- Konu Sahibi miniiikkelebek
-
zaten o saç renginde;boyadığın tüm renkler küllü,küllü renklerde yeşil içeriyo o yüzdende yeşilimsi sarı oluo,karamelimsi sarı deil.ben senin o kepli saçını başka bi başlıkta aralarda biyerde görmüştüm biri resmini koymuş bu renk istiyorum die başka bi arkadaşta bu saç rengini yapabilcek kuaför yoktur die yorum yazmıştı,bende senin yüzünde kapalı olunca bi anda bade işçil sandım onunda kepli fotoları kullanılıodu magazinlerde.çok açık sarı boyanın içine azıcık bi yeşil renk katsan nasıl olur acaba.kuaförler röfle yaparken yeşilde katıolar ama tabi söylemiolar.
nerde ne paketi?
hayır bir de elinde canlı örnek var. yaptığım bütün işlemleri biliyo en son 11.1 kullanıp istediğim rengi tutturduğumu da biliyo ama korkuyo işte. sen söyle bennermin fotomu gördün nasıl o renk yakışmazmı. röfle yaptırmicak olsam 12 yi atcam kafaya da bakalım
Setin içinde toz var canım hatırladığım kadarıyla mavi toz halinde.Sen tamamının rengini mi açmak istiyosun yoksa sarıların arasına röfleler mi yapacaksın?Bence açık sarıyla boyamaya devam et rengi oturur diye düşünüyorum.Eğer sapsarı,platin falan istemiyosan tabi.
bence artık saçının tamamına boya sürme sunset yeter 3 4 kez yapmışın yazık,röfle seti alıp aralara paket yap yada illakide düz boyamak istiorum diosan 12yle boya ben 12nin nasıl bi renk çıkardığını bilmiorum ama?bide artık saçın çok fazla açılmaz gibi gelio bana çünkü kimyasal işlem gördükten sonra saç çok zor açılıo doğal saçında çok kolay oluo açılması ama.
Fotoğraftaki saçta röfle seti kullandım hanımlar
1-saçımda açık kahve vardı.
2-röfle setiyle kalın röfleler attım.(bone kullanmadım,folyoyla kapattım)
3-ne kadar beklediğimi bilmiyorum ama röfleler çook açık sarı oldu(turunculaşma olmadı)
4-çok açık renk olduğu için ertesi gün açık kahveyle boyadım
5-sonraki ay küllü açık sarıyı bütün saçıma sürdüm.aynı gün böyleydim
Röfle setini merak edenlere belki fikir olur dedim :81:
Eki Görüntüle 117901
hayır bir de elinde canlı örnek var. yaptığım bütün işlemleri biliyo en son 11.1 kullanıp istediğim rengi tutturduğumu da biliyo ama korkuyo işte. sen söyle bennermin fotomu gördün nasıl o renk yakışmazmı. röfle yaptırmicak olsam 12 yi atcam kafaya da bakalım
canım platine yakın renk istiyorum.saç rengiminde tamamı açılsın diye düşündüm.
kesinlikle sana katılıyorum ama kararsız mınık ne der onu bılsem ah ah:)
saçımın sarılığını bu renk istiyorum.:)
Kendin yapmak istersen saç rengin uygunsa dediğim şekilde dene istersen.ama o rengi saçını küllü sarıya boyayıp kuaförde üzerine sık platin röfle attırarak da bulabilirsin sanırım
kesinlikle sana katılıyorum ama kararsız mınık ne der onu bılsem ah ah:)
canım hiç kuaföre saçımı boyatmadım hep kendim boyadım.buradan da okuduğum kadarıyla kuaförler kendi bildiklerini yapıyorlar.deneye deneye öğreniyorum işte.kalın röfle atayım böylece boya görünümlü olur
ben seda sayan ın programında gülşah saraçoğlunu izlemiştim sarı saçlarını evinde kendi kendine boyadı,boyanın içinde mavilikler vardı bunun sayesinde aralarda parlaklık oluyor falan demişti,dümdüz boyadı saçlarını yıkadıktan sonrada canlı bir sarı olmuştu gayette güzeldi o boyayı bilen var mı acaba???
gülşah saraçoğlu ewde kendi boyuyomuş saçlarını ama ben en açık sarı boyayla paket yaptığını duymuştum deryalı günlerde geçen yıl.
ewet o kıza yakışıo sarı.sende açabilsen sarı boyayla açardın ara ara koyu yerlerden alıp.12 no boyayla paket yapsan koyu yerleri nasıl olur acaba.zaten deneme amaçlı 2 paket koyu yerleri yapsan yeter baktın güzel,sıkıldıkça koyu yerleri paketlersin zaten 2 paket sarı yapsan saçında değişim olur hemen sararır.senle olsak beraber yapardık kız minikkelebek zaten severim saçla uğraşmasını.bi arkadaşımın saçını 12 no sarıya orial katıp boyamıştık paketsiz sapsarı olmuştu.
Canım şimdi baktım da ben o resmi başka konularda kullanmamışım.O rengi isteyen kişi benimle irtibata geçseymiş ya
ben başka bi fotomu koymuştum saçım böyleydi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?