Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Yoğun Renk Açıcı ve Palette 10.1 Açık küllü sarı (resimli)

sosyolog54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
425
17
118

kızlar benim saçlarım sık röfleli.2-3 aydır dip boyamı kendim yapıyorum.kendi yaptklarım arasnda en çok beğendiğim bu renk oldu.Koleston yoğun renk açıcısıyla palette acık küllü sarıyı birbiriyle karıştırıp diplerime sürdük.1 saate yakın beklettik.diplerim 1.5 cm uzamıştı.dipler biraz daha koyu sarı diğer sürdüğüm yerler platin sarısı oldu.uclarına hiç boya sürmedim.boyaya alerjim olduğundan mıdır yada ikisini beraber karıştırdığım için mi bilmiyorum.ne zaman koleston yoğun renk acısını 1 saatte yakın bekletsem ellerim kaşınıyor kıpkırmızı oluyor hatta vücudumda da kasıntı meydana geliyor.biraz saç derim de kızardı.yine de sonuç olarak güzel bir sarı elde ettim.saçlarımda çok beyaz var.en fazla bir buçuk ay da bir dip boya yapmak zorundayım.dip röfle yaptıracaktım bu ay aslında ,diplerim kısa olduğundan pakete gelmeyeceğini söyledi kuaför.dipleriminde platin sarı olmasını istiyorum bunu sadece bir kuaför elde etmişti ona da baya bir para dökmüştüm .evde diplerimi platin sarısı yapabilir myim sizce fikri olan var mı ?

Canım saç rengin çok güzel, ancak orealle elde edilebilecek bir sarı elde etmişsin ama bahsettiğin alerji durumu çok tehlikeli. Hem de çok. Lütfen boyaları kutunun üzerinde yazan süreden daha uzun bekletme. Ellerinde bile kaşıntı olması karaciğerinin de kim bilir ne kadar yorulduğunu gösteriyor. Özellikle açıcı boyalar çok yoğun kimyasallardır, saç rengini çamaşır suyu gibi bu derece açabilen bir madde vücut tarafından emildiği zaman uzun vadede kanser sebebi olabilir. Dikkatli ol, sevgiler :)

canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim

canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.

Renk mükemmel:)
canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.

doğal saçlarım kahve . normal boya ile birlkte kullandığımda da olurdu ayrı ayrı da kullanırdım palettenin bildiğim kadarıyla iki türlü açıcısı vardı biri 4-6 ton diğeri 5-7- ton yazıordu üzerinde ben 5-7 ton olanı kullanıyordum cok uzun süre o açıcıyı tek basına kullandım ben üstüne boya uygulamadan.süper açıyor , şimdi ise saçlarım kumral bu hafta sarı saçlarıma koyu kahve istediğim için veda ettim

canım ben de sarıdan önce kumrala döndüm,sonra kahveye,sonra koyu kahveye,en son siyaha:):)bunlar 6 ay icinde oldu evde kendim boyadım valla cok da memnun kaldım ya koyu saclarımdan vazgecmem artık, yıllarca sarıyla yüzümü silmisim birdaha sarıya dönmem,insallah sen de memnun kalırsın koyu renklerden.Asama asama koyuya gecmen cok iyi olcak ben de senin gibi basladım önce kumrala sonra koyuya gectim alısması daha kolay oluyor.Ve gercekten yüzü cok canlandırıyor,sağlıklı bir görünüm veriyor insana koyu saclar.

Ben 3 sene siyah kullanmıştım canım saçlarımda cok beyaz vardı ve cok uzundu,kuaförün önerisiyle röfleye çevirmeye karar verdik tam 1 yıl sürdü siyahtan platin sarısına geçişim.saçlarım yandı upuzun saçlarımı kısacık kestirmk zorunda kaldım. turunculuklar gitmiyordu bi türlü bide lastik gibi oldu saç tellerim.sonra yavaş yavaş istediğim sarıyı yakaladım fakat azcık diplerim cıksa cok kötü gözüküyordu zemin koyu olunca . bide cok dikkat çekiyordu dışarıda falan, herkes yaşlı gösterdiğini söylerdi. bir kaç kere sık röfle yaptırdım sonra kendim acıcıyla açtım hep , 2 buçuk sene platin sarısı kullandım ve bir günde aldığım kararla döndüm.önce kumral ardından orta kahve ye boyadım, 3 hafta sonra falan koyu kahveye boyamayı düşünüyorum. köpük boya deneyeceğim.

Kızlar saçlarım o kadar yandı ki kestirmek zorunda kaldım hep platin sevdam yüzünden 4-5 cm kısaldı boydan bide kat verdirdim hızlı uzaması için aktardan çan terebentin alıp şampuanıma Döktüm ayrıca zeytin Yağı ile karıştırıp saç diplerime haftada 2 kere süreceğim bu forumda okumuştum 4 ayda saçtaki beyazlar kendi renginde çıkmaya başlıyormuş , tabi boyamaya da devam ederim mecbur beyazlarım 12 gün oldu boyayalı birazcık gözükmeye başladılar , koleston köpük boya 3.0 koyu kahve aldım 20 gün sonra boyayacağım

Zaten alerjin varmis surekli acici, boya yapmaya devam edersen Allah korusun. Tabi sen de koru kendini tenine temas ettirmemeye calis.. bogazi sisip nefes alamayan ölen insanlar var alerjiden hafife alinacak bi sey degil dikkat etmek lazim..

kolestonu ben bir kere kullandim. genelde 8.1 ve 9.1 ile boyarim saclarimi. ama koleston inanilmaz kasinti yapti bende,15 dk sonra saclarimi yikamak zorunda kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…