- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
- Konu Sahibi sosyolog54
-
canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.Renk mükemmel:)
canım saçların ne renkti kökleri köklerini yakmadı değilmi bir de sorum üç karışımıda ayrı bir kabın içinde yapsak olur mu illa oksidasyon kutusuna mı dökmemiz lazım ayrı bir kaba koyarsak birşey olurmu boya tutmazmı canım cevaplarsan sevinirim PALETTE YOĞUN RENK AÇICIMI BU.
canım ben de sarıdan önce kumrala döndüm,sonra kahveye,sonra koyu kahveye,en son siyaha:):)bunlar 6 ay icinde oldu evde kendim boyadım valla cok da memnun kaldım ya koyu saclarımdan vazgecmem artık, yıllarca sarıyla yüzümü silmisim birdaha sarıya dönmem,insallah sen de memnun kalırsın koyu renklerden.Asama asama koyuya gecmen cok iyi olcak ben de senin gibi basladım önce kumrala sonra koyuya gectim alısması daha kolay oluyor.Ve gercekten yüzü cok canlandırıyor,sağlıklı bir görünüm veriyor insana koyu saclar.doğal saçlarım kahve . normal boya ile birlkte kullandığımda da olurdu ayrı ayrı da kullanırdım palettenin bildiğim kadarıyla iki türlü açıcısı vardı biri 4-6 ton diğeri 5-7- ton yazıordu üzerinde ben 5-7 ton olanı kullanıyordum cok uzun süre o açıcıyı tek basına kullandım ben üstüne boya uygulamadan.süper açıyor , şimdi ise saçlarım kumral bu hafta sarı saçlarıma koyu kahve istediğim için veda ettim
canım ben de sarıdan önce kumrala döndüm,sonra kahveye,sonra koyu kahveye,en son siyaha:):)bunlar 6 ay icinde oldu evde kendim boyadım valla cok da memnun kaldım ya koyu saclarımdan vazgecmem artık, yıllarca sarıyla yüzümü silmisim birdaha sarıya dönmem,insallah sen de memnun kalırsın koyu renklerden.Asama asama koyuya gecmen cok iyi olcak ben de senin gibi basladım önce kumrala sonra koyuya gectim alısması daha kolay oluyor.Ve gercekten yüzü cok canlandırıyor,sağlıklı bir görünüm veriyor insana koyu saclar.
bazı yerler cok açılmıştıbacım ara ara civciv sarısı mı war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?