- Konu Sahibi bayrak_007
-
Kızlarr az önce yaptım az sonrada kurutacağım, sonucu yazarım.
kardeşim yaptı ve çok memnun kaldı eldivenle hepsini saçına sürdü ve tutam tutam üzerinden düzleştiriciyle geçti siyaha dönük koyu kahve saçları şimdi açık karamel oldu ve yumuşacık yakma kırılma falan olmadı yani. arkadaşımda aynısını yaptı kumraldı denize gitti ve iyice açıldı çok memnun kaldı :) henüz bi zararını görmedik ama düzleştiricim bozuldu benim:105:
sozunu ettıgınızz su boyaılebırlıkte verılen peroksıt ten degılmı?? onu dırekmı suruyorsunuz sacınıza ve ml olarak ne kadar uyguluyorsunuz??
boya ile verilen peroksit değildi gidip ayriyetten aldık marketten tek başına satılıyor kolestonun. Saça direk sürdük, saçınızın çok veya az olduğuna bağlı ne kadar süreceğinizde ıslatsın saçınızı yeter :)
anladım saol cnm... su peroksıt yarım yada kılolukolanlardan bahsedıyosun sanırım.. ben palette nın acıcısıyla acmıstım sacımı.. ve kızılolmasına ragmen cok guzel acıp yıpratmamıstı.. bunuda deneyecegız nasıpse
kardeşim yaptı ve çok memnun kaldı eldivenle hepsini saçına sürdü ve tutam tutam üzerinden düzleştiriciyle geçti siyaha dönük koyu kahve saçları şimdi açık karamel oldu ve yumuşacık yakma kırılma falan olmadı yani. arkadaşımda aynısını yaptı kumraldı denize gitti ve iyice açıldı çok memnun kaldı :) henüz bi zararını görmedik ama düzleştiricim bozuldu benim:105:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?