- 27 Şubat 2011
- 425
- 17
- 118
- Konu Sahibi sosyolog54

kızlar benim saçlarım sık röfleli.2-3 aydır dip boyamı kendim yapıyorum.kendi yaptklarım arasnda en çok beğendiğim bu renk oldu.Koleston yoğun renk açıcısıyla palette acık küllü sarıyı birbiriyle karıştırıp diplerime sürdük.1 saate yakın beklettik.diplerim 1.5 cm uzamıştı.dipler biraz daha koyu sarı diğer sürdüğüm yerler platin sarısı oldu.uclarına hiç boya sürmedim.boyaya alerjim olduğundan mıdır yada ikisini beraber karıştırdığım için mi bilmiyorum.ne zaman koleston yoğun renk acısını 1 saatte yakın bekletsem ellerim kaşınıyor kıpkırmızı oluyor hatta vücudumda da kasıntı meydana geliyor.biraz saç derim de kızardı.yine de sonuç olarak güzel bir sarı elde ettim.saçlarımda çok beyaz var.en fazla bir buçuk ay da bir dip boya yapmak zorundayım.dip röfle yaptıracaktım bu ay aslında ,diplerim kısa olduğundan pakete gelmeyeceğini söyledi kuaför.dipleriminde platin sarı olmasını istiyorum bunu sadece bir kuaför elde etmişti ona da baya bir para dökmüştüm .evde diplerimi platin sarısı yapabilir myim sizce fikri olan var mı ?