Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston röfle setini merak edenlere :)

Canım şimdi baktım da ben o resmi başka konularda kullanmamışım.O rengi isteyen kişi benimle irtibata geçseymiş ya
ben başka bi fotomu koymuştum saçım böyleydi diye.

senin kendi saç rengin daha açık bebeeem bana olmaz öle anca üstüste boyiicam da öle olacak.en iyisi kolesteron açııık sarı kullü

canım platine yakın renk istiyorum.saç rengiminde tamamı açılsın diye düşündüm.

hafif turunculuk oluyor saç rengimde duştan sonra renk açılıyor sarı oluyor birgün sonra koyulaşmaya başlıyor aynı açık renk kalmıyor.saçıma bakım yapıyorum allaha şükür bayağı iyi durumda.röfle setinide bir kere deneyeyim.turunculuk olmaz inş.canım 12 boyasız saç diplerime kullandım koyu bir renk çıktı ama diplere 1 defa kullandım.

saçımın sarılığını bu renk istiyorum.:)

kesinlikle sana katılıyorum ama kararsız mınık ne der onu bılsem ah ah:)

canım platine yakın renk istiyorum.saç rengiminde tamamı açılsın diye düşündüm.

mavi tozla bişeyleri karıştırıp dediğin rengi yapan arkadaşlar vardı forumda canım onlara bi bak istersen.
hatta resim de koymuşlardı açık sarıyı evde kendileri yapıyolarmış.güzel duruyodu

Kendin yapmak istersen saç rengin uygunsa dediğim şekilde dene istersen.ama o rengi saçını küllü sarıya boyayıp kuaförde üzerine sık platin röfle attırarak da bulabilirsin sanırım

canım hiç kuaföre saçımı boyatmadım hep kendim boyadım.buradan da okuduğum kadarıyla kuaförler kendi bildiklerini yapıyorlar.deneye deneye öğreniyorum işte.kalın röfle atayım böylece boya görünümlü olur

canım eğer yapabiliyosan kendin yap tabi ne güsel.saçın ne renk?açık bi renkse dene bence.ama yanında biri bulunsun arkaları kontrol etsin.önlerle dipler farklı tutabilir.dipleri biraz fazla bekletirsin

ben seda sayan ın programında gülşah saraçoğlunu izlemiştim sarı saçlarını evinde kendi kendine boyadı,boyanın içinde mavilikler vardı bunun sayesinde aralarda parlaklık oluyor falan demişti,dümdüz boyadı saçlarını yıkadıktan sonrada canlı bir sarı olmuştu gayette güzeldi o boyayı bilen var mı acaba???

o mavilik dediğin acaba röfle paketinden çıkan mavi tozlar mı yaa :26:
benim aklıma da öyle geliyo

gülşah saraçoğlu ewde kendi boyuyomuş saçlarını ama ben en açık sarı boyayla paket yaptığını duymuştum deryalı günlerde geçen yıl.

şimdi baktım da onun saç rengi de güzelmiş gerçekten.ama bana biraz açık kaçar
ona çok yakışmış.evde yapılabiliyosa o saç ne güzel

ewet o kıza yakışıo sarı.sende açabilsen sarı boyayla açardın ara ara koyu yerlerden alıp.12 no boyayla paket yapsan koyu yerleri nasıl olur acaba.zaten deneme amaçlı 2 paket koyu yerleri yapsan yeter baktın güzel,sıkıldıkça koyu yerleri paketlersin zaten 2 paket sarı yapsan saçında değişim olur hemen sararır.senle olsak beraber yapardık kız minikkelebek zaten severim saçla uğraşmasını.bi arkadaşımın saçını 12 no sarıya orial katıp boyamıştık paketsiz sapsarı olmuştu.

sen nerdensin hangi memlekettensin rengarenk gel bakim yanı başıma valla yapardık ben de çok seviyorum.hatta dün bütün gece yarı uyur vaziyetteydim boyalarla paketlerle saçlarımla öryallerle falan uğraştım sanırım deliriorum kız ben
bu akşam 1 paket röfle 1 paket de 12 numara alıp çıkıyorum marketten.eğer vaktim olursa bu haftasonu yapçam bişeyler.güzel olmazsa da soluğu pazar günü kuaförümde alıcam(yine azar işiticem)
şimdiki planım 12 numaranın içine biraz röflenin mavi tozundan katıp turunculuğu engellemek.
önce bikaç parçayı boyiicam sonra yavaş yavaş yukarlara yapıcam :86:
zaten hepsini yapmama gerek yok.gözüme güzel görünsün yeter.sonrasını duruma göre düşünürüz
foto koycam mutlaka

Canım şimdi baktım da ben o resmi başka konularda kullanmamışım.O rengi isteyen kişi benimle irtibata geçseymiş ya
ben başka bi fotomu koymuştum saçım böyleydi diye.

allan cezalarııığğ diyorum bunu gözüm biyerden sırıor ama nerden :) benim konuya şeyettirmiştn sen o fotonu 'bu renk sana yakışır die' ben de bunu hiçbi kaaaför tutturamaz beni 4 saatlik tren yolculuğuna şeyettirme demiştim anağğm dedim yoksa benim minikkelebeemin pikçırları intirnitlerdemi gezior yaaağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…