklerde yeşil içeriyo o yüzdende yeşilimsi sarı oluo,karamelimsi sarı deil.ben senin o kepli saçını başka bi başlıkta aralarda biyerde görmüştüm biri resmini koymuş bu renk istiyorum die başka bi arkadaşta bu saç rengini yapabilcek kuaför yoktur die yorum yazmıştı,bende senin yüzünde kapalı olunca bi anda bade işçil sandım onunda kepli fotoları kullanılıodu magazinlerde.çok açık sarı boyanın içine azıcık bi yeşil renk katsan nasıl olur acaba.kuaförler röfle yaparken yeşilde katıolar ama tabi söylemiolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?